Gördün mü bak moral bozukluğundan onu bile yanlış yazmışımAyy evliyken ne kadar zor değil mi canım yaaa, biz de bugün konuştuk, gelince her yere beraber gidelim bir dakika bile ayrılmayalım birbirimizden diye... Zaten telefonda söylediği her söz oturuyor yüreğime...
Geri dönüşü gidişi filan düşünmüyorum zaten sadece buluşmaya odaklandım, hep yanımdaymış gibi hayal ediyorum... Başkası kar etmiyor...
Gidersin canım yaaa napalım biz aldık 3-5 nöbetini... Sağ salim gelsin de askerin gerisi fasa fiso... Hepimiz gideceğiz teker teker Allah o günleri göstersin...
Canım benim ya,, zaten bizim topiktekilerle iyice arkadas olduk dost olduk alıstım bide ben buralara mutlaka gelirim her gün elimin altında internet..
Güzel haberler vermek isterim,, biz gidelimde sıra sizlerede gelsin
Allah nasip ederse 83 gün sonra bitiyor bu kabus.
Canım benim ya,, zaten bizim topiktekilerle iyice arkadas olduk dost olduk alıstım bide ben buralara mutlaka gelirim her gün elimin altında internet..
Güzel haberler vermek isterim,, biz gidelimde sıra sizlerede gelsin
Allah nasip ederse 83 gün sonra bitiyor bu kabus.
sizler gidin hemencecik sıra bize gelsin.. canım yaa sen plakalara gelmişsin bundan sonrası türkiye turu sana, en sonunda askerin senin yanına dönücek inşallah o günler gelene kadar da allah sabrını versin ilk günler ve son günler zor oluyormuş.. bizim bileti olduğumuz bir yaren sölemişti bunu da.. :)
evet valla bitiyo kuzum.ben buraya geldigimde kaclardaydın bak plakalara geldin bile.benim de 100gun olcak vay bee:)gel tabı cnm yaa.ay bize sıra geldiginı gorucem mı yaaa.
Kızlar geldigimde ben yatıyodum dimi:)kovun beni yaf kalkamıcam sabah.
hemde ne zor cnm...burnumda tütüyor bitanecigim...bugun diger istedigı parfumunu de aldım.aslnda bu kokuyu duymayı istemıyodum uzulecegmı bilıyodum ama yinede yastıga sktım şuan buram buram korayım kokuyo yanımda..gel de dayanevet en ıyısını yaparsnız cnm.biz bakkala çakkala heryere birlikte gttık izinde.
Aynen öyle hepimiz alıcaz tezkereyi gidicez teker teker ama öyle yorulduk ki yakında 400 gün olacak
Bak sen 1 yıldan bile düşmüşsün canım yeni geldiğin zamanları biliyorum
GElicek gelicek Allah büyük bak benim nasıl geldiyse bu zamanlarım seninde gelcek..
Sabır ve dua birleşerek .. Ayrıca zaman.
senin askerin gönderdi beni diye düşünmekteyim şuan
1.etap migrosun ordayım ben.. bilmem ki tanışıyor muyuz acep? öyleyse oturur ağlarım artık şuracıkta :)
Parfümünü burada bırakmıştı, elimi sürmüyorum, yoksa feci olacağım, fotoğraflarına bile bakamıyordum, bugün ilk defa düğün fotolarımıza baktım, off kendimi uzak tutmaya çalıştıkça daha kötü oldu, gelsin bir saniye ayrılmayacağım yanından... Çok özledim yaa....
400 gün yaaa dile kolay sabır taşı olsa çatlar valla, neyse ki sabrın meyvesini alacaksın yakında azcık kalmış, sonrası ebedi birliktelik....
Ah zor bela geldim valla ama nasıl geldim
Dediğin gibi Türkiye turuna sıra geldi
Evet senin devre bizim bilet
Sizinde olacak inşallah
İlk günler çok zordu ve gerçekten bu son zamanlarda zor geçmiyor sanki zaman durdu, derlerdide inanmazdım
evet ya ins cnm.gercekten moral oluyosunuz...
Ay anammm elektrıkler gittı of.napcam yaa boğulurum karanlıkta benah bi tanem nerdesin
Parfümünü burada bırakmıştı, elimi sürmüyorum, yoksa feci olacağım, fotoğraflarına bile bakamıyordum, bugün ilk defa düğün fotolarımıza baktım, off kendimi uzak tutmaya çalıştıkça daha kötü oldu, gelsin bir saniye ayrılmayacağım yanından... Çok özledim yaa....
400 gün yaaa dile kolay sabır taşı olsa çatlar valla, neyse ki sabrın meyvesini alacaksın yakında azcık kalmış, sonrası ebedi birliktelik....
Kapı numarası söyle, galiba komşu çıkacağız hey AllahımGece gece güldüm
1. etap çağdaşın oradayım migrosun ön tarafları oluyor.... Sanırım tanışmıyoruz :44:
Bugün burada herkes aynı yerde mi ne yaaa şaşkınlığa uğratmayın beni anam... Biraz önce burada da elektrikler gitti, korktum ben de evde kimse de yok zaten, şaka gibisiniz
yapma yaa..bende bitek ben fotograflardan kacıyorum sanıyodum.hala da kaçıyorum.baktgmda ise dalıp gidiyorum tum dengem bozuluyn hemen yanımda olsun ıstıyorum.
Ah evet kuzum alacagım inşallah.
Sizlerde alacaksınız kiiiiiiii
Geçiyor kızlar valla bitiyor sıkmayın o güzel canlarınızı ne gecelerim oldu ne gündüzlerim ne aglamalar ne yıpranmalar ama buralara geldim geçiyor
Güzel düşünün
Dededen toruna sevgiler
Ay biri yazmıstı bunu o zamanlar ben daha yeniydim hosuma gitmisti şimdide ben yazayım dedim
Uygun adım mars mars mars mars
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?