Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Şafağımızı Yarıladık

100'lere'de Geldik

Plaka Şafağımız : 112

Ana Şafak : 193

:119: :119: :119:

.

Bu Gece Depük Mü Var Deryacım

esracım tatlım ben gece burada olamıyorum maalesef, hele ki bu gece imkansız zaten, hazırlık yapmam lazım
Ben depüğümü şimdiden kabul edebilirim yani

süper yaaaaa hayırlı olsun, bol bol tadını çıkarın..... Allah bir daha ayırmasın.....
sağol canım, Aminn Allah hiç birimizi bir daha ayırmasın inşallah, darısı başınıza

Haklıymışsınız arkadaşlar, eşimin sevk tarihi 8 Mayıs yazıyor demek ki o zaman başladı askerliği, eşim bakaya kaldığı için sülüsünü ordan almıştı, belki tutuklayıp götürürler diye korktu, yol izni vermişler ben de gç başlayacak askerlik diye korktum, hesaplattım internetten, bugün de atarsa 454 oluyor şafak... Buna da şükür, geçecek bitecek inşallah... Neler neler geçmedi ki....

tabi ki geçecek canım, bak ben ağlarken ağlarken şimdi mutluluktan ağlar oldum hepsi geçip bitecek merak etme sen

tabi ki geçecek canım, bak ben ağlarken ağlarken şimdi mutluluktan ağlar oldum hepsi geçip bitecek merak etme sen

Evet yaaa ağlamanın en güzeli de mutluluktan olsa gerek, bugün bol bol gül ama ağlamak yok, durup durup gülersin şimdi sen eee ne zaman geliyor sevdiğin?

Kuzum ne demeeeeeekk gün ağlama vakti değil sevinme sevinçten delirme günüü ahhaha
ayyy di mi yaaa, ateşler bastı bak şimdi

Günaydın hatunlar..

Atarsa 43 Kütahya'ya selam yola devam
maşallah şafağına tubacım

Evet yaaa ağlamanın en güzeli de mutluluktan olsa gerek, bugün bol bol gül ama ağlamak yok, durup durup gülersin şimdi sen eee ne zaman geliyor sevdiğin?
ayy ewet mutluluktan ağlamak da başka bir duguymuş. şimdiye kadar hep özlemden üzüntüden ağladık, Yarından itibaren yepyeni bir hayat beni bekliyor inşallah... Yarın sabah ben onu almaya gidiyorum, sanırım en geç sabah 9-10 gibi birbirimize sarılmış oluruz

ayyy di mi yaaa, ateşler bastı bak şimdi

maşallah şafağına tubacım

Asıl sana maşallah.. Nasıl mutluyum senin adına sanki benim askerim geliyomuş gibi sevindim valla..

Allah ayırmasın sizi artık kuzum.. Bol bol sarılın, gülüşün, koklaşın

İyiyim bitanemmm buralardayım ben uğruyorum seni göremiyorum
Sen nasılsınn şafak suyunu çekmiş iyice

Şafakların biraz atmasını bekledim yavrum pek girmedim o yüzden..

İki şafagım var şu anda askerim ameliyat oldu orda rapordan mı izinden mi sayılacak belli degil o yüzden ya 43 ya 63 yarın herşey belli olacak ama ben 43 e inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…