- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
senin de şafağına maşallah kuzum yaacnm çok tşk ederim inşalah düzelir herşey ama umudum yok..
maşallah şafağına
hem ne demek umudum yok
ewet canım, aynen, geçmişi okuyamazdık bilediiimi yaaa bizde eskıden öyleydık,cok guzel oluyor.1gun grmıyeyım gecmisı okucam dıye anam aglardıcok ıyı anlıyorum sizi. Ve zaten ilk arkadaslıklarn yerı genelde ayrı oluyor.ben şakasına ddm öyle cnm.
cerencim,açıktan msn vermek yasak tatlım bilgin olsun.
eski dostlar başka ama ben sizi de seviyorum
canım şafak gittikten sonra başlamaz ki, sevk tarihi ya da silüs tarihi denen bir tarih yazar askerlik belgesinin üzerinde. ve o günden itibaren şafak atmaya başlarÇok teşekkür ediyorum arkadaşlar, eşim dün gece gitti ama yarından itibaren şafak başlayacakmış, bugün de ona canım sıkıldı ama eşimle bol bol konuştuk telefonda moralim biraz düzeldi, alışma evrem biraz zor olacak ama dediğiniz gibi ilk adımı atmak önemli gerisi çorap söküğü gibi gelecek inşallah...
Evet daha çok uzun bir süre buradayız, en azından ben, o yüzden bize alışsanız iyi olacakBugün de atarsa şafak 460:) Bu ne yaaa
ahh esracım ahhh, inşallah siz de bizim gibi hayal kırıklığına uğramazsınız. Geçen sene anneler günü hediyesi olarak da askerlik düşüyordu güyaKızlar Takip Ediyorum, İşimize Yarayacak Bişey Yok
Çünkü,
Askerliğin düşmesi Gibi önemli bir haberi Bizzat Başbakan açıklayacaktır,
Oda Şuan yurtDışında Oldugundan Şimdilik bu Kadarıyla Yetiniyoruz :)
anneler Gününe Kesinnnnn Açıklamasını Yapacak..
Rabbim Yüzümüze Gülüyorrr İnşaallahhhh......
.
Allah kavuştursun, hayırlı teskerelerselam arkadaşlar kadınlar kulübüne yeni üye oldum bende asker yolu bekleyenlerdenim şafak 291 inşallah sağ salim kavuşuruz askerlerimize
inşallah canım inşallah, ama geçen sene de aynı şeyi yapmışlardı.Aşkım da söylemişti anneler günü hediyesi olabilir diye.Benim de içime doğuyor kızlar ya inşallah düşer.
Zaten 15 ay yedirip,giydirip,yatırmaktan devlet babada hoşnut değil.
Bi astsubay akrabamız da düşeceği konusunda hemfikir.Kızlar bol bol dua edelim yaa umut fakirin ekmeği işte napalıım
Hatta benim askerim bu askerlik düşme meselelerinin konuşulup kararlar alındığı yerde askerlik yapıyor. Bir gece bir toplantı sonrası bi haber yayılmış ortalığa, askerlik düştü diyee. Askerin biri fırlayıp koğuşlara gelmiş, çığlık çığlığa askerlik düşüo die. dşünsene bütün kışla ayakta, hepsi kutlama yapıo, hemen beni aradı askerim, haberlerde çıktı mı, askerlik düşüo dedi. Çok sevindik heyecanlandık. Burda da kutlamalar yaptık hatta eski şafakçılarla. Günlerce hatta aylarca başbakanın ağzının içine baktık, acaba o sihirli kelime ne zaman çıkacak diye.....
Ve 09.05.2012 Çarşamba bugün... ve bizim şafağımız 2
İnşallah size bari denk gelir de sevinirsiniz, hayal kırıklığı yaşamazsınız inşallah....