Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Neredeydi askerin cnm

uups. 4 aydır bilerek haber izlemiyorum ben ya bunu duymak hiç iyi olmadı. yine mi şehit ya

farklı bir il duyunca bi oh çekiyor insan ne kadar benciliz yine de Allah hepsini korusun

Zaten bir haber alınca hemen hangi il de diye soruyoruz ilk aklımıza doğal olarak kendi canlarımız geliyor .. Allah bütün askerlerimizi korusun Allah kimseye böyle acılar nasip etmesin yarabbim..

iyiymiş yine de :)

Şırnak*İdil'de benimki. çok şükür az kaldı ya yoksa kafayı yerdim o ordayken

Vanda ama merkezde diğilki sınır karakolunda ve şu an mesela görevde sabah karşı gelicekler içim içime sığmıyor

Seninkide doğudaymış çok şükür bitirmiş .. Allahım bizede nasip etsin hemen kavuşmayı inşallah

kısa dönemdi gerçi ama olsun :) şafak 5 :) Allah kawuştrsun kızlar

şafak kaç olursa olsun kendimizden az olanlara özeniyoruz resmen benimki atarsa 5 ama yerinde olmayı çok isterdim
ahhcanım yaa anlıyorum seni, ama senin de o kadar az kalmış ki, benden çok farkın yok yani

hem de ne berbat bi durumdu yaa anlatamam o kadar hüsran yaşadık ki, anlatamam.
walla canım hala geleceğine inanamıyorum desem bilmem duygularımı yeterince anlatabilmiş olabilir miyim:26:

maşallah şafağına kübracım

-80-
...OSMANİYE'YE SELAM...

vayy vayyy plakaların hayırlı uğurlu olsun canım

ya canım çok sıkkın şu askerlik süresine takıldım resmen dalga geçiyolar bizle
canım sıkma canını, yapacak bişey yok, sen asker yarenisin, hep güçlü olman lazım

canım Allah sana sabır versin, yardımcınız olsun:26: Allah'ım bütün askerlerimizi serseri kurşunundan kötülüklerden korusun

tatlım bir de sana bi tavsiyede bulunayım, gerçi açık birşey yok yazdıklarında ama askerin operasyona gittiğinde fln pek detay yazma buradan. Biliyorum buraya yazmak rahatlatıyor hafifletiyor seni ama askerlerimizin iyiliği ve o itlere pabuç bırakmamak için dikkatli olmalıyız.
Allah seni de bütün sevenleri de sağsalim askerlerine kavuştursun inşallah...

kısa dönemdi gerçi ama olsun :) şafak 5 :) Allah kawuştrsun kızlar
Aminnn hepimizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…