Tertibim bizim ilk zamanlarda ki sözlerimiz bunlar dimi ya
Hoşgeldin bu arada
Herkes bu durumu yaşıyor sanırım. Bende askeriyenin opraya gidene kadar farkında değildim tam orada dank etti çocuğumu kaybetmişim gibi koydu valla.. Bu burhanlar çok sürmeyecek merak etme.. Bi şekilde kabullenip alışıyorsun işte.Eveet aynen evlat acısı gibi koyuyo halaa ben onu gözümden sakınıyodum uzaktık falan ama yanmdaymş gbi yanındaymşm gbi davranıyodum hep zaten ufack bişey olsa hissediyoduum şimdi tanımadağını yabncı yrlere gidicek tek başına bi sürü kınalı kuzunun arasına benm kzumda gireceek
Herkes bu durumu yaşıyor sanırım. Bende askeriyenin opraya gidene kadar farkında değildim tam orada dank etti çocuğumu kaybetmişim gibi koydu valla.. Bu burhanlar çok sürmeyecek merak etme.. Bi şekilde kabullenip alışıyorsun işte.Eveet aynen evlat acısı gibi koyuyo halaa ben onu gözümden sakınıyodum uzaktık falan ama yanmdaymş gbi yanındaymşm gbi davranıyodum hep zaten ufack bişey olsa hissediyoduum şimdi tanımadağını yabncı yrlere gidicek tek başına bi sürü kınalı kuzunun arasına benm kzumda gireceek
O da alışacak sen de.. Biz de ilk günler uyuyamadık. Arkadaş buldu mu, gitti mi, alıştı mı, uyudu mu demekten..
Herkes bu durumu yaşıyor sanırım. Bende askeriyenin opraya gidene kadar farkında değildim tam orada dank etti çocuğumu kaybetmişim gibi koydu valla.. Bu burhanlar çok sürmeyecek merak etme.. Bi şekilde kabullenip alışıyorsun işte.
O da alışacak sen de.. Biz de ilk günler uyuyamadık. Arkadaş buldu mu, gitti mi, alıştı mı, uyudu mu demekten..
Şu an bizde uyumuyor uyuyamıyoruz o zamn gidince napıcaz napck benim yarim ya
Evet canım kendimle konuşuyormuşum hissi var burdaHoşbulldumm nasılsın
Saol kuzum iyiyim şükür finale yaklastıkca daha ii oluyorum sen nasılsın :)
İyiyim canım bende şimdi Ankara havalarından açtım iki dolandım evdememleket işte ne yaparsın
Allah napmasın seni Arada bende açarım havalarımdan oynarım bi iki
Kendime gelirim
Bİz uzak ayrı şehirlerdeyiz ama çok şükür gönüllerimiz bir bende yolcu edemiycem vedalaşamadn gidicekGeçen ay annesiyle gelmişti yanımıza ama 1 ay geçtii iştee benimde içime dert oluyo zatenn aglamak istememe gerk bile yok gözyaşlarıma engel olamıyoruum
Herkes bu durumu yaşıyor sanırım. Bende askeriyenin opraya gidene kadar farkında değildim tam orada dank etti çocuğumu kaybetmişim gibi koydu valla.. Bu burhanlar çok sürmeyecek merak etme.. Bi şekilde kabullenip alışıyorsun işte.
Kıyamam yaa.. Böylesi hayırlıymış hem uğurlamak çok zor görmemişsin iyi ki..
zaten en büyük avuntudur bu gönüllerimiz birr araya upuzun yollar girse ne çıkar .. bitecek bu günler dün olacakk elbett
dagıtım sonrası ayrılırken fena oldu ama ilkinden beter olduk otogara gittim bu kez çok zor yaa o cam kenarı koltugundan bakıyor sen asagıda güçlü durmaya çalışyorsun falan gözler kan çanağı insanın sevdiğinden ayrılması can sökücü..
biz bide her dk msjlaşıyoruz günden en az 6 saat telefnla knuşuyoduk şimdi 5 dk olucak ama bunada çok şükürr rabbim sabrınıı verir inşallah
bazen 1 dakika bile sürmücek konuşmanız sıra çok zaman yok ankesörlü tlf az ..acemilik bitince az biraz rahatlarsınız ama tlf bile kullanabilir
buarada kızlar benim askerim uzman jandarma sınavını kazandı uzman olarak kalmak istiyor askeriyede meslek olarak yani ben her ne kadar pek onaylamasam da ..işte yarın mülakatı var ankaraya gitti bakalım ne olacak rabbim hayırlısını versin
Hakkınızda hayrlısı neyse o olsuun ,rabbim gönlünüze göre versin inşallah
ay sagol canım yaa amin allah her şeyin hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?