hadi yaa, üzüldüm canım... Devletde daha mı rahat olacaksın tatlım? Eğer öyleyse geç tabi. Allah gönlüne göre versin inşallah:26:
Kendin git canım.. Gidemezsen de kargoyla bişeyler yolla.. Ben 14 Şubatta şeker hamurundan kalp kurabiye yapıp yolladım, görünce şok oldu
ayyy tertippp çok özendim hee senden, ben de dicemmmm...
ŞAFAK 75 ARDAHAN'A SELAMMM, YOLA DEVAMMM
çok şükür tertom yaa, ama benim hala netleşmeden böle şafak atasım bile gelmio yaa, hatta ben bugünlerde şafak fln da saymıyorum hee, senden ya da seda dan otlanıyorumterto hep hayalimdi şafaklar çokken plakalara gelince böle foto koyup slm yollamak..Allahıma şükürler olsun bugünleride gördük..
hadi yaa, üzüldüm canım... Devletde daha mı rahat olacaksın tatlım? Eğer öyleyse geç tabi. Allah gönlüne göre versin inşallah:26:
Kendin git canım.. Gidemezsen de kargoyla bişeyler yolla.. Ben 14 Şubatta şeker hamurundan kalp kurabiye yapıp yolladım, görünce şok oldu
ayyy tertippp çok özendim hee senden, ben de dicemmmm...
ŞAFAK 75 ARDAHAN'A SELAMMM, YOLA DEVAMMM
Merhaba kızlarr
çok şükür tertom yaa, ama benim hala netleşmeden böle şafak atasım bile gelmio yaa, hatta ben bugünlerde şafak fln da saymıyorum hee, senden ya da seda dan otlanıyorum
hoşgeldin tatlım nasısın?
valla artık asılsın şu tezkere listesi ya..nerdeyse mayıs gelcek o zmn öğrenicez
selam tatlım hoşgeldin, nasılsın bugün?Merhaba kızlarr
selam tatlım hoşgeldin, nasılsın bugün?
valla ii demek adetten..yarın olsunda belki askerim arar die bekliorum..
senin keyfin yok gibi geldi hayırdır..
di mi yaa asılsın asılsın.. seda martın ortasında asılcakmış dio, benimki de son bikaç hafta kala asılır dio.. off yaahoşgeldin tatlım nasısın?
valla artık asılsın şu tezkere listesi ya..nerdeyse mayıs gelcek o zmn öğrenicez
iyiyim ben de tatlım.. walla hiç saymıyorum, çabucak geçio benim.. sıkıştırmıo hiç beni, acaba senin şafaklara geldiğimde beni de sıkıştırır mı ki?Hoşbulduk deryacım,iyiyim şafak sıkıştırması dışında
Sen nasılsın canım ?
ders çalışmaktan nefret ediyorum içim sıkıldıpara istiyorum, o parayı kazanmayı daha çok istiyorum ,çeyiz istiyorumm var mı önerisi olan buarada herkese merhaba .. 50 kere giriyorum çıkıyorum ders çalışmaya gönlüm yok ya
Evet busecim adet olmuş iyi demek
Keyifsizim canım bugünlerde,benimkinin aramasını bekliyorum bende.
Buraya girince moral buluyorum sadece
di mi yaa asılsın asılsın.. seda martın ortasında asılcakmış dio, benimki de son bikaç hafta kala asılır dio.. off yaagerçi 13 mayıs şimdiki tarih ama +3 olma ihtimalimiz var:26:
iyiyim ben de tatlım.. walla hiç saymıyorum, çabucak geçio benim.. sıkıştırmıo hiç beni, acaba senin şafaklara geldiğimde beni de sıkıştırır mı ki?
aynen cnm arada örgü örüorum öle kafam dağılıo.şu cezadan bi kurtulsaydık hayırlısıyla..şafağıma bile sevinemiorum..
Merhaba hoşgeldin..
Çeyiz için para,para için iş,
iş için okul ve doğal olarak ders çalışmak lazım
Malesef acı gerçekler bunlar.
canım sen ne çalışıyorsun ki? öğrenci misin? walla ben de ders çalışmaktan nefret ediyorumders çalışmaktan nefret ediyorum içim sıkıldıpara istiyorum, o parayı kazanmayı daha çok istiyorum ,çeyiz istiyorumm var mı önerisi olan buarada herkese merhaba .. 50 kere giriyorum çıkıyorum ders çalışmaya gönlüm yok ya
başlıcam işinede okulunuda çeyizinede ,isyanlardayım ya bıktım 5 senedir okul okul, ders ,şimdiye dr olmuştumburada hoş buldum .sende hoş geldin canım... bugün kitap sattım aöf kitaplarımı hemen gittim günlük yemek tabaklarımı aldım ohh aşkoşla yicez yicez şişcez sonra tabkları kırcaz kjhgkldfgjkldfjgkldfjk geldiler bnaa beyin sulandı derstten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?