Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hayal kurmak ekmeğimiz oldu canım, ben de her gece eşim gelmiş gibi hayal edip öyle uyuyabiliyorum yoksa gözüme uyku da girmiyor, ne güzel sen de yakınlarda görebileceksin eşini, sarılırsın artık bol bol...

allah gönlünüze göre versin canım inşallah rahat bir yere düşer

Amin tatlım.... İnşallah....

Ahahhaha onu ansıl unutttumm bennn yaa

cİDaaaaaaa nerdesinn kızımmm senn yaaa kızıyorumm ama bi çalışmaa belasınaa gittin dahada gelmedinnn

sormaa yaa sizden ayrılınca başıma herşey geliyoo
netim yoktu canım yaa ondan gelemedim yoksaaa çok özledim walla

Tortoooom hoşgeldiinn..

hoşbuldumm kuşum napıyoonn

evet canım daha yarılamadan yıprandık düşünsene bir bu kadar daha varoffff
hiç sorma yaa .Amaan umutsuzluğaa kaapılmakk yokk tertocuum.45 gün sonra yarılıyoruuzz..Buda bir başarıı

Napayıım canım ya öyle takılıyoom.SEn napıyoon?

Selam yeşimcim hosbulduk.nasılsın?şafak kac oldu?
HİS cnm,icim acıyo...anlatamam dicem ama ben anlatmasamda anlayacagını biliyorum...bunu kacıncıya dedım bilmıyorum ama yattıgı yastıgın kılıfını hala cıkaramadım ona sarılıp uyuyorum...off...ama bak sende yakında 4lerden kurtulacaksın cnm hic sıkılma.ilk gunler bende nasıl 3lere gelcem dıyodum bak buraya gelelı 92gün olmuş...şuan şafak bugun atarsa kı 45dk kaldı 362.

hiç sorma yaa .Amaan umutsuzluğaa kaapılmakk yokk tertocuum.45 gün sonra yarılıyoruuzz..Buda bir başarıı

Napayıım canım ya öyle takılıyoom.SEn napıyoon?

napıyım kız facede takılıyorum bende canım sıkılıyo yatıcam birazdan bi uğrıyımm dedimm

Ceydoşş hosgeldın cnmm.naber?yogunmuşsun okuduguma göre.az kuzucum bende öyle.calısıyorum artık.neysekı yarın izinliyim ohh.

İyiyim canım sağol sen nasılsın? şafak 275 canım.
SEni en iyi ben anlarım canım.BEnde kociş izne geldiğinde banyoda çıkardığı atleti sepetten alıp saklamıştım,görse kızardı kendimi üzüyorum diye.Kokusunu özledikçe kokluyorum,sarılıyorum ona sarılıyomuş gibi.
Sİzde henüz çocuk yoktu dimi canım?

Ceydoşş hosgeldın cnmm.naber?yogunmuşsun okuduguma göre.az kuzucum bende öyle.calısıyorum artık.neysekı yarın izinliyim ohh.

eyziimmmm hoşbuldummm iyiyimm sen nasılsınnn??? çok şaşırdımm inanamıyorummmm nerde çalışıyosunnnnnnnnn

Evet az çok anlayabiliyorum, olur olmadık zamanlarda duygu patlaması yaşıyorum çünkü.... Olmadık kişilere döküyorum gözyaşlarımı... Şu 4lerden kurtulsaydık dediğin gibi, eşim devre kaybı olarak gitmeseydi senin eşinle aynı dönem olmuş olacaktı, bizde herhalde şu an 360larda olacaktık, ne yapalım buna da şükür katlanacağız artık....

ahh yeşimim ahh.elbette canım,bizi bızden baskası anlamaz.canım kocişim yacocuk gibi sevınclıyız o da bende 1hazıranı iple cekıyorum.oh 2lerdesın ne guzel.su gibı gecsın canım.

eyziimmmm hoşbuldummm iyiyimm sen nasılsınnn??? çok şaşırdımm inanamıyorummmm nerde çalışıyosunnnnnnnnn

yorgunum kuzum yaa..ama iyiyim yanı...ben 6gun oldu calısıyorum.pardesü magazası canım.

Ooo Haziranda hepimizin mehtabı var deseneeBende 8inde gidicem inş..

aynen öyle.daha 3gunluk işverenime bile eşimi ne cok özledgmı söyleyip duruyorum.aglamaklıyım hep...Ama Allah razı olsun kı izin verdi.zaten vermeseydı de işten cıkacaktım mecbur.
Olsun canım ya geciyo iste öyle böyle.ins gönlunuze gore bı yere cıkar ustalıgı da rahatlarsnz.simdı ızıne falan gelcek birazda öyle gececek.bı bakmşsn 4ler erimiş bile.

Ceydaaa bizdee ozluyozzz haa uzatmaa

bu arada benım şafağımı 2 gun daha ekle.Biz azaltmaya çalışıyoz bu uzuyo anasını satim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…