sağol tatlım, ben de hep şimdiye kadar arkadaşlarımın sevinçleriyle mutlu oldum, bugün benim günüm Allah'ım çok büyüksün, bitmez bu askerlik dedik ağladık sızladık ama gücünü verdin ve bitti işteAsıl sana maşallah.. Nasıl mutluyum senin adına sanki benim askerim geliyomuş gibi sevindim valla..
Allah ayırmasın sizi artık kuzum.. Bol bol sarılın, gülüşün, koklaşın
Şafakların biraz atmasını bekledim yavrum pek girmedim o yüzden..
İki şafagım var şu anda askerim ameliyat oldu orda rapordan mı izinden mi sayılacak belli degil o yüzden ya 43 ya 63 yarın herşey belli olacak ama ben 43 e inanıyorum
ayyy di mi yaaa, ateşler bastı bak şimdi
maşallah şafağına tubacım
ayy ewet mutluluktan ağlamak da başka bir duguymuş. şimdiye kadar hep özlemden üzüntüden ağladık, Yarından itibaren yepyeni bir hayat beni bekliyor inşallah... Yarın sabah ben onu almaya gidiyorum, sanırım en geç sabah 9-10 gibi birbirimize sarılmış oluruz
inşallahh özgürüzzzzNe güzel yaaa yarın artık özgürsünüz, hiç ayrılmayın inşallah.... Tabii ki ateşler basacak, ben bile heyecanlandım, ne mutlu sana....
Geçmiş olsun canım hayırdır neden ameliyat oldu ? İyimi şimdi ?
İnşallah 43tür ozaman biz öyle diyelin öyle olsun
Midesi yırtılımıştı 1 ay yattı hastanede...Ama çok şükür geride kaldı o günler..Çok iyi şimdi..
Evet evet 43 bende kopuyorum o zaman
çok geçmiş olsun canım yaa, rapordan sayılır o 20 gün, izinden gitmez rahat olMidesi yırtılımıştı 1 ay yattı hastanede...Ama çok şükür geride kaldı o günler..Çok iyi şimdi..
Evet evet 43 bende kopuyorum o zaman
canım ya Allah ferahlıklar versin sana inş sıkıntıların tez zamanda geçecek.çok klişe bi laf belki ama çok dogru bi laf..zaman herşeyin ilacı canım.ama iyi ama farklı yönde bi gidişhat mutlaka var.rabbimiiin bizim için yazdıklarına aklımız ermez.kızlar hepiniz adına mutlu oldum..bi yandanda hüzünlendim 99 81 dediğim günler geldi aklıma..şimdi ise şafak olmuş 7..ama olsa ne yazar..
içim almıo bu aralar bişey..
Allahım beni aydınlıklara çıkar nolur..
ayyy canımmm yaaa MAŞALLAHHHHsenin de şafağına maşallah kuzum yaa
hem ne demek umudum yokumut her zaman vardır
ewet canım, aynen, geçmişi okuyamazdık bile
eski dostlar başka ama ben sizi de seviyorum
canım şafak gittikten sonra başlamaz ki, sevk tarihi ya da silüs tarihi denen bir tarih yazar askerlik belgesinin üzerinde. ve o günden itibaren şafak atmaya başlarbozma moralini geçicek biticek. Bak benim bitti, şimdi de bittiğine inanamıyorum
ahh esracım ahhh, inşallah siz de bizim gibi hayal kırıklığına uğramazsınız. Geçen sene anneler günü hediyesi olarak da askerlik düşüyordu güya
Allah kavuştursun, hayırlı teskereler
inşallah canım inşallah, ama geçen sene de aynı şeyi yapmışlardı.
Hatta benim askerim bu askerlik düşme meselelerinin konuşulup kararlar alındığı yerde askerlik yapıyor. Bir gece bir toplantı sonrası bi haber yayılmış ortalığa, askerlik düştü diyee. Askerin biri fırlayıp koğuşlara gelmiş, çığlık çığlığa askerlik düşüo die. dşünsene bütün kışla ayakta, hepsi kutlama yapıo, hemen beni aradı askerim, haberlerde çıktı mı, askerlik düşüo dedi. Çok sevindik heyecanlandık. Burda da kutlamalar yaptık hatta eski şafakçılarla. Günlerce hatta aylarca başbakanın ağzının içine baktık, acaba o sihirli kelime ne zaman çıkacak diye.....
Ve 09.05.2012 Çarşamba bugün... ve bizim şafağımız 2
İnşallah size bari denk gelir de sevinirsiniz, hayal kırıklığı yaşamazsınız inşallah....
ooo tuttum bu sözlerii harika.facede paylaşıcam haberin olsunSeviyorum seni bir insanin bir insani sevebileceğinden çok.
Bütün sınırları zorluyorum iste seninle!
Sen benim ölümden uzak yasamdan öte sevdiğimsin.
Herkesten çok bildiğim tek gerçeğim..
Gözlerimi her açışımda sen olmasan da yanımda;
bir gün sen'li günlere uyanabilmek için kapıyorum o gözleri bunu unutma ...
Canıma bir can daha katmak için, ruhumun yalnızlığına, yüreğimin acısına son vermek için, daha mavi bir deniz, daha mavi bir gökyüzü, daha mavi bir sevda için
Seni İstiyorum, Yarın, Öbür Gün, Öbür Hafta, Öbür Ay, Öbür Yıl değil .. Şimdi !
-1o2-
ayy Allah korusun cnm yaaa aklına kötü şeyler geitrme..bitcek gitcek inşş.Kaç günden beri hep şehit haberleri alıyoruz kızlar haberlerde bu durumda düşmez... Çünkü yine yaz geldi ve yine her yaz gibi operasyonlar çoğaldıBenimde şu an askerim dağda görevde gelde şimdi sabah olsun bana
sağol canımm, darısı başınaayyy canımmm yaaa MAŞALLAHHHHgözünaydınnn.
vay bee listenin en tepesinde ve de son günümdeyim yaaaaa10/05/2012
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TEZKERECİ DEVRE
:123:...deryaW = 01 ADANA’ya selam yola devam :123:
:123:...cadikazani23 = 04 AĞRI 'ya selam yola devam :123:
:123:…saykopat=06 ANKARA’ya selam yola devam :123:
:123:...buseh = 06 ANKARA’ya selam yola devam :123:
:123:…N&A = 07 ANTALYA’ya selam yola devam :123:
:123:...beggy = 09 AYDIN'a selam yola devam :123:
:123:...benzen = 09 AYDIN'a selam yola devam :123:
:123:...yarimm1 = 10 BALIKESİR'e selam yola devam :123:
:123:...yudum2602 = 10 BALIKESİR'e selam yola devam :123:
:123:...AYSIZGoKYuZu=11 BİLECİK’e selam yola devam :123:
:123:…tuba_34 = 44 MALATYA’ya yaselam yola devam :123:
:123:…Phoenix = 80 OSMANİYE’ye selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
vay bee listenin en tepesinde ve de son günümdeyim yaaaaa10/05/2012
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TEZKERECİ DEVRE
:123:...deryaW = 01 ADANA’ya selam yola devam :123:
:123:...cadikazani23 = 04 AĞRI 'ya selam yola devam :123:
:123:…saykopat=06 ANKARA’ya selam yola devam :123:
:123:...buseh = 06 ANKARA’ya selam yola devam :123:
:123:…N&A = 07 ANTALYA’ya selam yola devam :123:
:123:...beggy = 09 AYDIN'a selam yola devam :123:
:123:...benzen = 09 AYDIN'a selam yola devam :123:
:123:...yarimm1 = 10 BALIKESİR'e selam yola devam :123:
:123:...yudum2602 = 10 BALIKESİR'e selam yola devam :123:
:123:...AYSIZGoKYuZu=11 BİLECİK’e selam yola devam :123:
:123:…tuba_34 = 44 MALATYA’ya yaselam yola devam :123:
:123:…Phoenix = 80 OSMANİYE’ye selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
YOKKK ZEYNOMM YAA, ecoş depükledi bile beniii, haberin yok senin de
Ahahaha gel bekliyorum canımNelerr oluyoodaaa haberimm yokk benimmheppp bu lanet olası derslerr yüzündenn geliyorumkmm hemnnn orayaaa
Ahahaha gel bekliyorum canım
Gece ben burada olamıyorum diye şimdiden açtı topiğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?