hay allah gece bu saat olmasa çık orta yol da buluşalım diyeceğim o derecebalkona çık el salla görürüm belki ehe
bahar ilköğretim okulunu bilirsin ozaman, onun bahçesine bakıyor evim.. tanışmıyoruz sanırım ama markette falan görmüşüzdür birbirimizi ozaman ya.. allah büyük, içim kötü oldu öle sen ben de yalnızım diyince ilk mesajlarda içimden geçirdim yakın olsam gitsem onun da içi rahatlar biraz eşinin de diye ama bukadarını düşünmemiştim inan ki :)
inanmammm gercekten şaka gibi.ay o zaman orada gttyse aşkımda belkım karanlıktadır.tabı koskoca ankarada heryerde elektrık gitme olasılıgı nedir bilmem sacmaladım.
Burada son günlerde olan şeyler zaten tuhafıma gitmeye başladı... DerinSu eşinin yeri İstanbul çıkarmış dedi, tak yarın İstanbul olduğu ortaya çıktı, biraz önce aynı anda elektrikler gitti , şimdi de sen içinden geçirdiklerinin gerçek olduğunu söylüyorsun... Allahım kafamın üstünde halem var da ben mi görmüyorum...
Bahar ın hemencik arkası canım benim balkonum orhanbey caddesindeki boşluğa ve yola bakıyor
Çankaya da kesilmemiştir canını sıkma hem onlar şimdi kaçıncı rüyalarını görüyorlardır, nöbette değillerse tabii... Eee yorgunluk daha ne olsun...
alemsin cnm ya.ama gercekten de senınle aramızda özel telepatik bi bağmı var acep:)
ay ben uyuyayım yav hadiin kactım kızlar.
Burada son günlerde olan şeyler zaten tuhafıma gitmeye başladı... DerinSu eşinin yeri İstanbul çıkarmış dedi, tak yarın İstanbul olduğu ortaya çıktı, biraz önce aynı anda elektrikler gitti , şimdi de sen içinden geçirdiklerinin gerçek olduğunu söylüyorsun... Allahım kafamın üstünde halem var da ben mi görmüyorum...
Bahar ın hemencik arkası canım benim balkonum orhanbey caddesindeki boşluğa ve yola bakıyor
çok ilginç değil mi, bunun gerçekleşme olasılığı kaçtır acaba ? üşenmesem şimdi olasılık hesaplarına dalıcam ama ondan da sana doğru bir yol çıkar diye korkmuyor değilim hani
4.sok benim evde, şu hani arabaların karşılıklı park ettiği çıkmaz bir sokak var ya, okulun hemen orda.. kalbimiz temiz işte asker yareni böle olurrbozdum ben kafayı herşeyi bu yarenliğe bağlıyorum buaralar
Var var bişeyler var... Hadi sen git yat yaaa depüklicem seni bak...Sen bana bakma, ben alışkınım uykusuzluğa da ondan bu kadar rahatım....
çok ilginç değil mi, bunun gerçekleşme olasılığı kaçtır acaba ? üşenmesem şimdi olasılık hesaplarına dalıcam ama ondan da sana doğru bir yol çıkar diye korkmuyor değilim hani
4.sok benim evde, şu hani arabaların karşılıklı park ettiği çıkmaz bir sokak var ya, okulun hemen orda.. kalbimiz temiz işte asker yareni böle olurrbozdum ben kafayı herşeyi bu yarenliğe bağlıyorum buaralar
hadi depikle:)ya bende cok uykum oldugndan dgl ki.kalkamam diye korkuyorum.neyse.daha genıs bı zamanda inş gene konusuruzhadi iyi geceler.
Meg,sagol cnm ya ne guzel moral verıyosunuz valla Allah razı olsun.
Hiscim aynen öyle.napsak uzuntuyu teğet geçmıyor malesef.katlanıcaz kader arkadaşım napalım...hadin ben kaçtım.herkes ruyasnda doya doya eşini,sözlusunu görsun.öptum herkesı.he bu arada elektrik geldiburda da geldı de hiscim düsüp bayılıym hehe.ôptm.
Boşver hesaplama o zaman ne olur ne olmaz, bugünlük bu kadar şaşkınlık yeter...
Benim de 14. sok. bak 4leri de tuttu :44:Amaan neyse her şeyde bir bağlantı aramıcam tamam... Sen şöle balkondan bak bakayım ışığı açık tek ev benimdir herhalde tabii oradan görünürse
düşündüğümden daha çok ışığı yanan ev varmış ayolgoogle mapten baktım da her sokağı buldum 14 yok benim evle kesiştireyim dedim de saat 3 oldu buarada, cidden sen de sabah uyanabilicek misin.. bizimkiler uyanıcak birazdan onların yerine de tutsak biz nöbet olmaz mı ki?
Kızları da alın askere
Gönül verdim kara gözlü esmere
Alıp götürdüler beni askere
Kurban olam size ey komutanlar
Kızları da alın artık askere
Yüce dağlar senin karın biter mi?
Yanmayan ocakta duman tüter mi?
Kurban olam size ey komutanlar
Yar olmazsa bu askerlik biter mi?
Nazlı yare için için yanardım
Bu askerliği ben bitmez sanardım
Ne çabuk gelirmiş meğer tezkere
Herkes seve seve gitsin askere
Kızları almayın artık askere
bizi de alsınlar yanlarına olmaz mı
Ben de yatacağım zaten canım yaa uykum yok ama en azından beynimi ve bedenimi dinlendireyim uyuyamasam bile... Yarın malum yorgunluk bir de üstüne yol...
Biz de nöbet tutuyor gibi bir şeyiz zaten yaa, onları düşünme nöbeti... Amaa yanına alsalardı da hayır demezdim...Nolcek ki anca beraber kanca beraber....
aynen öle, koşa koşa giderdim valla.. :)
bi sıkıntın olursa, yalnız hissedersen falan haber et olur mu.. dedim ya çok yakınız.. içini ferah tut.. biz de gelicez birgün plakalara.. :)
haydi yat dinlen sen de..
Sağol canım yaaa... Görüşürüz zaten haberleşiriz, madem bu kadar yakınmışız... Plakalar beklesin bizi, biz onları beklemeyelim, ne de olsa gelecekler bir gün muhtaç olacaklar bize
Neyse iyi geceler, görüşmek dileğiyle, tatlı rüyalar...
Merhaba kızlar şafaklar azalmış baya 91/2ler plakalara gelmişşşşşşşş maşallahhh
Ecemm kuzummmgeldik kuzucum yaa sonunda bizde plakalardayız Yasemin ve Kübra'da gelse tam olacağız
Atarsaaaaaaaaaaa 82 oy çok heyecanlı ya plakalara ne kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?