Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biraz önce eşim aradı çok mutlu oldum, sesi iyi geliyordu, yerine alışmaya başlamış, 28 gün sonra dağıtım yapılacakmış, oradaki devre kayıplarının çoğu Ankara ya gelmiş, inşallah bize de Ankara çıkar, dua edin kızlar, Ankara çıkarsa eşim evci gelir hafta sonları ne güzel olur

hadi hayırlı olsun canım yerine yurduna alışmış askerin inşallah rahat bir yere düşer ankara olur umarım canım

hadi hayırlı olsun canım yerine yurduna alışmış askerin inşallah rahat bir yere düşer ankara olur umarım canım

Teşekkür ediyorum canım, hepimizinki yerinde rahat etsin inşallah, onlara ihtiyacımız var....

Az kalmış hadi hayırlısı Phoenix, şafağın çok iyi maşallah..... Son bir gün kalaları da görürürüz inşallah....

Şafak bekleyen canlara gelsin.....

Üzülme!

Dert etme can!

Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan, yürüyebiliyorsan Ne mutlu sana!

Elinde olmayanları söyleme bana.

Elinde olanlardan bahset can!

Üzülme!

Geceler hep kimsesiz mi geçecek?

Gidenler dönmeyecek mi?

Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede veya bir bahar sabahında karşına çıkmış!

Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta...

Gel Git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?

“Hüzün olgunlaştırır” , “Kaybetmek sabrı öğretir”

(Hz. Mevlana)

Az kalmış hadi hayırlısı Phoenix, şafağın çok iyi maşallah..... Son bir gün kalaları da görürürüz inşallah....

Sağ ol canım, bu günleri hiç göremeyeceğiz sanıyordum zaman verdi cevabını ağır da olsa.
Görelim inşallah,görelim ki sizlere de sıra gelsin hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…