şafak 449
İzmir/bornova..
Allah kavuştursun....
Benim eşim de İzmir/Gaziemir de Şafak 436.....
canım amin allah hepimize yaşatsın o güzel günleri..
usta birliğinde eşin sanırım izmir de.. allah sabırlar versin, hepsini göğsünde merhameti olanlarla karşılaştırsın inşallah..
Teşekkür ederim amin cümlemize göstersin doğan güneşi.....
Eşim daha acemi birliğinde maalesef... Daha cuma günü yemin ettiler ama 12 gün sonra dağıtım iznine gelecek sonra da İstanbul'a gidiyor, Üsküdar Kuleli Askeri Lisesinde yapacak ustalığı....
öyle mi.. kuzenim kuleli mezunu benim de, onun yemin töreni için gitmiştik biz üsküdar'a. çok güzel yerlerdi oralar.. inşallah rahat eder, sen de için rahat beklersin askerini.. allah hepsine güzel günler göstersin canım benim.. zaman su gibi akıp geçsin, biz de diyelim şafak doğan güneş diyee..
Evet iyi diyorlar ya bakalım Allah iyi komutanlara düşürsün en önemlisi o, yeri belli olana kadar öldüm öldüm dirildim ama şimdi içim rahat Allaha şükür Allah dualarımı kabul etti, şimdi bulunduğu yerde çok fazla yemek sıkıntısı çekiyor, ama Bornova için çok iyi diyorlarmış, inşallah askerin memnundur yerinden...
Günler çabuk çabuk geçsin inşallah yatalım kalkalım gelsin sevdiceklerimiz....
Her Ananın oğLu Asker oLur ama Her kızın Sevdigi Asker oLamaz !
- Farkımız Bu ♥
ah canım benim.. bornovayı duydugumuzda biz de sevinmiştik senin gibi, ama çok zormuş orası tatlım.. çok dayak varmış, gittiğinden beri 2 kere arayabildi onda da konuşamadık bile.. sadece çok kötü burası, dayak çok,eğitim çok, yemek az diyebildi.. ben dualarla durabiliyorum ayakta bu sıralarda.. umarım ben de görürüm senin günlerini, ustalığını.. insan inanamıyor bazen olanlara.. diyorum ya allah sabrını veriyor, yoksa nasıl dayanabilir ki insan böle bir endişeye, sıkıntıya..
özge ver gazı gece gece, yansın bu yarenler :)
Çok ilginç yaaa öyle işte mantığın bittiği yer askerlik ne yapalım katlanmak zorundalar.... Benim eşimin de bahar alerjisi var gittiği gün azmış hastalığı revire gitmiş 20 gün oldu hala ilaçları gelmemiş, üstüne üstlük o şekilde alerjisi olan adama yılanların arasında ot yoldurmuşlar, bir de aşırı devrecilik varmış daha 7 günlük askerken 12 saatlik normal nöbet yazmışlardı... Dediğim gibi mantığın bittiği yer, o yüzden aslında yerden çok bulunduğu ortamın iyi olması, Allah tüm askerlerimizi rahat ettirsin inşallah...
Telefon olayı kötüymüş ama yaa benim eşim her gün arayabiliyor, sadece bir gün arayamadı o da 12 saat nöbet tuttuğu gün işte... Ama sonrasında sıkıntı yok, zaten sesimi duymadan içi rahat etmiyor, onu da anlıyorum burada yalnızım diye çok merak ediyor, aklıma kötü kötü şeyler geliyor diyor, elimden geldiğince teselli etmeye çalışıyorum onu moral vermeye çalışıyorum... Sen de ararsa bol bol moral ver canım, buna orada çok ihtiyaçları var, Allah onları başımızdan eksik etmesin... Hainlerden, kötülerden korusun...
Her Ananın oğLu Asker oLur ama Her kızın Sevdigi Asker oLamaz !
- Farkımız Bu ♥
hehehe damara baglarsam görerrsiinntopiğimi güzel sözler sayfası gbı doldurdum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?