Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gelsin artık şu cuma da belli olsun.... Eşim gelebilir belki hafta sonu ya da pazartesi kızlar.... Çok heyecanlıyım....

Geçmiyor bu günler yaaa. Nedense mayıs ayı çok uzun sürdü, halbuki eşim yanımdayken hep aylar çabuk çabuk geçerdi de şaşırırdım aaa ne zaman şubat, mart oldu diye..... Yine öyle olsa yaaa

Son düzenleme:
.........................................Daha 441 Daha..............................................

Son düzenleme:
Eveeett yaaa cuma günü dağıtım yerleri belli oluyormuş, hafta sonu ya da en geç pazartesi ben de İnşallah bir aksilik olmaz da gelir....

olmaz olmaz allahın izniyle çıkar gelir sağ salim askerin canım kucaklasırsınız dolu dolu ahhhh ne güzel

olmaz olmaz allahın izniyle çıkar gelir sağ salim askerin canım kucaklasırsınız dolu dolu ahhhh ne güzel

İnşallah canım.... Çok özledim yaaa burnumda tütüyor.... Şu gideceği yer belli olsa artık, yarın kandil bol bol dua edeceğim Ankara çıksın diye....

Herkese selammmmm.
ÜMRANcım sözlenmişsnz hayırlı ugurlu olsun canım sevındım:)
HİS,selam canım altta senı gordum.hadı ıns cuma hayırlı haber alacaksın tatlım.ya yazdıkların cok hoşuma gitti.hanı sizde öyle hissedıyomusunuz demişsin ya...aynen ôyle hissediyorum canım.bugunlerın ayrı birşeyi var.ve en önemlisi,gelecek guzel gunlerın hayalinı kuruyorum hergun.hergece,eşimin resmini öpüp"herşey cok guzel olacak bitanem"diyorum..o benim canım herşeyim...ahh,ahh az öncede bi sesler bi sesler dışarıdan.fırladım balkona.megerse gecen hafta komsumuzun oglu izine gelmişti onu gonderıyolarmıs arkadasları cok fena oldum agladım hemen.hemde eşimle aynı yerde askerler.arkasndan sessizce el salladım korayıma gidiyo dedim içim burkuldu...amaaaa ben de Allah kısmet ederse 1haziranda ankaradayım:)3gun kocişimleyim.

Hoşbuldum canıımm.İyiyim seni sormalııı tertip?

Hoşbulduum.Gözün aydın acemi bitiyormuş.İnşallah usta birliği de gönlünüzden geçen yer olur.

Çok teşekkür ederim canım, erken bitti evet günden yana şansımız yok ama yerden yana şansımız olur inşallah....

yanlız çok özledim beeee

Özlenmez mi yaaa offf offf daha şurada oldu 15 gün deli gibi özledim, napcam ben 400 küsur gün yaaa .... Dile kolay...

iyidir tertip sabretmeye devam
Valla sabır taşına döndükk yarılamadann
yanlız çok özledim beeee
Bendeeehemde çoook

SElam canıım hoşgeldin.

dağıtımdan sonra gitti gidiş o gidiş bida gelmedi 3.5 aydır yüzüne yüz sürmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…