Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ha bugün gelir ha yarın gelir diye bekledik, sonra da öğrendik ki acemide olan askerin sağlık kaydı mı ne olmadığı için getiremiyorlarmış... Falan filan... Bu hafta sonu ilk defa çarşıya çıkabilecek o zaman alacak kendisi...

Ben Ankara dayım canım yaa.... Telefon olayınız çözülür inşallah çabucak, ustalıkta bazıları cep bile kullanabiliyor çünkü... İnşallah ustalığında iyi bir yere düşer de rahat eder, tek tesellimiz bu napalım....

evet.. şafak söyle diye bi program önermişti bizden tecrübeli yarenler :) hemen indirdim ben de.. an itibariyle 449 şafak göstermekte... çook karanlık oluyo sanırım açıklaması da..

Her karanlığın sonu aydınlıktır ama
Şafak artık geri sayıyor,azalıyor..
Su gibi geçsin zaman sizler için..

İyi geceler kızlar

cnm ya bozma moralini olsun.bende esim izine geldiginde bşy anlamadım gelen gidenden hic basbasa kalamadık.ins cok guzel gecer.

cnm slm.hayırlı tezkereler..benim esimde burdurda acemilik yaptı.şuan ankarada cnm.oradan genelde ankara,kıbrıs ve izmir cıkıyormuş.ins hayırlı insanlarn oldugu bıyere duser.

Zeynepcim,plakalara merhaba demısin gozunaydn tatlım:)
kızlar alttasınız kalmak cok isterdm ama iş var sabah.bugun uykuda tutmadı ztn.mehtap 3 o bile gecmıyoŞAFAK 357200lere gelme şafagımız 58.

ben de ankaradayım :) neresindesin eryamanda oturuyorum ben..

inşallah bi sıkıntı yaşamadan halleder ilaç olayını eşin.. dediğin gibi ustalıkları rahat olsun da, acemilik yemin töreni hazırlıkları falan derken daha hızlı geçiyodur onlar için de eminim, ustaya gittikleri yer rahat olsun, allah hep merhametlilerle karşılaştırsın hepsini, tek duam budur..

Bitecek canım,öyle yada böyle bitecek bu şafak Allahın izniyle..
Allah sabır versin askerlerinize de size de inşallah..

Öyle canım yaa bozmayacağım artık moralimi napayım, en güzel şekilde değerlendirmeye çalışacağım o zamanı, sağ salim gelsin de yanıma başka bir şey istemiyorum şimdilik...

Zaman bugünlerde nedense durdu zaten, hiç geçmiyor anam, mehtap var diye mi nedir, 122 gün kaldı offf off.... Senin de az kalmış hadi kavuşuyorsun bol bol hasret gider canım...

Benim de yarın iş var üstüne üstlük kermesimiz var okulda tüm gün ayakta olacağım ama uyku tutmuyor, ayrıca yazılıları bitirmem gerekiyor, bu gece uyku yok bana galiba...

Son düzenleme:

ay kıyamam ya isin basından aşkın cnm.uyumaya calıs bence.o mehtabı da düzeltivergörunce moralın bozulacak:)evet kısmetse gidiyorum bol bol hasret gidercez ins.bugun esime ddm zaten,bı geleyim sadece öylece sarılıp yatıcam hicbıyere cıkmıcam dedım öyle yapcaz zaten diyo.ahh ahh...bunun bide gerı dönmesı var

Ha ha ha ha:) Şaka mı bu? Ben de Eryaman dayım... Yoksam tanışıyor muyuz kız

Hey gidi hey kimlar vardı burda terhis olup gittiler sıra bana gelse bende gitsem

Artık buranın bekçileri siz olacaksınız kızlar

Hey gidi hey kimlar vardı burda terhis olup gittiler sıra bana gelse bende gitsem

evet sıra sizlerde cnm.ama gittıkten snra ugrayıp bize moral verecegine söz ver oldu mu.bizim sizlere,bizden sonrakılernde bızlere ihtiyacı var

Gördün mü bak moral bozukluğundan onu bile yanlış yazmışım Ayy evliyken ne kadar zor değil mi canım yaaa, biz de bugün konuştuk, gelince her yere beraber gidelim bir dakika bile ayrılmayalım birbirimizden diye... Zaten telefonda söylediği her söz oturuyor yüreğime...

Geri dönüşü gidişi filan düşünmüyorum zaten sadece buluşmaya odaklandım, hep yanımdaymış gibi hayal ediyorum... Başkası kar etmiyor...

Gidersin canım yaaa napalım biz aldık 3-5 nöbetini... Sağ salim gelsin de askerin gerisi fasa fiso... Hepimiz gideceğiz teker teker Allah o günleri göstersin...

evet sıra sizlerde cnm.ama gittıkten snra ugrayıp bize moral verecegine söz ver oldu mu.bizim sizlere,bizden sonrakılernde bızlere ihtiyacı var

Canım benim ya,, zaten bizim topiktekilerle iyice arkadas olduk dost olduk alıstım bide ben buralara mutlaka gelirim her gün elimin altında internet..
Güzel haberler vermek isterim,, biz gidelimde sıra sizlerede gelsin
Allah nasip ederse 83 gün sonra bitiyor bu kabus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…