Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hemde ne zor cnm...burnumda tütüyor bitanecigim...bugun diger istedigı parfumunu de aldım.aslnda bu kokuyu duymayı istemıyodum uzulecegmı bilıyodum ama yinede yastıga sktım şuan buram buram korayım kokuyo yanımda..gel de dayanevet en ıyısını yaparsnız cnm.biz bakkala çakkala heryere birlikte gttık izinde.

Gidersin canım yaaa napalım biz aldık 3-5 nöbetini... Sağ salim gelsin de askerin gerisi fasa fiso... Hepimiz gideceğiz teker teker Allah o günleri göstersin...

Aynen öyle hepimiz alıcaz tezkereyi gidicez teker teker ama öyle yorulduk ki yakında 400 gün olacak

sizler gidin hemencecik sıra bize gelsin.. canım yaa sen plakalara gelmişsin bundan sonrası türkiye turu sana, en sonunda askerin senin yanına dönücek inşallah o günler gelene kadar da allah sabrını versin ilk günler ve son günler zor oluyormuş.. bizim bileti olduğumuz bir yaren sölemişti bunu da.. :)

evet valla bitiyo kuzum.ben buraya geldigimde kaclardaydın bak plakalara geldin bile.benim de 100gun olcak vay bee:)gel tabı cnm yaa.ay bize sıra geldiginı gorucem mı yaaa.
Kızlar geldigimde ben yatıyodum dimi:)kovun beni yaf kalkamıcam sabah.

Ah zor bela geldim valla ama nasıl geldim
Dediğin gibi Türkiye turuna sıra geldi
Evet senin devre bizim bilet
Sizinde olacak inşallah
İlk günler çok zordu ve gerçekten bu son zamanlarda zor geçmiyor sanki zaman durdu, derlerdide inanmazdım

Bak sen 1 yıldan bile düşmüşsün canım yeni geldiğin zamanları biliyorum
GElicek gelicek Allah büyük bak benim nasıl geldiyse bu zamanlarım seninde gelcek..
Sabır ve dua birleşerek .. Ayrıca zaman.

Parfümünü burada bırakmıştı, elimi sürmüyorum, yoksa feci olacağım, fotoğraflarına bile bakamıyordum, bugün ilk defa düğün fotolarımıza baktım, off kendimi uzak tutmaya çalıştıkça daha kötü oldu, gelsin bir saniye ayrılmayacağım yanından... Çok özledim yaa....

Aynen öyle hepimiz alıcaz tezkereyi gidicez teker teker ama öyle yorulduk ki yakında 400 gün olacak

400 gün yaaa dile kolay sabır taşı olsa çatlar valla, neyse ki sabrın meyvesini alacaksın yakında azcık kalmış, sonrası ebedi birliktelik....

Hadi kaçtım kızlar ii geceleriniz olsun Şafak 83 bitsede gitsek

Bak sen 1 yıldan bile düşmüşsün canım yeni geldiğin zamanları biliyorum
GElicek gelicek Allah büyük bak benim nasıl geldiyse bu zamanlarım seninde gelcek..
Sabır ve dua birleşerek .. Ayrıca zaman.

evet ya ins cnm.gercekten moral oluyosunuz...
Ay anammm elektrıkler gittı of.napcam yaa boğulurum karanlıkta benah bi tanem nerdesin

senin askerin gönderdi beni diye düşünmekteyim şuan

1.etap migrosun ordayım ben.. bilmem ki tanışıyor muyuz acep? öyleyse oturur ağlarım artık şuracıkta :)

Kapı numarası söyle, galiba komşu çıkacağız hey Allahım Gece gece güldüm

1. etap çağdaşın oradayım migrosun ön tarafları oluyor.... Sanırım tanışmıyoruz :44:

Ah evet kuzum alacagım inşallah.
Sizlerde alacaksınız kiiiiiiii
Geçiyor kızlar valla bitiyor sıkmayın o güzel canlarınızı ne gecelerim oldu ne gündüzlerim ne aglamalar ne yıpranmalar ama buralara geldim geçiyor
Güzel düşünün

Dededen toruna sevgiler

Ay biri yazmıstı bunu o zamanlar ben daha yeniydim hosuma gitmisti şimdide ben yazayım dedim

Uygun adım mars mars mars mars

ahh ah biletimizi kesmişler de haberimiz yok :)

şaka bi yana, son günler heyecandan zordur diye düşünüyorum, ama o nasıl tatlı bir heyecandırr :) tüm engeller kalkmış , artık kimse ayıramaz sizi.. bunları düşün hep,sabret.. nasılsa bana şafak çoook karanlık, bunları düşüncek zamanlara var...

evet ya ins cnm.gercekten moral oluyosunuz...
Ay anammm elektrıkler gittı of.napcam yaa boğulurum karanlıkta benah bi tanem nerdesin

Bugün burada herkes aynı yerde mi ne yaaa şaşkınlığa uğratmayın beni anam... Biraz önce burada da elektrikler gitti, korktum ben de evde kimse de yok zaten, şaka gibisiniz

yapma yaa..bende bitek ben fotograflardan kacıyorum sanıyodum.hala da kaçıyorum.baktgmda ise dalıp gidiyorum tum dengem bozuluyn hemen yanımda olsun ıstıyorum.

Kapı numarası söyle, galiba komşu çıkacağız hey Allahım Gece gece güldüm

1. etap çağdaşın oradayım migrosun ön tarafları oluyor.... Sanırım tanışmıyoruz :44:

hay allah gece bu saat olmasa çık orta yol da buluşalım diyeceğim o derece balkona çık el salla görürüm belki ehe

bahar ilköğretim okulunu bilirsin ozaman, onun bahçesine bakıyor evim.. tanışmıyoruz sanırım ama markette falan görmüşüzdür birbirimizi ozaman ya.. allah büyük, içim kötü oldu öle sen ben de yalnızım diyince ilk mesajlarda içimden geçirdim yakın olsam gitsem onun da içi rahatlar biraz eşinin de diye ama bukadarını düşünmemiştim inan ki :)

Bugün burada herkes aynı yerde mi ne yaaa şaşkınlığa uğratmayın beni anam... Biraz önce burada da elektrikler gitti, korktum ben de evde kimse de yok zaten, şaka gibisiniz

inanmammm gercekten şaka gibi.ay o zaman orada gttyse aşkımda belkım karanlıktadır.tabı koskoca ankarada heryerde elektrık gitme olasılıgı nedir bilmemsacmaladım.

yapma yaa..bende bitek ben fotograflardan kacıyorum sanıyodum.hala da kaçıyorum.baktgmda ise dalıp gidiyorum tum dengem bozuluyn hemen yanımda olsun ıstıyorum.

Maalesef öyle canım yaa kendime güç veremiyorum o zaman o yüzden kaçmaları oynuyorum ama o da olmuyor, aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali ne yapsam sonu kötü... Kendimi teselli edecek bir şey bulamıyorum... Hayal kurunca da mutlu oluyorum ama onun da sonu hazinle bitiyor....

:dance:ŞAFAĞI YARILADIK:dance:

:teytey:ÇOĞU GıTTı AZI KALDI:teytey:

(230/81 ARASI)

♥ ♥94 ASEVER ♥ ♥

♥ ♥141 JELOO1981 ♥ ♥

♥ ♥153 MEG ♥ ♥

♥ ♥166 DUYGU.91 ♥ ♥

♥ ♥171 MEL_AY ♥ ♥

♥ ♥172 EBUŞŞ81 ♥ ♥

♥ ♥174 _MUCıZEM_ ♥ ♥

♥ ♥177 NEYL ♥ ♥

♥ ♥181 CHıMCHıME ♥ ♥

♥ ♥223 CANCUU ♥ ♥

BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK
BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK
BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK...
Düzenleyen: muhurlukaderim Düzenleme Tarihi : 28-02-2010 Düzenleme Saati :01:27

kızlar bakın ne buldum.. düzenleme tarihine de bakın..

bütün şafaklar bitmeye mahkumdur

Son düzenleme:

torunların ellerinden öper koca dedee...

dede yorgun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…