Hoşgeldin canım, nasılsın?
Bi mesaj atta gelsin kızzzHe valla komik kız bu torto
ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi gecelerr
aa nasıl yarndan ıtıbaren?benım eşım silüs tarihi ne günse ondan demişti.subat 24 de gitti ama silus 22 diye 22den baslıyo dedı.ALLAH KAVUŞTURSUN TEKRARDAN CANIM.
Allah iyiligını versn cok güldüm
hoşgeldın canım Allah kavustursun.
Ah ahh kızlar nerde o guzellık bi duşse ahhh...ay bana bakınn biz 12 beklerken 9a düşermiş :))rüya gibi...ama tecrubelileri dinleyip fazla heves etmekde ıstemesemde icimdekı o "düşecekkk"diye bagıran şeyı susturamıyorum:)
At attt ama uyuyodur belki kız.Yoksa kulağı çınlayıp damlardıatayımm durrçınladımı bi sorayımm kulaklarıı
Bende iyi sayılırım canım.Valla günler bu aralar hızlı geçiyor ya Nisanın nasıl geçtiğini anlamadım bile.Sende durumlar nasıl?hoşbulduk tatlım,iyi demek adettenmiş.iyiyim buna şükür..sen nasılsın?gunler nasıl gecıyor?
ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi gecelerr
At attt ama uyuyodur belki kız.Yoksa kulağı çınlayıp damlardı
Bende iyi sayılırım canım.Valla günler bu aralar hızlı geçiyor ya Nisanın nasıl geçtiğini anlamadım bile.Sende durumlar nasıl?
Yok canım askeri ile konuşuyormuş hatunun keyfi yerinde ne gelsin buralara
Yok canım askeri ile konuşuyormuş hatunun keyfi yerinde ne gelsin buralara
Ahandaa geldiii gördüüm alttaaAklı burda ya askeriylede konuşamaz o şimdi
geldimmesajını okudugum sırada aglıyodum keyif yok yani
yesimimm nasılsın canım?
İyiyimm tortoom ya sen nasılsınn?Niye ağlıyoduun canım yaa?
geldimmesajını okudugum sırada aglıyodum keyif yok yani
yesimimm nasılsın canım?
sanırım kuzum
Aa ne oldu Ceydam ya.Bu aralar bu bizim hatunlara ne oluyor anlamadım.Neyin var ne oldu hayırdır kuzucum ya :26:
Hakkaten canım yaa neler oluyor kızlarımızaa.Üzüyor asker sıpalarıı galibaa
ya benimki teli kapatıncaa fena oldum bide biz çok nadir konuşuyoruz en son cuma konuştuk mesela olmuyo ya dayanılmıyo bunalıyorum
Kıyamam canım sana yaa.Sıkma canını fırsat buldukça arıyodur canım sen numara isteyip ara canım.Ben aramadığı zamanlar öyle yapıyorum ben arıyorum.ya benimki teli kapatıncaa fena oldum bide biz çok nadir konuşuyoruz en son cuma konuştuk mesela olmuyo ya dayanılmıyo bunalıyorum
Sorma kuzucum yaa.Hepsini bir yere toplayıp tek tek kulaklarını çekicem sonunda ne bu yaa üzüyorlar bizim güzel arkadaşlarımızı.Onları üzüyolar bizde üzlüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?