esracım tatlım ben gece burada olamıyorum maalesef, hele ki bu gece imkansız zaten, hazırlık yapmam lazımBu Gece Depük Mü Var Deryacım
sağol canım, Aminn Allah hiç birimizi bir daha ayırmasın inşallah, darısı başınızasüper yaaaaa hayırlı olsun, bol bol tadını çıkarın..... Allah bir daha ayırmasın.....
canım şafak gittikten sonra başlamaz ki, sevk tarihi ya da silüs tarihi denen bir tarih yazar askerlik belgesinin üzerinde. ve o günden itibaren şafak atmaya başlarbozma moralini geçicek biticek. Bak benim bitti, şimdi de bittiğine inanamıyorum
hahayyttt depüğümün ilki de süper bir şekilde geldiO Zamannn Depüğün İlki Bendenn Gelsinnnnn....
Eki Görüntüle 411901
Eki Görüntüle 411902
hhayyyyyyyytttt
.
Anaaaaaammmmmm ecoşummmm canımmmm çok sağol bee, ağlattın beni wallaKızlarrrrrrrrr deryanınnn topiğiiini açtım buyrunn depüğe
http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...rr-deryaw-hurgeneral-oluyor.html#post24530117
Haklıymışsınız arkadaşlar, eşimin sevk tarihi 8 Mayıs yazıyor demek ki o zaman başladı askerliği, eşim bakaya kaldığı için sülüsünü ordan almıştı, belki tutuklayıp götürürler diye korktu, yol izni vermişler ben de gç başlayacak askerlik diye korktum, hesaplattım internetten, bugün de atarsa 454 oluyor şafak... Buna da şükür, geçecek bitecek inşallah... Neler neler geçmedi ki....
Kuzum ne demeeeeeekkAnaaaaaammmmmm ecoşummmm canımmmm çok sağol bee, ağlattın beni walla
tabi ki geçecek canım, bak ben ağlarken ağlarken şimdi mutluluktan ağlar oldumhepsi geçip bitecek merak etme sen
Günaydın hatunlar..
Atarsa 43Kütahya'ya selam yola devam
ayyy di mi yaaa, ateşler bastı bak şimdiKuzum ne demeeeeeekkgün ağlama vakti değil sevinme sevinçten delirme günüü ahhaha
maşallah şafağına tubacımGünaydın hatunlar..
Atarsa 43Kütahya'ya selam yola devam
ayy ewet mutluluktan ağlamak da başka bir duguymuş. şimdiye kadar hep özlemden üzüntüden ağladık, Yarından itibaren yepyeni bir hayat beni bekliyor inşallah... Yarın sabah ben onu almaya gidiyorum, sanırım en geç sabah 9-10 gibi birbirimize sarılmış oluruzEvet yaaa ağlamanın en güzeli de mutluluktan olsa gerek, bugün bol bol gül ama ağlamak yok, durup durup gülersin şimdi seneee ne zaman geliyor sevdiğin?
Kuzummm Ecemim napıyosun ya özlettin kendini..
Şükür canım ya az kaldı
ayyy di mi yaaa, ateşler bastı bak şimdi
maşallah şafağına tubacım
İyiyim bitanemmm buralardayım ben uğruyorum seni göremiyorum
Sen nasılsınn şafak suyunu çekmiş iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?