Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım sınavlardı derken giremedim sonra net koptu çarşıya çıktı aşkımla bile görüşemedik.Bu hafta halloldu Allahtan yoksa sıkıntıdan patlamak üzereydim.Şimdi de önümüzdeki sınavlara çalışıyorum bide kayınvaldemlerde badana var anca zaman bulabiliyorum canımm

Naber handecim bayadır görüşemedik?
Askerinle aynı şehirde misiniz canım?Nasıl gelicek evciye?Çok ilgimi çekti yaa:26:

AAAA öylemii nasıl yani her ay evci anlamadım izninimi kullanacak her ay yakınmıydı askerin :26: iyimiş her ay görüşmek yaa

iyidir yeşimcim yaaa senden nbr?
aynı şehirde değiliz kızlar ama aramızda 3 saatlik mesafe var ayda bi evciye çıkarıyolarmış bi aksilik olmazsa o zmn gelecek inş izin vermezlerse bile çarşılarda kaçar gelirim diyo benimki

Valla bende iyiyim canım.Kocişi çok özledim sadece Allah izin verirse bende Haziran başı yola revan olucam
İnşallah olur ya ayda 1 kere görmek bile teselli eder.Ama sakın kaçmayı falan aklından geçirmesin bak biz 10 gün ceza yattık bide uzadı askerliğimiz

inşallah cnm inşallah..Allahıma inanıorum inşallah..

okyanus şafak atarsa 7

Şafağın süper bi kere

hmm anladım canım sende haklısın bide netsizlik çok zor oluyor net inası oyalıyor.Aynı canım aynı sınav telaşesi konuşmuşmuyduk unuttum vizelerin nasıl :26:

Oo süper kuzum çok güzelmiş bu

İyi sayılır canım ama muhasebeden kaldım.Ona çok çalışmam lazım.SEninkiler nasıl?

yok canım kaçmaz bi kere kaçmaya kalktı zaten sonradan aklı başına geldi ben aradımda öyle tabi yoksa yanmıştı askerlik:26:

Oo süper kuzum çok güzelmiş bu

evet tatlım bi de askerlik düşerse değme keyfime

İyi sayılır canım ama muhasebeden kaldım.Ona çok çalışmam lazım.SEninkiler nasıl?

Veririsin canım finalde olmasa bütte çok kolay soruyorlar.
Benim kaldığım bi ders yok şükürler olsun en düşük 54 oda istatistik nefret ediyorum şu dersten ya

öle kafasına göre atıo şafak be tatlım..

Veririsin canım finalde olmasa bütte çok kolay soruyorlar.
Benim kaldığım bi ders yok şükürler olsun en düşük 54 oda istatistik nefret ediyorum şu dersten ya

Bakalım canım inşallah.
Ayy valla bi askerlik bi sınavlaarr bıktıım vallaaa..Temizliğe başlıcam bi türlü fırsat bulamıyoruum.

öle kafasına göre atıo şafak be tatlım..

Busem yaa seni böyle görmek benıde çok üzüyor.Gönülden istiyorum mutlu olmanı herşeyin düzelmesini

Bakalım canım inşallah.
Ayy valla bi askerlik bi sınavlaarr bıktıım vallaaa..Temizliğe başlıcam bi türlü fırsat bulamıyoruum.

Al benden de okadar bazen isyanı basıyorum.Temizlik deme şu derin bahar temizliğini annem çalıştığı için bende sınavlar sebebi ile hafta sonraı ancak fırsat bulup azar azar yapıyoruz

Valla bende aynen öyle ucundan ucundan

üff ne olacak böyle bilmem

Bizim Ceyda vardı hala varmı acep

Aha valla tortomu geldiğimden beri hiç görmedim.Şafakları attırıp çıkıyo sanırım.okudum işe başlamış galiba.
Belki gelir şafak attırmaya.Sen de mi hiç karşılaşmıyon canım?

Aha valla tortomu geldiğimden beri hiç görmedim.Şafakları attırıp çıkıyo sanırım.okudum işe başlamış galiba.
Belki gelir şafak attırmaya.Sen de mi hiç karşılaşmıyon canım?

Msjlaşıyoruz arada evet torton çalışıyor işide iyi bizi görürmüü artıkk hainn ceyda

Özledim onuda haa iki takılıyodum neşem yerine geliyordu

aa nasıl yarndan ıtıbaren?benım eşım silüs tarihi ne günse ondan demişti.subat 24 de gitti ama silus 22 diye 22den baslıyo dedı.ALLAH KAVUŞTURSUN TEKRARDAN CANIM.

Eki Görüntüle 410227

şafak atarsa; ne coca cola ne fanta sadece YEDİGÜN
Allah iyiligını versn cok güldüm
selam arkadaşlar kadınlar kulübüne yeni üye oldum bende asker yolu bekleyenlerdenim şafak 291 inşallah sağ salim kavuşuruz askerlerimize

hoşgeldın canım Allah kavustursun.
Ah ahh kızlar nerde o guzellık bi duşse ahhh...ay bana bakınn biz 12 beklerken 9a düşermiş :))rüya gibi...ama tecrubelileri dinleyip fazla heves etmekde ıstemesemde icimdekı o "düşecekkk"diye bagıran şeyı susturamıyorum:)

Hoşgeldin canım, nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…