ahh yeşimim ahh.elbette canım,bizi bızden baskası anlamaz.canım kocişim yacocuk gibi sevınclıyız o da bende 1hazıranı iple cekıyorum.oh 2lerdesın ne guzel.su gibı gecsın canım.
yorgunum kuzum yaa..ama iyiyim yanı...ben 6gun oldu calısıyorum.pardesü magazası canım.
Öperim canım.Askerin nasıl,keyfi yerinde mi?
yaaa sevindım canım.bu bıze ıyı moral olacak ya.3gunu aşkımla birlikte yıcez inş.Ooo Haziranda hepimizin mehtabı var deseneeBende 8inde gidicem inş..
Ceydaaa bizdee ozluyozzz haa uzatmaa
bu arada benım şafağımı 2 gun daha ekle.Biz azaltmaya çalışıyoz bu uzuyo anasını satim
hayırlı olsunn canımm inşallah daim olur vakit geçer işte ne güzel çok sevindim walla senin adına
biz pek görüşemiyoruz canım 2-3 gün önce konuştuk en son çok nöbeti var çok uykusuz kalıyo onu biliyorumasker bekliyorum ama bi haber işte
aynen öyle.daha 3gunluk işverenime bile eşimi ne cok özledgmı söyleyip duruyorum.aglamaklıyım hep...Ama Allah razı olsun kı izin verdi.zaten vermeseydı de işten cıkacaktım mecbur.
Olsun canım ya geciyo iste öyle böyle.ins gönlunuze gore bı yere cıkar ustalıgı da rahatlarsnz.simdı ızıne falan gelcek birazda öyle gececek.bı bakmşsn 4ler erimiş bile.
amin canım sagolasın.
hayırlı olsunn canımm inşallah daim olur vakit geçer işte ne güzel çok sevindim walla senin adına
biz pek görüşemiyoruz canım 2-3 gün önce konuştuk en son çok nöbeti var çok uykusuz kalıyo onu biliyorumasker bekliyorum ama bi haber işte
Allah yardımcıları olsun canım.
Benimki huysuzlanıyo canım.Görüşürüz inş. sonra.Öptüm tortoom
yaaa sevindım canım.bu bıze ıyı moral olacak ya.3gunu aşkımla birlikte yıcez inş.
zeynep hosgeldın cnm.hayırdr neden öyle uzadı ki
ceydoş,benım şafakımıda duzeltıver annem be:)364de takılı kalmış garibim..362 kuşum
Ceydaaa bizdee ozluyozzz haa uzatmaa
bu arada benım şafağımı 2 gun daha ekle.Biz azaltmaya çalışıyoz bu uzuyo anasını satim
yaaa sevindım canım.bu bıze ıyı moral olacak ya.3gunu aşkımla birlikte yıcez inş.
zeynep hosgeldın cnm.hayırdr neden öyle uzadı ki
ceydoş,benım şafakımıda duzeltıver annem be:)364de takılı kalmış garibim..362 kuşum
Allah yardımcıları olsun canım.
Benimki huysuzlanıyo canım.Görüşürüz inş. sonra.Öptüm tortoom
ayy en iyisini yaparsın cnm ya tabıkı al raporunu dolu dolu gecirin gunlerı.bıde ankaraya dusermıs ne sevınırım senın adına.Amin canım... Öyle diye diye geçecek evet bir şekilde.... Sağ salim şu izne bir gelsin de zaten aile hekiminden 5 günlüğüne rapor alacağım ben de bir haftayı kapatmak için, eşim buradayken işe gitmek istemiyorum zaten 4 buçuk saatim yolda geçiyor, notları da vermiş oluyoruz o zamana, iş güç kalmıyor, eşimle biraz hasretlik gidermek istiyorum, sonuçta nereye gideceği de en yakın ne zaman görüşeceğimiz de belli değil...
Haaa bu arada hayırlı olsun yeni işin canım... Sonuçta kendini oyalaman lazım...
Hoşbulduk canım.Yok 2 günlüğüne bir yere gitmesi gerekti o sebeten şafak izinden yedi
ayy en iyisini yaparsın cnm ya tabıkı al raporunu dolu dolu gecirin gunlerı.bıde ankaraya dusermıs ne sevınırım senın adına.Amin canım... Öyle diye diye geçecek evet bir şekilde.... Sağ salim şu izne bir gelsin de zaten aile hekiminden 5 günlüğüne rapor alacağım ben de bir haftayı kapatmak için, eşim buradayken işe gitmek istemiyorum zaten 4 buçuk saatim yolda geçiyor, notları da vermiş oluyoruz o zamana, iş güç kalmıyor, eşimle biraz hasretlik gidermek istiyorum, sonuçta nereye gideceği de en yakın ne zaman görüşeceğimiz de belli değil...
Haaa bu arada hayırlı olsun yeni işin canım... Sonuçta kendini oyalaman lazım...
Hoşbulduk canım.Yok 2 günlüğüne bir yere gitmesi gerekti o sebeten şafak izinden yedi
ayy en iyisini yaparsın cnm ya tabıkı al raporunu dolu dolu gecirin gunlerı.bıde ankaraya dusermıs ne sevınırım senın adına.
İnşallah Ankara olur yaaa gerçi her haftasonu evci çıkamıyor, yine çok görüşemeyeceğiz ama olsun... Onun aynı şehirde olduğunu bilmek bile beni çok huzurlu edecek, varsın hiç çıkmasın evci, gözüm yok, ben yaparım yemeciklerimi götürürüm ona....
Ceydoş eline sağlık kuzum Allah rahatlık versin.ya bıde his arkadasımız listede yok,hiscim eklenmek istermısın listemize?
canım yaaa evet aynı sehirde oldugunu bilmek harika olacaktır valla ah nerde o guzellık.ıns olur canım.bide istanbul cıkarmış:)senin eşin burda,benim eşim orada hehe:)
Olur tabii ki ben önceden mesaj atmıştım ama unutmuş sanırım ceyda yoğunluktan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?