Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heee bn yapcam o makyajıı silmcem dym bdee...suratma o camı kapar gt kendne baskasını bul der ayrlır...vallahi o nolcakk cvp wer bakym??
Sıkar biraz onu demek de ondan diyemediKIz makyaj derken göz kalemi,rimel hafif ruj
Kıyafetimi falan sordu usturuplu olunca bişey demedi
desin nolcak ki 2.dk sonra geri açar camı

ya benimkide yeni gitti hem üzülür diye kıyamıyorm ama demmkki biraz sınırı koymak lzım sizden anladığm. evden cıkmıyrm arar konusamyz die

Heh aferin iyi yapıyoon.EVden çıkma otur bekle arasın.Kadınlar ne ister bilinmez ama bi erkek bundan başka ne istesin ki.

HEh işte kızım ne dedik sana önce bi öğren sonra fırça at.
İşi gücü varmış.Aylaklıktan aramamış kii..
Hak ettiği zaman göster tepkinii
Bekle bekle arasın bidaha al gönlünü
[/QUOTE]

hastaymş bde yaa kıyamam...boswer yaa erkek mlletine yüz wermcen azcık agrdan satcann kendni öyle kıymet blysn....

üstne dsnce geri çekyo kendni ama umursamazsan....dyoki nden bnle ilglenmysn artk sewmyssn blmem nee....

en azndan bnmkii öyleee

ayyyy ne gzelll bnm essek nerde ayrlr ...snra kübra koştrsun peşinden 3 gn küs kalr snra barsr

ay haklısın yemin ederim bunu anlamak için askere gitmesine gerek yok.gerçekten hayatımızın merkezi yaptık çoğumuz.biraz alışsın bnde açılıcam ufaktan canım zaten bana gtme etme demiyor tel aç kulubeden dönmiyim yeter der.derslerine çalış boş işlerle uğraşma beni düşünme diyor.ztn ilk açtığnda nasılsın iyiymsn hemen naptn bugn

Son düzenleme:
Canım bence okuldan sonra arkadaşlarına katıl sende.Kendi hayatını ona odaklama yani merkeze koyma.Evet sevgilin askerde bunu yapmaya mecbur ama bigün dönücek.Oraya senin için gitmedi ki sen gitti diye kendi hayatını kısıtlıyosun

ÜStüne düşme de sende fazla gitmişn biraz.Aman ters tepemsin de

Bak canım bu hafta sosyal hayatına geri dön.DErslerine de gir arasın nolcak açamazsan sonra bidaha arasın işi ne
Okuldan sonra da arkadaşlarınla takıl ararsa da gayet rahat söyle arkadaşlarınla olduğunu.VE onun üzerine çok düşme.BAkalım haftaya çarşıdan sonra neler değişmiş olcak.
NE dersin?

aypsn sekerim ben blrm işimiii :d

ayyyy ne gzelll bnm essek nerde ayrlr ...snra kübra koştrsun peşinden 3 gn küs kalr snra barsr
Benimki benim hiç bi zaman barışmak için adım atmıcamı bildiği için kendini hiç zora sokmaz.
Evdeyken bile ben küssem o gelir sarılırdı bana
hatta geçen hafta tartıştık biraz aramıcam seni bidaha sen ararsan da açmıcam dedim benimki bi tutuştu
Özür dilemeler vs.

AÇılın tabi yaa.Onlar sizin üstünüze düşsün.Askerde onlar siz özgürsünüz merak ediicek kiş onlar siz değil..
O meraK hep var zaten canım

küb ömürlüksün vallahii sen ,o çocuk nasıl gitti askere ben bilemm

merakını yiriiim onunnn yaaaa özledim 1 günde nolck blmemm

aypsn sekerim ben blrm işimiii :d

Benimki de 10 gün cezaya gitcek.Yani 10 gün habersiz kalıcaz birbirimizden.Kafayı yemezsem iyidir diyo
Bende öyle tabi o 10 gün nasıl geccek bilmiyom.
TElepatinin anasını ağlatsam da etki etmez bana

öyle yapcam artık zaten derslere giriyorum artık.ben arayabilyrm artık o konu o kadr problem değil yani.bu hafta dedğin gbi yapcam bakalm ne olcak

aynen öyle asıl askerdeyken korkması lazım ama bizim eşek oraya gidince daha da rahatladı
Canım sen rahatlatmışsın onu.DErslerine bile girmiyosan ohh keyfikeyfdir onun
merakını yiriiim onunnn yaaaa özledim 1 günde nolck blmemm

benimkide hasta ya aklım onda.
Gece arkadaşı saat başı ateşine bakmış.Avradın olsa yapmaz demiş
Bende dedim ben seni bi öpsem iyileşirsin

Benimki de 10 gün cezaya gitcek.Yani 10 gün habersiz kalıcaz birbirimizden.Kafayı yemezsem iyidir diyo
Bende öyle tabi o 10 gün nasıl geccek bilmiyom.
TElepatinin anasını ağlatsam da etki etmez bana

yaa koptm telepati cmlene

askernlede 10 gn ayrı kalcagnza üzüldm canm

telepati senn işine gercekten yaramaz D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…