ama komutanlar bile söylüyo düşecek bu sefer diye böyle bişit olmamış olsa bu kadar kesin konuşmaz kimse inş düşer ama ne diyelim
iyiyim bende tatlişkom gün sayıyoruz işte aşkım bi buçuk ay sonra evciye gelecek inş
kızlar napıosunuz???
Busem ne yapalım şurda iki lafın belini kırıyoruz sen ne yapıyorsun nasılsın :26:
selam arkadaşlar kadınlar kulübüne yeni üye oldum bende asker yolu bekleyenlerdenim şafak 291 inşallah sağ salim kavuşuruz askerlerimize
Aşkım da söylemişti anneler günü hediyesi olabilir diye.Benim de içime doğuyor kızlar ya inşallah düşer.
Zaten 15 ay yedirip,giydirip,yatırmaktan devlet babada hoşnut değil.
Bi astsubay akrabamız da düşeceği konusunda hemfikir.Kızlar bol bol dua edelim yaa umut fakirin ekmeği işte napalıım
bi değişiklik yok cnm herşey aynı ve bana göre dahada kötüye gidio..
öbür topicte gördüm 3.senenize girmişsiniz maşallahçok sevindim cnm..
Canım benım buna karar vermek için erken daha daha kötü olup olmadığını zamanı gelince göreceksin.
Teşekkür ederim kuzucum ya Alllah hepimize birlikte mutlu uzun uzun seneler nasip etsin inş
Umutluyuz canım.İnşallah.Ee nasılsınn? Nasıl gidiyor?Hoşgeldin o zaman :) Amin inş
Yeşimciğim inş bu sefer gerçek olur düşerde en azından siz bari rahat bi nefes alırsınız.Bneım askerimlede konuşuk bu konuyu bu sefer ciddi manada herkesin dilinde demişti.Ama biz yaralanmayacağız bizden sonraki devreler için bu düşüş olacaksa eğer diye.Umarım inş düşer
Busecim konuyu bilmiyorum ama sen içini ferah tut,herşey olacağına varır.bi değişiklik yok cnm herşey aynı ve bana göre dahada kötüye gidio..
öbür topicte gördüm 3.senenize girmişsiniz maşallahçok sevindim cnm..
şafaaak 259 kızlar sizinnn[/QU
Allah kavuştursuun :)atarsa 104 :)
hoşgeldin dedecimkızlar napıosunuz???
Oo ne güzel desene mehtap saymalar başladı
selam arkadaşlar kadınlar kulübüne yeni üye oldum bende asker yolu bekleyenlerdenim şafak 291 inşallah sağ salim kavuşuruz askerlerimize
hoşgeldin dedecimsizde durumlar kötüymüş galiba inş düzelir canım
sorma zeynepcim yaaa içim kıpır kıpır son günlerde heryerde askerlik bu sefer düşecek deniyo sonra düşmese bile askerim her ay evciye gelicek çok mutluyum çook
şafaaak 259 kızlar sizinnn
Bunlar şu zamanın şartları ile olan konuşmalar.amin cnm inş..
ama bugün konuşmalar beni bunları düşünmeye itio malesef..
Umutluyuz canım.İnşallah.Ee nasılsınn? Nasıl gidiyor?
Busecim konuyu bilmiyorum ama sen içini ferah tut,herşey olacağına varır.
Umutluyuz canım.İnşallah.Ee nasılsınn? Nasıl gidiyor?
Busecim konuyu bilmiyorum ama sen içini ferah tut,herşey olacağına varır.
sorma zeynepcim yaaa içim kıpır kıpır son günlerde heryerde askerlik bu sefer düşecek deniyo sonra düşmese bile askerim her ay evciye gelicek çok mutluyum çook
şafaaak 92 bekleyin bizi plakalar
Ataesa 99 sonunda çift haneler diyorum
Bunlar şu zamanın şartları ile olan konuşmalar.
Şartlar değiştiğinde durumda değişecektir canım buna inanıyorum
İyi canım nasıl gitsin şafağı düşürme telaşı gün bitiyor.çOK GÖZÜKMÜYORSUNUZ bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?