Ataesa 99 sonunda çift haneler diyorum
Bunlar şu zamanın şartları ile olan konuşmalar.
Şartlar değiştiğinde durumda değişecektir canım buna inanıyorum
İyi canım nasıl gitsin şafağı düşürme telaşı gün bitiyor.çOK GÖZÜKMÜYORSUNUZ bu aralar
Naber handecim bayadır görüşemedik?
Askerinle aynı şehirde misiniz canım?Nasıl gelicek evciye?Çok ilgimi çekti yaa:26:
AAAA öylemii nasıl yani her ay evci anlamadım izninimi kullanacak her ay yakınmıydı askerin :26: iyimiş her ay görüşmek yaa
iyidir yeşimcim yaaa senden nbr?
aynı şehirde değiliz kızlar ama aramızda 3 saatlik mesafe var ayda bi evciye çıkarıyolarmış bi aksilik olmazsa o zmn gelecek inşizin vermezlerse bile çarşılarda kaçar gelirim diyo benimki
şafaaak 259 kızlar sizinnn[/QU
Allah kavuştursuun :)atarsa 104 :)
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaay ooo tarihlere bende gelcemm
inşallah cnm inşallah..Allahıma inanıorum inşallah..
okyanus şafak atarsa 7
Canım sınavlardı derken giremedim sonra net koptu çarşıya çıktı aşkımla bile görüşemedik.Bu hafta halloldu Allahtan yoksa sıkıntıdan patlamak üzereydim.Şimdi de önümüzdeki sınavlara çalışıyorum bide kayınvaldemlerde badana var anca zaman bulabiliyorum canımm
iyidir yeşimcim yaaa senden nbr?
aynı şehirde değiliz kızlar ama aramızda 3 saatlik mesafe var ayda bi evciye çıkarıyolarmış bi aksilik olmazsa o zmn gelecek inşizin vermezlerse bile çarşılarda kaçar gelirim diyo benimki
İyi sayılır canım ama muhasebeden kaldım.Ona çok çalışmam lazım.SEninkiler nasıl?Şafağın süper bi kere
hmm anladım canım sende haklısın bide netsizlik çok zor oluyor net inası oyalıyor.Aynı canım aynı sınav telaşesikonuşmuşmuyduk unuttum vizelerin nasıl :26:
Oo süper kuzum çok güzelmiş bu
yok canım kaçmaz bi kere kaçmaya kalktı zaten sonradan aklı başına geldi ben aradımda öyle tabi yoksa yanmıştı askerlik:26:Valla bende iyiyim canım.Kocişi çok özledim sadece Allah izin verirse bende Haziran başı yola revan olucam
İnşallah olur ya ayda 1 kere görmek bile teselli eder.Ama sakın kaçmayı falan aklından geçirmesin bak biz 10 gün ceza yattık bide uzadı askerliğimiz
İyi sayılır canım ama muhasebeden kaldım.Ona çok çalışmam lazım.SEninkiler nasıl?
Şafağın süper bi kere
hmm anladım canım sende haklısın bide netsizlik çok zor oluyor net inası oyalıyor.Aynı canım aynı sınav telaşesikonuşmuşmuyduk unuttum vizelerin nasıl :26:
Veririsin canım finalde olmasa bütte çok kolay soruyorlar.
Benim kaldığım bi ders yok şükürler olsun en düşük 54 oda istatistiknefret ediyorum şu dersten ya
öle kafasına göre atıo şafak be tatlım..
Bakalım canım inşallah.
Ayy valla bi askerlik bi sınavlaarr bıktıım vallaaa..Temizliğe başlıcam bi türlü fırsat bulamıyoruum.
Busem yaa seni böyle görmek benıde çok üzüyor.Gönülden istiyorum mutlu olmanı herşeyin düzelmesini
Al benden de okadar bazen isyanı basıyorum.Temizlik deme şu derin bahar temizliğini annem çalıştığı için bende sınavlar sebebi ile hafta sonraı ancak fırsat bulup azar azar yapıyoruz
Valla bende aynen öyle ucundan ucundan
üff ne olacak böyle bilmem
Bizim Ceyda vardı hala varmı acep
Aha valla tortomu geldiğimden beri hiç görmedim.Şafakları attırıp çıkıyo sanırım.okudum işe başlamış galiba.
Belki gelir şafak attırmaya.Sen de mi hiç karşılaşmıyon canım?
aa nasıl yarndan ıtıbaren?benım eşım silüs tarihi ne günse ondan demişti.subat 24 de gitti ama silus 22 diye 22den baslıyo dedı.ALLAH KAVUŞTURSUN TEKRARDAN CANIM.Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, eşim dün gece gitti ama yarından itibaren şafak başlayacakmış, bugün de ona canım sıkıldı ama eşimle bol bol konuştuk telefonda moralim biraz düzeldi, alışma evrem biraz zor olacak ama dediğiniz gibi ilk adımı atmak önemli gerisi çorap söküğü gibi gelecek inşallah...
Evet daha çok uzun bir süre buradayız, en azından ben, o yüzden bize alışsanız iyi olacakBugün de atarsa şafak 460:) Bu ne yaaa
Allah iyiligını versn cok güldümEki Görüntüle 410227
şafak atarsa; ne coca cola ne fanta sadece YEDİGÜN
selam arkadaşlar kadınlar kulübüne yeni üye oldum bende asker yolu bekleyenlerdenim şafak 291 inşallah sağ salim kavuşuruz askerlerimize
Msjlaşıyoruz arada evet torton çalışıyor işide iyi bizi görürmüü artıkk hainn ceyda
Özledim onuda haa iki takılıyodum neşem yerine geliyordu
aa nasıl yarndan ıtıbaren?benım eşım silüs tarihi ne günse ondan demişti.subat 24 de gitti ama silus 22 diye 22den baslıyo dedı.ALLAH KAVUŞTURSUN TEKRARDAN CANIM.
Allah iyiligını versn cok güldüm
hoşgeldın canım Allah kavustursun.
Ah ahh kızlar nerde o guzellık bi duşse ahhh...ay bana bakınn biz 12 beklerken 9a düşermiş :))rüya gibi...ama tecrubelileri dinleyip fazla heves etmekde ıstemesemde icimdekı o "düşecekkk"diye bagıran şeyı susturamıyorum:)
Bi mesaj atta gelsin kızzzHe valla komik kız bu torto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?