Kızlar bugün eşimden haber aldım öldüm öldüm dirildim valla, morali çok bozuktu dağıtım bilgilerimiz geldi, sabahtan beri moralim çok bozuk Türkiye nin bir ucuna gidiyorum dedi. Hakkari Yüksekova'ya dedi. Başımdan kaynar sular döküldü inan ki... Sonra da güldü sesi neşeli geliyordu, meğerse şaka yapmış manyak yaa kalpten gidiyordum. İstanbul Üsküdar Kuleli Askeri Lisesinde sürücü er olarak yapacak inşallah, ustalığı belli oldu. Ankara ya daha da yakınlaştı canım benim yaa çok özledim sevdiğimi, yakında gelecek dağıtım iznine, ne zaman geleceği belli değil, biran önce gelsin de sarılayım Bitaneme...
Derinsuuuuuu.... Duy beni duy.... Dün gece şakasını yapmıştık ayol gerçek oldu, başka şey diyeymişsin keşke.... Bak şimdi
inş. :S bnm şafak 455 daha çok çok yeniyim ve sana çok özendim şuanda aradaki farka bak :S
kızlar kızlar kızlar askerim izine geldiiiiiiiiiiiiiiiiii sürpriz yapmış bana
oh çok şükür yüzüne yüz sürmek kısmet oldu sonunda ama geri gidecek düşüncesi şimdiden oturdu içime fena oluyorum yaaa
Hadi gözün aydın canım hasret giderin bol bol
Boşver şimdi gitmesini falan düşünme,her saniye birlikte olunnnnn
sagolasın canım benim gideceğinin hüznü daha ilk gördüğüm an da başladı nasıl bir hasretliktir bu yaaa
Dur kuzum ne gitmesi bence gitmeyi unut ve her anın tadını doya doya çıkar gitmeseni üzeleceğin bolca vaktin oalcak zaten
evet çok haklısın gitme fikrini aklımdan atmam gerek doya doya gün geçirmeliyiz birlikte ahhhhhh şu ayrılık..
ders calısamıyorum kafam almıyor kesın kalıcam bu sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?