Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

duydummm duydumm kuzum ve de cok sevındım vallahi:)gercekten baska sey desek olacakmış.yanlız,yazının basını okurken ben de tırstım kalbim carptı senı uzgun görunce amanınn dedim haşlandım inan buna..ben böyle bazen pat diye derim icime doğar cnmhadı gozunaydın valla.kocişler yer değişti desenehemide ikisi de şöför:)ALLAHIM burada depüklendigimiz gunlerı de gôster.askerlık heryerde askerlık.rabbım,hakkari,manisa vs tüm tehlıkelı yerlerde vatanı bekleyen askerlerımızı ve de turkıyenın tum illerınde suan ne kadar asker varsa hepsini hainlerden kazadan beladan korusun.amin.
Kızlarrr gecmısten sadece 4-5 sayfa okuyabıldım.kacırdıgım seyler var mutlaka.
Ceydoş,zeynep altta gördum selam kızlar.ben yatıyorum hepinizi öptüm.ŞAFAK 359

-63-
... ŞANLIURFA'YA SELAMLAR ...

"Her gece aynı rüya ve her sabah aynı kabus..Açık gözlerle göremedigim bir adam, gözlerimi yumduğumda yanımda olan..."
Çok özledim seni sevgilim,gel artık kavuşsun gözlerimiz.

inş. :S bnm şafak 455 daha çok çok yeniyim ve sana çok özendim şuanda aradaki farka bak :S

Plakacı güzellere de ben özeniyorum tatlımm;baksana 80 falan diyorlar kıskandırıyorlar bizi
Allah bize de size de gösterir o günleri yeter ki sabırlı olalım..

Boşver şimdi gitmesini falan düşünme,her saniye birlikte olunnnnn

şafak bilmiyorummm ,çünkü " kaybolmadım sendekii kadar ..."
"Azar Azar Gözlerini Kapat
Usul Usul Ellerini Uzat Ben Tutarım Yine Ben Duyarım Seni "...

Son düzenleme:
sagolasın canım benim gideceğinin hüznü daha ilk gördüğüm an da başladı nasıl bir hasretliktir bu yaaa

Dur kuzum ne gitmesi bence gitmeyi unut ve her anın tadını doya doya çıkar gitmeseni üzeleceğin bolca vaktin oalcak zaten

Plakaları beklemekten cok yoruldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…