Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Oo ne güzel desene mehtap saymalar başladı

selam arkadaşlar kadınlar kulübüne yeni üye oldum bende asker yolu bekleyenlerdenim şafak 291 inşallah sağ salim kavuşuruz askerlerimize

Aşkım da söylemişti anneler günü hediyesi olabilir diye.Benim de içime doğuyor kızlar ya inşallah düşer.
Zaten 15 ay yedirip,giydirip,yatırmaktan devlet babada hoşnut değil.
Bi astsubay akrabamız da düşeceği konusunda hemfikir.Kızlar bol bol dua edelim yaa umut fakirin ekmeği işte napalıım

Busem ne yapalım şurda iki lafın belini kırıyoruz sen ne yapıyorsun nasılsın :26:

bi değişiklik yok cnm herşey aynı ve bana göre dahada kötüye gidio..

öbür topicte gördüm 3.senenize girmişsiniz maşallah çok sevindim cnm..

selam arkadaşlar kadınlar kulübüne yeni üye oldum bende asker yolu bekleyenlerdenim şafak 291 inşallah sağ salim kavuşuruz askerlerimize

Hoşgeldin o zaman :) Amin inş

Yeşimciğim inş bu sefer gerçek olur düşerde en azından siz bari rahat bi nefes alırsınız.Bneım askerimlede konuşuk bu konuyu bu sefer ciddi manada herkesin dilinde demişti.Ama biz yaralanmayacağız bizden sonraki devreler için bu düşüş olacaksa eğer diye.Umarım inş düşer

Canım benım buna karar vermek için erken daha daha kötü olup olmadığını zamanı gelince göreceksin.

Teşekkür ederim kuzucum ya Alllah hepimize birlikte mutlu uzun uzun seneler nasip etsin inş

Canım benım buna karar vermek için erken daha daha kötü olup olmadığını zamanı gelince göreceksin.

Teşekkür ederim kuzucum ya Alllah hepimize birlikte mutlu uzun uzun seneler nasip etsin inş

amin cnm inş..

ama bugün konuşmalar beni bunları düşünmeye itio malesef..

Umutluyuz canım.İnşallah.Ee nasılsınn? Nasıl gidiyor?

Busecim konuyu bilmiyorum ama sen içini ferah tut,herşey olacağına varır.

kızlar napıosunuz???
hoşgeldin dedecimsizde durumlar kötüymüş galiba inş düzelir canım
Oo ne güzel desene mehtap saymalar başladı

sorma zeynepcim yaaa içim kıpır kıpır son günlerde heryerde askerlik bu sefer düşecek deniyo sonra düşmese bile askerim her ay evciye gelicek çok mutluyum çook

hoşgeldin canım allah kavuştursun inşallah bizi de :)

Aramıza hoşgeldin canım.SEninle aynı devreyiz,şafaklarımız aynı.
Amin inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz.

Naber handecim bayadır görüşemedik?
Askerinle aynı şehirde misiniz canım?Nasıl gelicek evciye?Çok ilgimi çekti yaa:26:

şafaaak 259 kızlar sizinnn

Ataesa 99 sonunda çift haneler diyorum

amin cnm inş..

ama bugün konuşmalar beni bunları düşünmeye itio malesef..
Bunlar şu zamanın şartları ile olan konuşmalar.

Şartlar değiştiğinde durumda değişecektir canım buna inanıyorum

İyi canım nasıl gitsin şafağı düşürme telaşı gün bitiyor.çOK GÖZÜKMÜYORSUNUZ bu aralar

saolun kızlar inşallah herşey düzelir..

AAAA öylemii nasıl yani her ay evci anlamadım izninimi kullanacak her ay yakınmıydı askerin :26: iyimiş her ay görüşmek yaa

şafaaak 92 bekleyin bizi plakalar

çok az kalmış

inşallah cnm inşallah..Allahıma inanıorum inşallah..

okyanus şafak atarsa 7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…