Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Burada son günlerde olan şeyler zaten tuhafıma gitmeye başladı... DerinSu eşinin yeri İstanbul çıkarmış dedi, tak yarın İstanbul olduğu ortaya çıktı, biraz önce aynı anda elektrikler gitti , şimdi de sen içinden geçirdiklerinin gerçek olduğunu söylüyorsun... Allahım kafamın üstünde halem var da ben mi görmüyorum...

Bahar ın hemencik arkası canım benim balkonum orhanbey caddesindeki boşluğa ve yola bakıyor

inanmammm gercekten şaka gibi.ay o zaman orada gttyse aşkımda belkım karanlıktadır.tabı koskoca ankarada heryerde elektrık gitme olasılıgı nedir bilmemsacmaladım.

Çankaya da kesilmemiştir canını sıkma hem onlar şimdi kaçıncı rüyalarını görüyorlardır, nöbette değillerse tabii... Eee yorgunluk daha ne olsun...

460tan başladık..
yarıladık,plakaları saydık ve kavuştuk..çok şükür..

sizler de kavuşucaksınız Allahın izniyle sevdiklerinize arkadaşlarım..

ben gittim,uğrarım arada..

Meg,sagol cnm ya ne guzel moral verıyosunuz valla Allah razı olsun.
Hiscim aynen öyle.napsak uzuntuyu teğet geçmıyor malesef.katlanıcaz kader arkadaşım napalım...hadin ben kaçtım.herkes ruyasnda doya doya eşini,sözlusunu görsun.öptum herkesı.he bu arada elektrik geldiburda da geldı de hiscim düsüp bayılıym hehe.ôptm.

alemsin cnm ya.ama gercekten de senınle aramızda özel telepatik bi bağmı var acep:)
ay ben uyuyayım yav hadiin kactım kızlar.

alemsin cnm ya.ama gercekten de senınle aramızda özel telepatik bi bağmı var acep:)
ay ben uyuyayım yav hadiin kactım kızlar.

Var var bişeyler var... Hadi sen git yat yaaa depüklicem seni bak... Sen bana bakma, ben alışkınım uykusuzluğa da ondan bu kadar rahatım....

Var var bişeyler var... Hadi sen git yat yaaa depüklicem seni bak... Sen bana bakma, ben alışkınım uykusuzluğa da ondan bu kadar rahatım....

hadi depikle:)ya bende cok uykum oldugndan dgl ki.kalkamam diye korkuyorum.neyse.daha genıs bı zamanda inş gene konusuruzhadi iyi geceler.

Boşver hesaplama o zaman ne olur ne olmaz, bugünlük bu kadar şaşkınlık yeter...

Benim de 14. sok. bak 4leri de tuttu :44:Amaan neyse her şeyde bir bağlantı aramıcam tamam... Sen şöle balkondan bak bakayım ışığı açık tek ev benimdir herhalde tabii oradan görünürse

hadi depikle:)ya bende cok uykum oldugndan dgl ki.kalkamam diye korkuyorum.neyse.daha genıs bı zamanda inş gene konusuruzhadi iyi geceler.

Konuşuruz canım sonra hadi sana tatlı rüyalar içinde bol kociş olsun, asker kıyafetsiz ama...

bak hala online görünüyosun ama seen :) hadi uyu da güzel rüyalar gör.. hadi bakalım tatlı uykulaar :)

Ben de yatacağım zaten canım yaa uykum yok ama en azından beynimi ve bedenimi dinlendireyim uyuyamasam bile... Yarın malum yorgunluk bir de üstüne yol...

Biz de nöbet tutuyor gibi bir şeyiz zaten yaa, onları düşünme nöbeti... Amaa yanına alsalardı da hayır demezdim... Nolcek ki anca beraber kanca beraber....

aynen öle, koşa koşa giderdim valla.. :)

bi sıkıntın olursa, yalnız hissedersen falan haber et olur mu.. dedim ya çok yakınız.. içini ferah tut.. biz de gelicez birgün plakalara.. :)
haydi yat dinlen sen de..

aynen öle, koşa koşa giderdim valla.. :)

bi sıkıntın olursa, yalnız hissedersen falan haber et olur mu.. dedim ya çok yakınız.. içini ferah tut.. biz de gelicez birgün plakalara.. :)
haydi yat dinlen sen de..

Sağol canım yaaa... Görüşürüz zaten haberleşiriz, madem bu kadar yakınmışız... Plakalar beklesin bizi, biz onları beklemeyelim, ne de olsa gelecekler bir gün muhtaç olacaklar bize

Neyse iyi geceler, görüşmek dileğiyle, tatlı rüyalar...

huzurlu uykular olsun yaren kardeşim

tatlı rüyalarr ..

Merhaba kızlar şafaklar azalmış baya 91/2ler plakalara gelmişşşşşşşş maşallahhh

Ecemm kuzummm geldik kuzucum yaa sonunda bizde plakalardayız Yasemin ve Kübra'da gelse tam olacağız

Canımm o kadar sevindim ki anlatamammmm gözünaydınnn şafak kaç şimdi
plakalara düştüğünde burda olmak isterdimm

Son düzenleyen: Moderatör:
Atarsaaaaaaaaaaa 82 oy çok heyecanlı ya plakalara ne kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…