Kızlar telefonda sorun oldu 3 kere gndrmıs k.bkmayın...yeşımcım sorma zaten ıyı dgldim,simdi eşim aradı bu saatte hıc beklemıyodum şiştim ağlarkenkapatamadı susmadan
ceyda hosgeldın cnm.
Zeynepcım senden naber dıcem okudum gecmısı,sınavlar vs.kolay gelsn cnm.
Kızlar telefonda sorun oldu 3 kere gndrmıs k.bkmayın...yeşımcım sorma zaten ıyı dgldim,simdi eşim aradı bu saatte hıc beklemıyodum şiştim ağlarkenkapatamadı susmadan
ceyda hosgeldın cnm.
Kıyamam canım sana yaa.Sıkma canını fırsat buldukça arıyodur canım sen numara isteyip ara canım.Ben aramadığı zamanlar öyle yapıyorum ben arıyorum.
Bizim kız duygusala bağlamış canım ya kıyamam ondanmışş.Bu damadın kulaklarını çekmeyeliim
ceyda hosgeldın cnm.
Kuzum kıyamam bilirim o konuşamamları bi ara bendede olmuştu bir hafta felan hiç konuşamazdık.Geçici bi durum mu
Kıyamam canım sana yaa.Sıkma canını fırsat buldukça arıyodur canım sen numara isteyip ara canım.Ben aramadığı zamanlar öyle yapıyorum ben arıyorum.
Bizim kız duygusala bağlamış canım ya kıyamam ondanmışş.Bu damadın kulaklarını çekmeyeliim
Oyy sendemi ağladın.Geçicek eçicek bi gun ağladığımız bu günleri tebessümle anacağız.
İyiyim canım işte okumuşsun sınavlar şunlar bunlar.Sen nasılsın nasıl gidiyor şu son anını saymassak.Bu ara ismin ne canım ya :26:
bilmiyorum alt devre gelince değişirmi bilmem ama.
benimki birazda bilerek aramıyor
dağdalar şu an tugayda değiller ve 7 ay kadar daha orda kalıcak
alışmaya çalışıyorum falan diyo psikolojik durumlar yani
teröristler çok yakınmış onlara
hep yakınlardan geçiyolarmış
bugün aradı ben yogundum acamadım aksamda artık ankesörlüyü aradım tele başka bi asker çıktı çağırttırdım anca öyle oldu yani
Canım sık sık arayınca akılları kalıyo sanırım sabretmeyi öğreniyoruz işte bu süreçte.
bilmiyorum alt devre gelince değişirmi bilmem ama.
benimki birazda bilerek aramıyor
dağdalar şu an tugayda değiller ve 7 ay kadar daha orda kalıcak
alışmaya çalışıyorum falan diyo psikolojik durumlar yani
teröristler çok yakınmış onlara
hep yakınlardan geçiyolarmış
bugün aradı ben yogundum acamadım aksamda artık ankesörlüyü aradım tele başka bi asker çıktı çağırttırdım anca öyle oldu yani
evet cnm iyi değilim valla Allah daha kötusnden korusun napalım..eşimi cok özledim anlatılmaz bişeysesini duyunca hemen yanında olup sarılıp uyumak istedim.halada aglıyorum yazarken malesef...cok zor...yarın tam olarak görevı baslıyomus cok dua edın bana dedi.söförlük yapacak kim nereye derse oraya göturcek. Ya ben topıclerde ısmımı demıyorum tatlım sizlerle alakası yok.msnleşirsek ins o zaman:)
Nasıl bilerek aramıyor.:26:
Yok canım niye aramsın şartları el vermiyordur belki
Hala cep teli olmadı değilmi.ama demen gibi altlarınız gelsin rahatlarsınız.yani maalesef bun işler böyle üst olana kadar rahat yokmantıksız askerlik
Yesim haklısın aglamamam gerek ama elimde olmuyo bazen..zaten aglamamaya calıstgmda da anlıyo
neolsn ceydoş ya.gördugun gibi işte.sende aglama kuzum ya nolcek bu halimiz.gıtcem en sonunda ankaraya ciddi ciddi yerlescem herhafta evci gelsn.
Yesim haklısın aglamamam gerek ama elimde olmuyo bazen..zaten aglamamaya calıstgmda da anlıyo
neolsn ceydoş ya.gördugun gibi işte.sende aglama kuzum ya nolcek bu halimiz.gıtcem en sonunda ankaraya ciddi ciddi yerlescem herhafta evci gelsn.
Canım sık sık arayınca akılları kalıyo sanırım sabretmeyi öğreniyoruz işte bu süreçte.
Allah yardımcıları olsun o pisliklerşnden şerrinden korusun.
Ne güzel işte canım o aramadığında sesini duymak için sen ararsın.
Bizim bölükte sadece 2 ankesörlü var 1 tanesi dışardan aramaya açık.Aşırı sıra oluyo benim tembel kocişte sıra beklemiyo bana ara diyo.Boş bulursa da o arıyor.
evet canım aynen öyle Allah hepımıze sabır versin.Evli iken hasret çekmek dahada zordur.metanetli olmak gerekiyor dicem oda zor ben bu akdar zorlanıyorsam evli olan biri için dahada zor olur.Yapacak bişe yok ağlayacağız isyan edeceğiz kıazacağız ve sonunda bu askerliği bitireceğiz
kıyamam yaa
bilerek aramıyo işte sesimi duyup bana çok alışmamak için bende anlamıyorum ama vaktide olmuyomuş evet gündüz 12 saat nöbet akşam işçi gibi çalıştırıyolarmış ya daha bugün 5 terörist öldürülmüş orda
Bende tutamıyorum canım bazen haklısın.Valla bazen tak ediyorr
bilerek aramıyo işte sesimi duyup bana çok alışmamak için bende anlamıyorum ama vaktide olmuyomuş evet gündüz 12 saat nöbet akşam işçi gibi çalıştırıyolarmış ya daha bugün 5 terörist öldürülmüş orda
Yok canım sakın öyle şeyler düşünme.
durdugun hata gitsene. valla git orda kalcak yer sorun olmıcaksa boşuna hasret çekme
bazen diyorum beni hiç özlemiyo bu yada benim psikolojimde bozuldu iyice saçmalıyorum aman ya bu ara çok sıkıştırdı şafak çok zorlanıyorum
çok zor şartları hemde çok zor.Onuda anlıyorum senide anlıyorum.sadece sabır istiyor bu zaman çok zor biliyorum ama yapacak elden gelen başka bişe olsa keşke
evet canım aynen öyle Allah hepımıze sabır versin.
kıyamam yaauzulme cnm bnm .öyle böyle bitircez.
evet...ALLAHgeçici ayrılık versin...sımdıde hep yollarda olacagı icin takıcam kafama Allahım korusun hepsini
KIZLAR TAM 12DE KÜLKEDİSİNE DÖNUSECEGİMCEPNET PAKETİMİN SON GUNU DE...YARIM SAAT KALDI.KONTUR ALINCA YENILENCEK ANCA..
evet...ALLAHgeçici ayrılık versin...sımdıde hep yollarda olacagı icin takıcam kafama Allahım korusun hepsini
KIZLAR TAM 12DE KÜLKEDİSİNE DÖNUSECEGİMCEPNET PAKETİMİN SON GUNU DE...YARIM SAAT KALDI.KONTUR ALINCA YENILENCEK ANCA..
Yok canım sakın öyle şeyler düşünme.
Benim ki de bazen aramadığında trip yapıyorum o da " konuşunca daha kötü oluyorum,sesini duyup yanında olamıyorum ,elimden bişey gelmiyor" diyo .Bende hak veriyorum canım.
SEn onun yanında ol sadece canım destek ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?