ben geldim kızlar nasılsınız???
Hatunum ben burdayım sen yoksunn
Kız zeyno akıllanmadı mı sen
Bacım bize vurmicakya işte kendi adıma değilde bizden sonrakiler için seviniyorum
Yoksa akıllanmak ne kelime
Kendi adıma bişe isteiyosam
Yok anacım bu devlet bizim için kılını kıpırdatmıyor
Her ay bu haberle geliyorduk topiğimize oyyyyy
ama komutanlar bile söylüyo düşecek bu sefer diye böyle bişit olmamış olsa bu kadar kesin konuşmaz kimse inş düşer ama ne diyelimBu sözler, bu umutlar o kadar tanıdık ki..
Biz ümidimizi kesip gerçeği gördük artık.. Sizin de boşa ümitlenmemenizi isterim kızlar. Sonu yine hüsran.
iyiyim bende tatlişkom gün sayıyoruz işte aşkım bi buçuk ay sonra evciye gelecek inşOo Hande bacım kendi adıma iyiyim sen nasılsın
Unutmadımmbu haberlerlee bi heyecan bi hevess yazıodukk aman düşüyorr 9 ay yok 12 ayy sonra olmuyorduu bizim umutlarrr suyaa.suyaa düşee düşee yüzme öğrendi artık akıllandı düşsede bişe olmuyor
ama komutanlar bile söylüyo düşecek bu sefer diye böyle bişit olmamış olsa bu kadar kesin konuşmaz kimse inş düşer ama ne diyelim
ama komutanlar bile söylüyo düşecek bu sefer diye böyle bişit olmamış olsa bu kadar kesin konuşmaz kimse inş düşer ama ne diyelim
iyiyim bende tatlişkom gün sayıyoruz işte aşkım bi buçuk ay sonra evciye gelecek inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?