Takmamak lazım canımm
düsecek diye sartlandırmayalım kendimizii
Kaç günden beri hep şehit haberleri alıyoruz kızlar haberlerde bu durumda düşmez... Çünkü yine yaz geldi ve yine her yaz gibi operasyonlar çoğaldıBenimde şu an askerim dağda görevde gelde şimdi sabah olsun bana
Neredeydi askerin cnm
Kaç günden beri hep şehit haberleri alıyoruz kızlar haberlerde bu durumda düşmez... Çünkü yine yaz geldi ve yine her yaz gibi operasyonlar çoğaldıBenimde şu an askerim dağda görevde gelde şimdi sabah olsun bana
uups. 4 aydır bilerek haber izlemiyorum ben yabunu duymak hiç iyi olmadı. yine mi şehit ya
Evet bu hafta vardı Tuncelide ki operasyonlar da özellikle
Allah kolaylık versin tüm askerlerimizeVan da canım ama tabi İran sınır karakolunda
bu arada selamm kübraa :109:
plakalara az kalmışşş
farklı bir il duyunca bi oh çekiyor insan ne kadar benciliz yine deAllah hepsini korusun
Zaten bir haber alınca hemen hangi il de diye soruyoruz ilk aklımıza doğal olarak kendi canlarımız geliyor .. Allah bütün askerlerimizi korusun Allah kimseye böyle acılar nasip etmesin yarabbim..
senin askerin nerde ?
Selam canım
Ah bi gelseydim plakalaraa
Van da yapıyor.. senin ki nerede gerçi senin az kalmış gozun aydın
iyiymiş yine de :)
Şırnak*İdil'de benimki. çok şükür az kaldı ya yoksa kafayı yerdim o ordayken
Vanda ama merkezde diğilki sınır karakolunda ve şu an mesela görevde sabah karşı gelicekler içim içime sığmıyor
Seninkide doğudaymış çok şükür bitirmiş .. Allahım bizede nasip etsin hemen kavuşmayı inşallah
az kalmış ama :)))
tıkandı ama zaman sanki yaa
Senin le şafağımız aynı Kübra inşallah pazar günü 99 dicez
ahhcanım yaa anlıyorum seni, ama senin de o kadar az kalmış ki, benden çok farkın yok yanişafak kaç olursa olsun kendimizden az olanlara özeniyoruz resmenbenimki atarsa 5 ama yerinde olmayı çok isterdim
hem de ne berbat bi durumdu yaa anlatamamAyy ne berbat bi durum yaa ne kadar heveslenmişlerdir yazııkk
Belki canım biizlerde bu umutlarla yiyip bitiricez şafağı.
O kadar bel bağlamıyorum ama çook iyi olur hani düşüverse
O 2 gün 2 hafta gibi geliyodur insanaa
maşallah şafağına kübracımAtarsaaa 1o2
vayy vayyy plakaların hayırlı uğurlu olsun canım
canım sıkma canını, yapacak bişey yok, sen asker yarenisin, hep güçlü olman lazımya canım çok sıkkın şu askerlik süresine takıldım resmen dalga geçiyolar bizle
canım Allah sana sabır versin, yardımcınız olsun:26: Allah'ım bütün askerlerimizi serseri kurşunundan kötülüklerden korusunKaç günden beri hep şehit haberleri alıyoruz kızlar haberlerde bu durumda düşmez... Çünkü yine yaz geldi ve yine her yaz gibi operasyonlar çoğaldıBenimde şu an askerim dağda görevde gelde şimdi sabah olsun bana
tatlım bir de sana bi tavsiyede bulunayım, gerçi açık birşey yok yazdıklarında ama askerin operasyona gittiğinde fln pek detay yazma buradan. Biliyorum buraya yazmak rahatlatıyor hafifletiyor seni ama askerlerimizin iyiliği ve o itlere pabuç bırakmamak için dikkatli olmalıyız.Vanda ama merkezde diğilki sınır karakolunda ve şu an mesela görevde sabah karşı gelicekler içim içime sığmıyor
Seninkide doğudaymış çok şükür bitirmiş .. Allahım bizede nasip etsin hemen kavuşmayı inşallah
Aminnn hepimizi inşallahkısa dönemdi gerçi ama olsun :) şafak 5 :) Allah kawuştrsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?