Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayırlı olsunn canımm inşallah daim olur vakit geçer işte ne güzel çok sevindim walla senin adına

Öperim canım.Askerin nasıl,keyfi yerinde mi?

biz pek görüşemiyoruz canım 2-3 gün önce konuştuk en son çok nöbeti var çok uykusuz kalıyo onu biliyorum asker bekliyorum ama bi haber işte

Ooo Haziranda hepimizin mehtabı var deseneeBende 8inde gidicem inş..
yaaa sevindım canım.bu bıze ıyı moral olacak ya.3gunu aşkımla birlikte yıcez inş.
Ceydaaa bizdee ozluyozzz haa uzatmaa

bu arada benım şafağımı 2 gun daha ekle.Biz azaltmaya çalışıyoz bu uzuyo anasını satim

zeynep hosgeldın cnm.hayırdr neden öyle uzadı ki
ceydoş,benım şafakımıda duzeltıver annem be:)364de takılı kalmış garibim..362 kuşum

Allah yardımcıları olsun canım.
Benimki huysuzlanıyo canım.Görüşürüz inş. sonra.Öptüm tortoom

Amin canım... Öyle diye diye geçecek evet bir şekilde.... Sağ salim şu izne bir gelsin de zaten aile hekiminden 5 günlüğüne rapor alacağım ben de bir haftayı kapatmak için, eşim buradayken işe gitmek istemiyorum zaten 4 buçuk saatim yolda geçiyor, notları da vermiş oluyoruz o zamana, iş güç kalmıyor, eşimle biraz hasretlik gidermek istiyorum, sonuçta nereye gideceği de en yakın ne zaman görüşeceğimiz de belli değil...

Haaa bu arada hayırlı olsun yeni işin canım... Sonuçta kendini oyalaman lazım...

Son düzenleme:
amin canım sagolasın.

ay yeşim,sen bana bı ara cocuk sormustun unutmusum ya.bende yok cocuk cnm.ıns kocis gelınce tedavı olacagım.aşılama,tüp ne gerekıyosa.güle güle tatlım anladgm kadaryla senın bebis var Allah bagıslasın...ıyı geceler tatlım.

Hoşbulduk canım.Yok 2 günlüğüne bir yere gitmesi gerekti o sebeten şafak izinden yedi

Ceydaaa bizdee ozluyozzz haa uzatmaa

bu arada benım şafağımı 2 gun daha ekle.Biz azaltmaya çalışıyoz bu uzuyo anasını satim

ay niyee eklemiyom banane
bu arada listeneee ...80 m3rc3m... eklesene kuşşumm

atarsa 362 değilmi canımm?

amin canım iyi geceler bende öptüm

ayy en iyisini yaparsın cnm ya tabıkı al raporunu dolu dolu gecirin gunlerı.bıde ankaraya dusermıs ne sevınırım senın adına.
Hoşbulduk canım.Yok 2 günlüğüne bir yere gitmesi gerekti o sebeten şafak izinden yedi

heee anladım desem yalan olur:)bugun kıt günümdeyım galıba kız:)izinden yemek ne ola ki?

ayy en iyisini yaparsın cnm ya tabıkı al raporunu dolu dolu gecirin gunlerı.bıde ankaraya dusermıs ne sevınırım senın adına.

heee anladım desem yalan olur:)bugun kıt günümdeyım galıba kız:)izinden yemek ne ola ki?

:92: 24.05.2012 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

...85 stillex…

...87 minnik…

...86 SezgiLim1905...

…88 mylovem …

…88 myzt …

…90 ehy_ea...

…91 zkanbetul…

...92 Eylemsaglam...

...93 nrykrkmz...

...198 acbn...

...113 bed0oykum...

…172 iwran…

...177 eti_cin...

...179 EmrEsra…

…190 seker…

...191 esraburak...

...195 celinees...

...195 romromela...

...196 gizem4191...

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...245 okyanus1...

…249 denizgzr…

...273 _CeyDa_...

…273 cerenbayram…

…273 huzursuz01…

...275 pamuksekerr32...

...275 yesim. ...

...275 p_i_n_a_r...

...278 flores…

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

…313 eliif59…

…318 cnmsın64…

…361 duygum…

…361 superisiii…

…361 bOniTO…

…362 DerinSu…

…362 kubra17…

…362 aalis…

… 364 omerabia…

…364 yener_tugba…

…367 goqce…

…367 ErreS…

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...HERSEY VATAN IÇIN...

BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK

İnşallah Ankara olur yaaa gerçi her haftasonu evci çıkamıyor, yine çok görüşemeyeceğiz ama olsun... Onun aynı şehirde olduğunu bilmek bile beni çok huzurlu edecek, varsın hiç çıkmasın evci, gözüm yok, ben yaparım yemeciklerimi götürürüm ona....

Ceydoş eline sağlık kuzum Allah rahatlık versin.ya bıde his arkadasımız listede yok,hiscim eklenmek istermısın listemize?

canım yaaa evet aynı sehirde oldugunu bilmek harika olacaktır valla ah nerde o guzellık.ıns olur canım.bide istanbul cıkarmış:)senin eşin burda,benim eşim orada hehe:)

Ceydoş eline sağlık kuzum Allah rahatlık versin.ya bıde his arkadasımız listede yok,hiscim eklenmek istermısın listemize?

Olur tabii ki ben önceden mesaj atmıştım ama unutmuş sanırım ceyda yoğunluktan...

canım yaaa evet aynı sehirde oldugunu bilmek harika olacaktır valla ah nerde o guzellık.ıns olur canım.bide istanbul cıkarmış:)senin eşin burda,benim eşim orada hehe:)

He he biz de yer değiştiririz o zaman ya da deriz ki yaa askerlikte becayiş sistemi yok mu hani bizim askerler isteğe bağlı yer değiştirmek istiyorlar diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…