Sıkar biraz onu demek de ondan diyemediheee bn yapcam o makyajıı silmcem dym bdee...suratma o camı kapar gt kendne baskasını bul der ayrlır...vallahi o nolcakk cvp wer bakym??
ya benimkide yeni gitti hem üzülür diye kıyamıyorm ama demmkki biraz sınırı koymak lzım sizden anladığm. evden cıkmıyrm arar konusamyz die
ya benimkide yeni gitti hem üzülür diye kıyamıyorm ama demmkki biraz sınırı koymak lzım sizden anladığm. evden cıkmıyrm arar konusamyz die
Valla baştan ipleri eline verirsen önüne geçemezsn ben arar diye ilk zamanlar derlere bile gitmydm arar açamam diye evden çıkmıyodum.okula gidym dersm bitiyo arkadaşlar bi yerlere gidip bişeyler içelm falan diyolar ben yok ben gelym bayram arar dışarda olduğumu bilirse aklı bnde kalır zaten arayamyo sık sık üzülmesn aklı bnde kalmasın diye okul yurt arasnda asosyol bi insan oldum çıktm 2 buçuk ayda.valla gör halmi ona göre davran canm
Sıkar biraz onu demek de ondan diyemediKIz makyaj derken göz kalemi,rimel hafif ruj
Kıyafetimi falan sordu usturuplu olunca bişey demedi
desin nolcak ki 2.dk sonra geri açar camı
Heh aferin iyi yapıyoon.EVden çıkma otur bekle arasın.Kadınlar ne ister bilinmez ama bi erkek bundan başka ne istesin ki.
Sıkar biraz onu demek de ondan diyemediKIz makyaj derken göz kalemi,rimel hafif ruj
Kıyafetimi falan sordu usturuplu olunca bişey demedi
desin nolcak ki 2.dk sonra geri açar camı
Heh aferin iyi yapıyoon.EVden çıkma otur bekle arasın.Kadınlar ne ister bilinmez ama bi erkek bundan başka ne istesin ki.
Canım bence okuldan sonra arkadaşlarına katıl sende.Kendi hayatını ona odaklama yani merkeze koyma.Evet sevgilin askerde bunu yapmaya mecbur ama bigün dönücek.Oraya senin için gitmedi ki sen gitti diye kendi hayatını kısıtlıyosunçok güveniyorum 1 yıldır güvenmi sarscak hiçbirşey yapmadı.bide işin ilginç yanı o 3 sene peşimden koştu ben istemedm sonra istemeye istemeye zoraki başladı ilişkmiz ve ben şuan bu durumdaymnasıl korkutcam napcam bilmyrm valla
aynen ya günde 3 4 kere konuşuyrz.keşke benmki de kıskansa hiç öyle kıskanma huyu yok ben sana güvenyrm niye kıskanp seni bunaltym diyo delrtyo beni yaaa:95:
hastaymş bde yaa kıyamam...boswer yaa erkek mlletine yüz wermcen azcık agrdan satcann kendni öyle kıymet blysn....
üstne dsnce geri çekyo kendni ama umursamazsan....dyoki nden bnle ilglenmysn artk sewmyssn blmem nee....
en azndan bnmkii öyleee
Valla baştan ipleri eline verirsen önüne geçemezsn ben arar diye ilk zamanlar derlere bile gitmydm arar açamam diye evden çıkmıyodum.okula gidym dersm bitiyo arkadaşlar bi yerlere gidip bişeyler içelm falan diyolar ben yok ben gelym bayram arar dışarda olduğumu bilirse aklı bnde kalır zaten arayamyo sık sık üzülmesn aklı bnde kalmasın diye okul yurt arasnda asosyol bi insan oldum çıktm 2 buçuk ayda.valla gör halmi ona göre davran canm
ah canım bn gtmeden verdim o ipleri eline baktım onu dinlemediğimde üüzülüyor baktım ben yapsam oda yapıcak bende buna dayanamaycğm iiçin böyle olduk ama bizdeki problem biz ayrı şehirlerdeyiz sıkıntımız o yoksa özünde çok karıısıcak çocuk değil
canım bence okuldan sonra arkadaşlarına katıl sende.kendi hayatını ona odaklama yani merkeze koyma.evet sevgilin askerde bunu yapmaya mecbur ama bigün dönücek.oraya senin için gitmedi ki sen gitti diye kendi hayatını kısıtlıyosun
üstüne düşme de sende fazla gitmişn biraz.aman ters tepemsin de
bak canım bu hafta sosyal hayatına geri dön.derslerine de gir arasın nolcak açamazsan sonra bidaha arasın işi ne
Okuldan sonra da arkadaşlarınla takıl ararsa da gayet rahat söyle arkadaşlarınla olduğunu.ve onun üzerine çok düşme.bakalım haftaya çarşıdan sonra neler değişmiş olcak.
Ne dersin?
Benimki benim hiç bi zaman barışmak için adım atmıcamı bildiği için kendini hiç zora sokmazayyyy ne gzelll bnm essek nerde ayrlr ...snra kübra koştrsun peşinden 3 gn küs kalr snra barsr
ay haklısın yemin ederim bunu anlamak için askere gitmesine gerek yok.gerçekten hayatımızın merkezi yaptık çoğumuz.biraz alışsın bnde açılıcam ufaktan canım zaten bana gtme etme demiyor tel aç kulubeden dönmiyim yeter der.derslerine çalış boş işlerle uğraşma beni düşünme diyor.ztn ilk açtığnda nasılsın iyiymsn hemen naptn bugn
artk telepatim var kızım istedgm zaman aratablrm.... ama suann istemyrm yaniiistresem artrm
hç cilve yapasım gelmedi. normalde yapyrmdaakapatamyo telefonu
... artk akşam ararsa 2 cilve yaparımm...artk neresnn suyu akar blmemm
CANM SEnde çokk yanlış yapysn bnce olrmu....azcık gez toz abartmşşsın bnce..
ben bazen ewde olyrm ama dyrmki gezdm tozdm...bn onsuzda pekala yapablrm...
tamam sewyrz edyrz ama su da akllarnda olsn bak bnsiz de yapablyoo...ondan snraa nasıl olsa bnden vazgecemez mantğyla yaklaşyolar...
yanlışsınn....bu kadar yapma...
Ne cesaret olcak.Sizden aldığı "aşkım seni bekliyorum" mesajıyla bukadar rahatlar.
ohh seninki çok rahatmış yaa.Kafasıda rahat sevgilim beni terk etmez falan.
HEh işte kızım ne dedik sana önce bi öğren sonra fırça at.
İşi gücü varmış.Aylaklıktan aramamış kii..
Hak ettiği zaman göster tepkinii
Bekle bekle arasın bidaha al gönlünü
aynen öyle asıl askerdeyken korkması lazım ama bizim eşek oraya gidince daha da rahatladı
Benimki benim hiç bi zaman barışmak için adım atmıcamı bildiği için kendini hiç zora sokmaz.
Evdeyken bile ben küssem o gelir sarılırdı bana
hatta geçen hafta tartıştık biraz aramıcam seni bidaha sen ararsan da açmıcam dedim benimki bi tutuştu
Özür dilemeler vs.
AÇılın tabi yaa.Onlar sizin üstünüze düşsün.Askerde onlar siz özgürsünüz merak ediicek kiş onlar siz değil..
O meraK hep var zaten canım
aypsn sekerim ben blrm işimiii :d
Canım bence okuldan sonra arkadaşlarına katıl sende.Kendi hayatını ona odaklama yani merkeze koyma.Evet sevgilin askerde bunu yapmaya mecbur ama bigün dönücek.Oraya senin için gitmedi ki sen gitti diye kendi hayatını kısıtlıyosun
ÜStüne düşme de sende fazla gitmişn biraz.Aman ters tepemsin de
Bak canım bu hafta sosyal hayatına geri dön.DErslerine de gir arasın nolcak açamazsan sonra bidaha arasın işi ne
Okuldan sonra da arkadaşlarınla takıl ararsa da gayet rahat söyle arkadaşlarınla olduğunu.VE onun üzerine çok düşme.BAkalım haftaya çarşıdan sonra neler değişmiş olcak.
NE dersin?
Benimki benim hiç bi zaman barışmak için adım atmıcamı bildiği için kendini hiç zora sokmaz.
Evdeyken bile ben küssem o gelir sarılırdı bana
hatta geçen hafta tartıştık biraz aramıcam seni bidaha sen ararsan da açmıcam dedim benimki bi tutuştu
Özür dilemeler vs.
ayyy kıskandımm gıııııııııııııııı ....bnmkii nerdee...hep ben hep bn...o nadirr...zorlada özr diletrm gııı....
bn dayanamayp ararım kmseyle jküs kalamam...huyum kursun...FORMLÜ NE LTFEN SYLE ??? DDD
küb ömürlüksün vallahii sen ,o çocuk nasıl gitti askere ben bilemm
SEN GELDE ONA SOR BNU NASIL GTTİ BİLMEM GELNCE BNİ YİCEİGİ KESİN AMAA
ah canım bn gtmeden verdim o ipleri eline baktım onu dinlemediğimde üüzülüyor baktım ben yapsam oda yapıcak bende buna dayanamaycğm iiçin böyle olduk ama bizdeki problem biz ayrı şehirlerdeyiz sıkıntımız o yoksa özünde çok karıısıcak çocuk değil
ayrı şehirlrde olmak daha zor ya o zamn ister istemez veriyosun ipleri
Canım sen rahatlatmışsın onu.DErslerine bile girmiyosan ohh keyfikeyfdir onunaynen öyle asıl askerdeyken korkması lazım ama bizim eşek oraya gidince daha da rahatladı
merakını yiriiim onunnn yaaaa özledim 1 günde nolck blmemm
CANM SEnde çokk yanlış yapysn bnce olrmu....azcık gez toz abartmşşsın bnce..
ben bazen ewde olyrm ama dyrmki gezdm tozdm...bn onsuzda pekala yapablrm...
tamam sewyrz edyrz ama su da akllarnda olsn bak bnsiz de yapablyoo...ondan snraa nasıl olsa bnden vazgecemez mantğyla yaklaşyolar...
yanlışsınn....bu kadar yapma...
benim yaptıklarımı o ypsa ben kabul etmeyeceğimden mecbur kurallar çıkıyor ortaya . evden dışarı çıkmayan bir insan değilim yavrular zaten yanlış anladıızbizim bazı kurallarımız var onlar dışına çıkamyız ve baştn beri koyduğum uuyulması zorunlu kurallar onun dışında giydiğime ettiğime öyle deli gi bi karışan biri değildr aslada mesele etmez .12 den önce evde olmak gibi yalan söylememk gibi habersz iş yapmamak gibi. o dengeyi kurdum yaparsa beni kaybedciğin i çok iyi bilir. ben zamanında ark konusunda onu çok üzdm baktım ki etrafmda ondan baska kmse yok buyzden bnm için artık o var ama tabiki çıkıyr gezyrm dolşyrm ,bu annemle gezdiğim zaten bana yeter
Benimki de 10 gün cezaya gitcek.Yani 10 gün habersiz kalıcaz birbirimizden.Kafayı yemezsem iyidir diyo
Bende öyle tabi o 10 gün nasıl geccek bilmiyom.
TElepatinin anasını ağlatsam da etki etmez bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?