Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende inanıyorum kesin kesin düşecek

atayımm durr çınladımı bi sorayımm kulaklarıı
At attt ama uyuyodur belki kız.Yoksa kulağı çınlayıp damlardı
hoşbulduk tatlım,iyi demek adettenmiş.iyiyim buna şükür..sen nasılsın?gunler nasıl gecıyor?
Bende iyi sayılırım canım.Valla günler bu aralar hızlı geçiyor ya Nisanın nasıl geçtiğini anlamadım bile.Sende durumlar nasıl?

Yok canım askeri ile konuşuyormuş hatunun keyfi yerinde ne gelsin buralara

Hhahah dayanamadınn dimii Ceydaaa bu merakınn gözünüü sevimmm

ya benimki teli kapatıncaa fena oldum bide biz çok nadir konuşuyoruz en son cuma konuştuk mesela olmuyo ya dayanılmıyo bunalıyorum

Kızlar telefonda sorun oldu 3 kere gndrmıs k.bkmayın...yeşımcım sorma zaten ıyı dgldim,simdi eşim aradı bu saatte hıc beklemıyodum şiştim ağlarkenkapatamadı susmadan
ceyda hosgeldın cnm.
Zeynepcım senden naber dıcem okudum gecmısı,sınavlar vs.kolay gelsn cnm.

Hakkaten canım yaa neler oluyor kızlarımızaa.Üzüyor asker sıpalarıı galibaa

Sorma kuzucum yaa.Hepsini bir yere toplayıp tek tek kulaklarını çekicem sonunda ne bu yaa üzüyorlar bizim güzel arkadaşlarımızı.Onları üzüyolar bizde üzlüyoruz

ya benimki teli kapatıncaa fena oldum bide biz çok nadir konuşuyoruz en son cuma konuştuk mesela olmuyo ya dayanılmıyo bunalıyorum

Kuzum kıyamam bilirim o konuşamamları bi ara bendede olmuştu bir hafta felan hiç konuşamazdık.Geçici bi durum mu

Kıyamam canım sana yaa.Sıkma canını fırsat buldukça arıyodur canım sen numara isteyip ara canım.Ben aramadığı zamanlar öyle yapıyorum ben arıyorum.

Sorma kuzucum yaa.Hepsini bir yere toplayıp tek tek kulaklarını çekicem sonunda ne bu yaa üzüyorlar bizim güzel arkadaşlarımızı.Onları üzüyolar bizde üzlüyoruz

Bizim kız duygusala bağlamış canım ya kıyamam ondanmışş.Bu damadın kulaklarını çekmeyeliim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…