Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm çok tşk ederim inşalah düzelir herşey ama umudum yok..

maşallah şafağına
senin de şafağına maşallah kuzum yaa
hem ne demek umudum yok umut her zaman vardır

ewet canım, aynen, geçmişi okuyamazdık bile
eski dostlar başka ama ben sizi de seviyorum

canım şafak gittikten sonra başlamaz ki, sevk tarihi ya da silüs tarihi denen bir tarih yazar askerlik belgesinin üzerinde. ve o günden itibaren şafak atmaya başlar bozma moralini geçicek biticek. Bak benim bitti, şimdi de bittiğine inanamıyorum

ahh esracım ahhh, inşallah siz de bizim gibi hayal kırıklığına uğramazsınız. Geçen sene anneler günü hediyesi olarak da askerlik düşüyordu güya

selam arkadaşlar kadınlar kulübüne yeni üye oldum bende asker yolu bekleyenlerdenim şafak 291 inşallah sağ salim kavuşuruz askerlerimize
Allah kavuştursun, hayırlı teskereler

inşallah canım inşallah, ama geçen sene de aynı şeyi yapmışlardı.
Hatta benim askerim bu askerlik düşme meselelerinin konuşulup kararlar alındığı yerde askerlik yapıyor. Bir gece bir toplantı sonrası bi haber yayılmış ortalığa, askerlik düştü diyee. Askerin biri fırlayıp koğuşlara gelmiş, çığlık çığlığa askerlik düşüo die. dşünsene bütün kışla ayakta, hepsi kutlama yapıo, hemen beni aradı askerim, haberlerde çıktı mı, askerlik düşüo dedi. Çok sevindik heyecanlandık. Burda da kutlamalar yaptık hatta eski şafakçılarla. Günlerce hatta aylarca başbakanın ağzının içine baktık, acaba o sihirli kelime ne zaman çıkacak diye.....
Ve 09.05.2012 Çarşamba bugün... ve bizim şafağımız 2
İnşallah size bari denk gelir de sevinirsiniz, hayal kırıklığı yaşamazsınız inşallah....

[sıze=3]şafakkkk sadeceeee 2 Adıyaman'a selam yola devammmm [/sıze]

:119::119:Sensiz 15 ayı nasıl geçirdim ben?:119::119:
:119:Sorsan millete ne çabuk geçti...:119:
:119:Ama onu gel de bana sor.:119:
Millete inat ŞAFAK 2 [/
CENTER]​

Ayy ne berbat bi durum yaa ne kadar heveslenmişlerdir yazııkk
Belki canım biizlerde bu umutlarla yiyip bitiricez şafağı.
O kadar bel bağlamıyorum ama çook iyi olur hani düşüverse
O 2 gün 2 hafta gibi geliyodur insanaa

Seviyorum seni bir insanin bir insani sevebileceğinden çok.
Bütün sınırları zorluyorum iste seninle!
Sen benim ölümden uzak yasamdan öte sevdiğimsin.

Herkesten çok bildiğim tek gerçeğim..
Gözlerimi her açışımda sen olmasan da yanımda;
bir gün sen'li günlere uyanabilmek için kapıyorum o gözleri bunu unutma ...

Canıma bir can daha katmak için, ruhumun yalnızlığına, yüreğimin acısına son vermek için, daha mavi bir deniz, daha mavi bir gökyüzü, daha mavi bir sevda için…

Seni İstiyorum, Yarın, Öbür Gün, Öbür Hafta, Öbür Ay, Öbür Yıl değil….. Şimdi !
-1o2-

Kaç günden beri hep şehit haberleri alıyoruz kızlar haberlerde bu durumda düşmez... Çünkü yine yaz geldi ve yine her yaz gibi operasyonlar çoğaldı Benimde şu an askerim dağda görevde gelde şimdi sabah olsun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…