Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sulus tarihinden tam emin değilim. :)

bnm askerımın sülüs tarıhı 23 mayıstı. 23unde yola cıktı 24unde teslım oldu.. bnm şafak 452.
nası oluo 460 gun sonucta dersende.. öle deılmıs mesela bzm askerlık yapacagı gun sayısı 457.
işte böle karman çorman bişi. ben anlayana kadar kızları bezdırdim

Anladım canım sagol. :) 450den fazla gun varken bir iki gun cok fark etmez neticede. :/

fark etmez olur mu cnm yaa bn saat gece 12 yı gecsın o bır gunu daha karalayayım dye beklıorm hergun =) ama daha yolun başındayız.. :/ çooookkk var.. düşündukce boğuluyorum yaaa ooooofffff

Hiç sorma ya, buraya yazılanları okuyunca bı yandan rahatladım bir yandan üzüldüm. 4 gun oldu ben daha mesaj gelmiş mı diye telefonu kontrol etmeyi bırakamadım. :/

bnde öyleyım sanki daha olayın şokunu atlatamamıs gbıyım... içimden hc bısey yapmak gelmıo.. bazen bi dalıorm böle boş boş.. öle bırak benı otururum saatlerce :) aptal gbı oldm iice.. allahtan gttgı gunden berı hergun arıyor.. içim rahatlıyor.. kendıme gelıyorum.. yoksa hc dayanamıcam

kızlarr bilen varmı??
Ben yazı stilimi sabitlmek istyrm..her yazdgmda bide düzenlemekle uğrasyrm...
Bi tek benmym byle düzenlemekle uğraşan yoksa bi ayrı warmı bunun nerden ayar çekebiliyoruz??
:44::44:

cnmmmmmm ayyy şafağı ben yazıyorum takip ediyorum ama. birden böyle sen yazınca ay ne kadar azalmış diye düşündüm birdenn. çok mutlu oldum pınarımm yaaaa çok özledimm kuzum ben seniiiiii

Şafak : 84
Plakalara yaklaşmanın verdigi mutluluk

kızlarr bilen varmı??
Bi tek benmym byle düzenlemekle uğraşan yoksa bi ayrı warmı bunun nerden ayar çekebiliyoruz??

kızlarr bilen varmı??
:44::44:

Sekerim naber ozledim kiz. O dedİgin ozellik pro uyelere ait sanirsam

Sekerim naber ozledim kiz. O dedİgin ozellik pro uyelere ait sanirsam

allaah razıı olsun takıptaa cevap yazdığın için..
hep yne insanın kankasından fayda var nede olsaa..!!!!!!!!!!!!!

bende senii özledimm...nete grcegn zaman yazdaa...grym sohbet edeeekkk

allaah razıı olsun takıptaa cevap yazdığın için..
hep yne insanın kankasından fayda var nede olsaa..!!!!!!!!!!!!!

bende senii özledimm...nete grcegn zaman yazdaa...grym sohbet edeeekkk

yirimm senii yavrumm görüselim evet

Biz daha hiç konuşamadık.. :|

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…