olmuyorsa zorlama koyver gitsinn.zaman gidiyor tutamıyoruzz dersten kalcakmısın çok mu
son 84 gün allahım sabır ver az daha nolur çok yorulduk ya çok özledim aşkımı herseyimi
kızlar izmir bornova da askeri olan var mı? ben yeni katıldım aranıza, 23 mayısta teslim oldu askerim.. hiç haber alamıyorum, acaba oralarda sevdiceği olan var mıdır merak ettim canlar?
selam cnm hosgeldin.izmirde askerı olanlar var ama şuan kimse yok topıcte.eminim cvp veren olacaktır sonradanhayırlı tezkereler sağlıkla dönsün askerin
kızlar izmir bornova da askeri olan var mı? ben yeni katıldım aranıza, 23 mayısta teslim oldu askerim.. hiç haber alamıyorum, acaba oralarda sevdiceği olan var mıdır merak ettim canlar?
benim askerimde orda bugün ayrıldık ama çook özledim çook
canım usta birliğine mi gitti askerin izmir e? ya nasıl biryer acaba ordan olan kimsecikler yok bizi aydınlatıcak ne şanssızmışım diye düşünmeden edemiyorum artık..
evet canım ustadayız biz ama orda 3 tane askeriye var diye biliyorum hangisinde seninki?
tatlım benim nişanlım İzmir-Bornova 10. Jandarma Er Eğit. Alay Komutanlığında.. bilemedim naapsam oralarda olan kimsecikleri bulamadımallah sana da sabır versin canım benim.. zaman su gbi akıp geçsin inşallah,sağ salim dönsünler hepsi canım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?