şafak sayar indirdiniz mi kızlar pcnize?
kıyamam bi de o haldeyken seni de düşünüyor oralarda işte.. zor tatlım çok zor..onlar için ayrı bizim için ayrı zor.. sen göndersen ilaçlarını postayla falan alamazmıydı ki acaba, öyle aklıma geldi, siz de düşünmüşsünüzdür elbet ama insanın bazen basireti bağlanıyor böle durumlarda aklına hiçbirşey gelmiyor.. sen hangi şehirdesin peki yalnızım demişsin, yakınsak yarenlik ederdim ben de sana.. :)
telefon olayına gelince biz de hiç düşünmemiştik bukadar sıkıntı olucağını, hatta gitmeden birsürü asker kartı aldık koyduk yanına ararım ben seni yarim demişti amaimkan olmayınca elden ne gelir, diyorum ya allah görür halimizi dualarıma bir cevap olur inşallah diyorum.. allah sana da sabırlar versin canım..
evet..şafak söyle diye bi program önermişti bizden tecrübeli yarenler :) hemen indirdim ben de.. an itibariyle 449 şafak göstermekte... çook karanlık oluyo sanırım açıklaması da..
Ben bu internet sitesini kullanıyorum... Çok hoş bence....
afakmatik Program ile afanz Online Biz Sayalm, Siz Paylan
cnm ya bozma moralini olsun.bende esim izine geldiginde bşy anlamadım gelen gidenden hic basbasa kalamadık.ins cok guzel gecer.Eşim Haziranın 9 u akşamı burada olabilecek yaaa kendimi bu hafta içine o kadar hazırlamıştım ki... Ona sürpriz yapacaktım 2 günlüğüne termal otelden yer ayırıp, ama 9 una kalması her şeyi değiştirdi... Babamla ablam gelecek yeğenlerimle birlikte 4 aylığına bana kalmaya... Tam da o gün geliyorlar, o yüzden otel olayı da suya düştü, bari 2 güncük olsa yalnız baş başa vakit geçirebilseydik, çok moralim bozuldu yaaa...Kim bilir bu izinden sonra daha ne zaman görüşebileceğiz... Nasıl sabredeceğim....
Kizlar merhaba Allah kavustursun hepinizi tez zamanda insallah...
Nisanlim askerde gecen hafta teslim oldu burdur merkezde acemilik yapiyor su an.. Sizlerden burdur merkeze acemilige gonderen var mi? Oradan usta birligine gonderenler bilirler, burdur dagitimda nerelere ciktilar?
Su usta birligi belli olana kadar diken ustunde olacagim ben sanirim, icim icimi yiyor
Ha bugün gelir ha yarın gelir diye bekledik, sonra da öğrendik ki acemide olan askerin sağlık kaydı mı ne olmadığı için getiremiyorlarmış... Falan filan... Bu hafta sonu ilk defa çarşıya çıkabilecek o zaman alacak kendisi...
Ben Ankara dayım canım yaa.... Telefon olayınız çözülür inşallah çabucak, ustalıkta bazıları cep bile kullanabiliyor çünkü... İnşallah ustalığında iyi bir yere düşer de rahat eder, tek tesellimiz bu napalım....
aa bunu daha çok sevdim :) 448 diyor şafağın, kıyamadı 1 gün düşürdü şafağımı sanırım :)
çok teşekkürler güzel dileklerin için, allah hepimize kavuştursun askerlerini sağsalim.. dualarımız hep onlarla..
cnm ya bozma moralini olsun.bende esim izine geldiginde bşy anlamadım gelen gidenden hic basbasa kalamadık.ins cok guzel gecer.
cnm slm.hayırlı tezkereler..benim esimde burdurda acemilik yaptı.şuan ankarada cnm.oradan genelde ankara,kıbrıs ve izmir cıkıyormuş.ins hayırlı insanlarn oldugu bıyere duser.
Zeynepcim,plakalara merhaba demısin gozunaydn tatlım:)
kızlar alttasınız kalmak cok isterdm ama iş var sabah.bugun uykuda tutmadı ztn.mehtap 3 o bile gecmıyoŞAFAK 357 200lere gelme şafagımız 58.
Öyle canım yaa bozmayacağım artık moralimi napayım, en güzel şekilde değerlendirmeye çalışacağım o zamanı, sağ salim gelsin de yanıma başka bir şey istemiyorum şimdilik...
Zaman bugünlerde nedense durdu zaten, hiç geçmiyor anam, mehtap var diye mi nedir, 122 gün kaldı offf off.... Senin de az kalmış hadi kavuşuyorsun bol bol hasret gider canım...
Benim de yarın iş var üstüne üstlük kermesimiz var okulda tüm gün ayakta olacağım ama uyku tutmuyor, ayrıca yazılıları bitirmem gerekiyor, bu gece uyku yok bana galiba...
ben de ankaradayım :) neresindesin eryamanda oturuyorum ben..
inşallah bi sıkıntı yaşamadan halleder ilaç olayını eşin.. dediğin gibi ustalıkları rahat olsun da, acemilik yemin töreni hazırlıkları falan derken daha hızlı geçiyodur onlar için de eminim, ustaya gittikleri yer rahat olsun, allah hep merhametlilerle karşılaştırsın hepsini, tek duam budur..
Ha ha ha ha:) Şaka mı bu? Ben de Eryaman dayım... Yoksam tanışıyor muyuz kız
Hey gidi hey kimlar vardı burda terhis olup gittiler sıra bana gelse bende gitsem
Artık buranın bekçileri siz olacaksınız kızlar
ay kıyamam ya isin basından aşkın cnm.uyumaya calıs bence.o mehtabı da düzeltivergörunce moralın bozulacak:)evet kısmetse gidiyorum bol bol hasret gidercez ins.bugun esime ddm zaten,bı geleyim sadece öylece sarılıp yatıcam hicbıyere cıkmıcam dedım öyle yapcaz zaten diyo.ahh ahh...bunun bide gerı dönmesı var
Hey gidi hey kimlar vardı burda terhis olup gittiler sıra bana gelse bende gitsem
Artık buranın bekçileri siz olacaksınız kızlar
evet sıra sizlerde cnm.ama gittıkten snra ugrayıp bize moral verecegine söz ver oldu mu.bizim sizlere,bizden sonrakılernde bızlere ihtiyacı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?