Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
son 84 gün allahım sabır ver az daha nolur çok yorulduk ya çok özledim aşkımı herseyimi

son 84 gün allahım sabır ver az daha nolur çok yorulduk ya çok özledim aşkımı herseyimi

canım yaa nolur sıkma canını,ben 84ü görmeyı ne cok ısterdım şuan...ama anlıyorum senı gecen gunlerın yorgunlugu canım.ALLAH su gibi gecirsn myztcım.
ŞAFAK 358

kızlar izmir bornova da askeri olan var mı? ben yeni katıldım aranıza, 23 mayısta teslim oldu askerim.. hiç haber alamıyorum, acaba oralarda sevdiceği olan var mıdır merak ettim canlar?

kızlar izmir bornova da askeri olan var mı? ben yeni katıldım aranıza, 23 mayısta teslim oldu askerim.. hiç haber alamıyorum, acaba oralarda sevdiceği olan var mıdır merak ettim canlar?

selam cnm hosgeldin.izmirde askerı olanlar var ama şuan kimse yok topıcte.eminim cvp veren olacaktır sonradan hayırlı tezkereler sağlıkla dönsün askerin

kızlar ben geldimmmmm.pek giremiyorum nete sizi cok özledim.izmirdeyim.15 gün daha burdayım canlarım askımla doya doya görüşüyoruz askerlik bu aralar su gibi geçiyor görüştüğümüz için kızlar askımcım koluna kalıcı dövme yaptırdı adımı yazdırdı çoooook mutluyum cok hosuma gitti benim olduğunu tescilledim yani resmini bile çektim gurur duydum nedense

şafak 271..sizleri çok seviyorummmmmmm

selam cnm hosgeldin.izmirde askerı olanlar var ama şuan kimse yok topıcte.eminim cvp veren olacaktır sonradan hayırlı tezkereler sağlıkla dönsün askerin

tatlım teşekkürler cevabın için.. inan ki şu günlerde insan hasretten deliricek gibi oluyor.. burda yalnızlığı daha az hissediyosun.. umarım vardır yarimin yanında olan birileri.. allah hepsine sağlıkla dönmek nasip etsin, dualarımız hep onlarla.. dayanıcak güç, sabır diliyorum hepimize..

evet canım ustadayız biz ama orda 3 tane askeriye var diye biliyorum hangisinde seninki?

tatlım benim nişanlım İzmir-Bornova 10. Jandarma Er Eğit. Alay Komutanlığında.. bilemedim naapsam oralarda olan kimsecikleri bulamadım allah sana da sabır versin canım benim.. zaman su gbi akıp geçsin inşallah,sağ salim dönsünler hepsi canım benim..

84 Başka Yok :98:

inş canım yaa umarım burunları bile kanamadan bitirir gelirler... benim ordan tanıdığım biri var ona sorayım bi sizinki nerdeymiş eğer manisa yolundaysa benimkine çok yakın :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…