Valla sabır taşına döndükk yarılamadann
Bendeeehemde çoook
SElam canıım hoşgeldin.
Herkese selammmmm.
ÜMRANcım sözlenmişsnz hayırlı ugurlu olsun canım sevındım:)
HİS,selam canım altta senı gordum.hadı ıns cuma hayırlı haber alacaksın tatlım.ya yazdıkların cok hoşuma gitti.hanı sizde öyle hissedıyomusunuz demişsin ya...aynen ôyle hissediyorum canım.bugunlerın ayrı birşeyi var.ve en önemlisi,gelecek guzel gunlerın hayalinı kuruyorum hergun.hergece,eşimin resmini öpüp"herşey cok guzel olacak bitanem"diyorum..o benim canım herşeyim...ahh,ahh az öncede bi sesler bi sesler dışarıdan.fırladım balkona.megerse gecen hafta komsumuzun oglu izine gelmişti onu gonderıyolarmıs arkadasları cok fena oldum agladım hemen.hemde eşimle aynı yerde askerler.arkasndan sessizce el salladım korayıma gidiyo dedim içim burkuldu...amaaaa ben de Allah kısmet ederse 1haziranda ankaradayım:)3gun kocişimleyim.
allah gönlünüze göre versin canım inşallah rahat bir yere düşer
Ahahhaha onu ansıl unutttumm bennn yaa
cİDaaaaaaa nerdesinn kızımmm senn yaaa kızıyorumm ama bi çalışmaa belasınaa gittin dahada gelmedinnn
Tortoooom hoşgeldiinn..
dağıtımdan sonra gitti gidiş o gidiş bida gelmedi 3.5 aydır yüzüne yüz sürmedim
hiç sorma yaa .Amaan umutsuzluğaa kaapılmakk yokk tertocuum.45 gün sonra yarılıyoruuzz..Buda bir başarııevet canım daha yarılamadan yıprandık düşünsene bir bu kadar daha varoffff
sormaa yaa sizden ayrılınca başıma herşey geliyoo
netim yoktu canım yaa ondan gelemedim yoksaaa çok özledim walla
hoşbuldumm kuşum napıyoonn
hiç sorma yaa .Amaan umutsuzluğaa kaapılmakk yokk tertocuum.45 gün sonra yarılıyoruuzz..Buda bir başarıı
Napayıım canım ya öyle takılıyoom.SEn napıyoon?
Selam yeşimcim hosbulduk.nasılsın?şafak kac oldu?
HİS cnm,icim acıyo...anlatamam dicem ama ben anlatmasamda anlayacagını biliyorum...bunu kacıncıya dedım bilmıyorum ama yattıgı yastıgın kılıfını hala cıkaramadım ona sarılıp uyuyorum...off...ama bak sende yakında 4lerden kurtulacaksın cnm hic sıkılma.ilk gunler bende nasıl 3lere gelcem dıyodum bak buraya gelelı 92gün olmuş...şuan şafak bugun atarsa kı 45dk kaldı 362.
Ceydoşş hosgeldın cnmm.naber?yogunmuşsun okuduguma göre.az kuzucum bende öyle.calısıyorum artık.neysekı yarın izinliyim ohh.
napıyım kız facede takılıyorum bende canım sıkılıyo yatıcam birazdan bi uğrıyımm dedimm
Selam yeşimcim hosbulduk.nasılsın?şafak kac oldu?
HİS cnm,icim acıyo...anlatamam dicem ama ben anlatmasamda anlayacagını biliyorum...bunu kacıncıya dedım bilmıyorum ama yattıgı yastıgın kılıfını hala cıkaramadım ona sarılıp uyuyorum...off...ama bak sende yakında 4lerden kurtulacaksın cnm hic sıkılma.ilk gunler bende nasıl 3lere gelcem dıyodum bak buraya gelelı 92gün olmuş...şuan şafak bugun atarsa kı 45dk kaldı 362.
İyi yapmışsın canım.Bende çıkıcam paşa oğlum uyumak için beni bekliyorr
ahh yeşimim ahh.elbette canım,bizi bızden baskası anlamaz.canım kocişim yaİyiyim canım sağol sen nasılsın? şafak 275 canım.
SEni en iyi ben anlarım canım.BEnde kociş izne geldiğinde banyoda çıkardığı atleti sepetten alıp saklamıştım,görse kızardı kendimi üzüyorum diye.Kokusunu özledikçe kokluyorum,sarılıyorum ona sarılıyomuş gibi.
Sİzde henüz çocuk yoktu dimi canım?
eyziimmmm hoşbuldummm iyiyimm sen nasılsınnn??? çok şaşırdımm inanamıyorummmmnerde çalışıyosunnnnnnnnn
yerimm onuu öp benim yerimee tortomm
ahh yeşimim ahh.elbette canım,bizi bızden baskası anlamaz.canım kocişim yacocuk gibi sevınclıyız o da bende 1hazıranı iple cekıyorum.oh 2lerdesın ne guzel.su gibı gecsın canım.
yorgunum kuzum yaa..ama iyiyim yanı...ben 6gun oldu calısıyorum.pardesü magazası canım.
Evet az çok anlayabiliyorum, olur olmadık zamanlarda duygu patlaması yaşıyorum çünkü.... Olmadık kişilere döküyorum gözyaşlarımı... Şu 4lerden kurtulsaydık dediğin gibi, eşim devre kaybı olarak gitmeseydi senin eşinle aynı dönem olmuş olacaktı, bizde herhalde şu an 360larda olacaktık, ne yapalım buna da şükür katlanacağız artık....
sormaa yaa sizden ayrılınca başıma herşey geliyoo
netim yoktu canım yaa ondan gelemedim yoksaaa çok özledim walla
hoşbuldumm kuşum napıyoonn
Ceydaaa bizdee ozluyozzz haa uzatmaa
bu arada benım şafağımı 2 gun daha ekle.Biz azaltmaya çalışıyoz bu uzuyo anasını satim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?