Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

terto hep hayalimdi şafaklar çokken plakalara gelince böle foto koyup slm yollamak..Allahıma şükürler olsun bugünleride gördük..

terto hep hayalimdi şafaklar çokken plakalara gelince böle foto koyup slm yollamak..Allahıma şükürler olsun bugünleride gördük..
çok şükür tertom yaa, ama benim hala netleşmeden böle şafak atasım bile gelmio yaa, hatta ben bugünlerde şafak fln da saymıyorum hee, senden ya da seda dan otlanıyorum

Merhaba kızlarr

hoşgeldin tatlım nasısın?

çok şükür tertom yaa, ama benim hala netleşmeden böle şafak atasım bile gelmio yaa, hatta ben bugünlerde şafak fln da saymıyorum hee, senden ya da seda dan otlanıyorum

valla artık asılsın şu tezkere listesi ya..nerdeyse mayıs gelcek o zmn öğrenicez

valla ii demek adetten..yarın olsunda belki askerim arar die bekliorum..

senin keyfin yok gibi geldi hayırdır..

Evet busecim adet olmuş iyi demek
Keyifsizim canım bugünlerde,benimkinin aramasını bekliyorum bende.
Buraya girince moral buluyorum sadece

ders çalışmaktan nefret ediyorum içim sıkıldı para istiyorum, o parayı kazanmayı daha çok istiyorum ,çeyiz istiyorumm var mı önerisi olan buarada herkese merhaba .. 50 kere giriyorum çıkıyorum ders çalışmaya gönlüm yok ya

hoşgeldin tatlım nasısın?

valla artık asılsın şu tezkere listesi ya..nerdeyse mayıs gelcek o zmn öğrenicez
di mi yaa asılsın asılsın.. seda martın ortasında asılcakmış dio, benimki de son bikaç hafta kala asılır dio.. off yaa gerçi 13 mayıs şimdiki tarih ama +3 olma ihtimalimiz var:26:

Hoşbulduk deryacım,iyiyim şafak sıkıştırması dışında
Sen nasılsın canım ?
iyiyim ben de tatlım.. walla hiç saymıyorum, çabucak geçio benim.. sıkıştırmıo hiç beni, acaba senin şafaklara geldiğimde beni de sıkıştırır mı ki?

Merhaba hoşgeldin..
Çeyiz için para,para için iş,
iş için okul ve doğal olarak ders çalışmak lazım
Malesef acı gerçekler bunlar.

Evet busecim adet olmuş iyi demek
Keyifsizim canım bugünlerde,benimkinin aramasını bekliyorum bende.
Buraya girince moral buluyorum sadece

aynen cnm arada örgü örüorum öle kafam dağılıo.şu cezadan bi kurtulsaydık hayırlısıyla..şafağıma bile sevinemiorum..

Canım son bir kaç hafta asılmıyor mesela bizim asılalı çok oldu..
Ne güzel şafak sıkıştırmasın aman dilini ısır
Benide bu vakte kadar sıkıştırmadı bir 50lerde zorlanmıştım birde şimdi zorlanıyorum.
Bir aydan düştüğümüzden beri hiç geçmiyor zaman.
İnşallah sizde böyle olmaz,ama o heyecanla sabırsızlık artıyor malesef

aynen cnm arada örgü örüorum öle kafam dağılıo.şu cezadan bi kurtulsaydık hayırlısıyla..şafağıma bile sevinemiorum..

Haklısın canım ya inşallah biter en yakın zamanda.
Sende askerinde rahatlarsınız,sonra şafağın daha hızlı geçer hem

Merhaba hoşgeldin..
Çeyiz için para,para için iş,
iş için okul ve doğal olarak ders çalışmak lazım
Malesef acı gerçekler bunlar.

başlıcam işinede okulunuda çeyizinede ,isyanlardayım ya bıktım 5 senedir okul okul, ders ,şimdiye dr olmuştum burada hoş buldum .sende hoş geldin canım... bugün kitap sattım aöf kitaplarımı hemen gittim günlük yemek tabaklarımı aldım ohh aşkoşla yicez yicez şişcez sonra tabkları kırcaz kjhgkldfgjkldfjgkldfjk geldiler bnaa beyin sulandı derstten

canım sen ne çalışıyorsun ki? öğrenci misin? walla ben de ders çalışmaktan nefret ediyorum

Hoşbulduk canım.Ne okuyordun sen ?
Ohh yemek takımı aldın demek,ama yedikten sonra kırmak yerine at makinaya yıkansın daha hesaplı olur

buseh hala bitmedimi ceza ah ya ALLAH kolaylık versin kimbilr halin nicedir huff .şimdi gene utandım kendimdn günde bir kere arıyor diye hayıflanıyordum arada kızdım kendimee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…