Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tertibim bizim ilk zamanlarda ki sözlerimiz bunlar dimi ya

Hoşgeldin bu arada

Kıyamam yaa.. Böylesi hayırlıymış hem uğurlamak çok zor görmemişsin iyi ki..[/QUOTE]

Eveet kısmet nasipp herkes öyle diyo ama bilmiyorum son kez sarılablseydim iyiydi

Son düzenleme:

zaten en büyük avuntudur bu gönüllerimiz birr araya upuzun yollar girse ne çıkar .. bitecek bu günler dün olacakk elbett

dagıtım sonrası ayrılırken fena oldu ama ilkinden beter olduk otogara gittim bu kez çok zor yaa o cam kenarı koltugundan bakıyor sen asagıda güçlü durmaya çalışyorsun falan gözler kan çanağı insanın sevdiğinden ayrılması can sökücü..

biz bide her dk msjlaşıyoruz günden en az 6 saat telefnla knuşuyoduk şimdi 5 dk olucak ama bunada çok şükürr rabbim sabrınıı verir inşallah

biz bide her dk msjlaşıyoruz günden en az 6 saat telefnla knuşuyoduk şimdi 5 dk olucak ama bunada çok şükürr rabbim sabrınıı verir inşallah

bazen 1 dakika bile sürmücek konuşmanız sıra çok zaman yok ankesörlü tlf az ..acemilik bitince az biraz rahatlarsınız ama tlf bile kullanabilir

buarada kızlar benim askerim uzman jandarma sınavını kazandı uzman olarak kalmak istiyor askeriyede meslek olarak yani ben her ne kadar pek onaylamasam da ..işte yarın mülakatı var ankaraya gitti bakalım ne olacak rabbim hayırlısını versin

Hakkınızda hayrlısı neyse o olsuun ,rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…