:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:
Ana şafak:269
Plakalara gelme şafağı:188
100'lere gelme şafağı:70
Yarılama şafağı:39
:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:
Günaydın şafak güzelleriii
iyiym tatlım sen nasılsın? bizim hatunlar uyuyor heralde, ben de gelip dükkanı açayım dedimKız siz ne zaman yarıladınız şafağıııı azcık kalmışşşşşş ayy zaman geçiyorr galibaaaa
Günaydın Sayın Hürgeneralimmmm Nasılsınızz :)
.
Merhabaaa canlarımmmm sözlendimde geldimmmmm :) çookk mutluyumm ama bu işler ne zormuş canlarım yaa stres heyecann insanın eli ayağı birbirine dolaşıyor ama çok şükür atlattıkkk :) söze başlamadan önce ağladımmm saçlarım makyajım yetişmediii son anda stres panik oldummNeyse geldiler el öpme hoşgeldiniz faslı iki kere istendimm :) tuzlu kahvemi içirdim hersene için bir kaşık tuz 3 kaşık tuz attımm yüzükler takıldı foto çekin onu öp bun öp derkennn bir baktık sözlenmişizzz Biz aramızda yüüzk takmıştık zaten ama bu yüzük bir başka geldi gözümüzee inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olur sizler içinde askerleriniz hayırlısıyla çabucak gelirr herkes kaldıı yerden devam eder sizlerii çok seivyorummmmm iyiki varsınızzz Eki Görüntüle 424642 Eki Görüntüle 424645
selammm tatlımkuzuuu gördüm fotoğrafları allah ayırmasın bir ömür mutlu olun inşallah..özelden mesaj atamadım mesaj kutun dolmuş
kızçeler tanıdık tanımadık herkese sevgiler
uzun zamandır uğrayamıyordum buralara...yasemin bakıyorum nerdeyse yarılamışsın şafağı maşallah
asker beklerken geçmek bilmeyen zaman döndükten sonra sular seller gibi akıp geçiyor bazen ne kadar hızlı geçtiğine bile inanamıyorum...keşke tam tersi olsa
selammm tatlımnasılsın?
walla gerçekten şimdi zaman çok çabuk geçiyor...
meğer 15 ay boyunca zaman durmuş da haberim yokmuş
şimdi sivilliğe çok alıştık, sanki hiç gitmemiş gibi hissediyoruz, ne garip
Allah kavuştursun canım, baya baya yemişsiniz askerliği91/3 - KIRKLARElİ
Şafak: 169
yok yok doğru hatırlıyorsun canım. Eylülde düğünüm. Dün mutfak dolaplarımızın ve oda kapılarımızın siparişini verdik, benim çeyizim tamam sayılır zaten, ufak tefek bikaç şey eksik. sonra mobilya, buzdolabı ve ankastreler alıncak.. öyle işte, hazırlıklar tam gaz devam, ve eksikler hiç bitmiyor, sürekli bişey çıkıyor..selam canımmm...iyiyim sağol sen nasılsın tatlım???
bizde aynen yaa askerlik rüya gibi geliyor bazen
sen hazırlık yapıyordun düğün için di mi nasıl gidiyor??? yanlış hatırlıyorsam da özür şimdiden
oyy maşallah yasiminim yaa plakalara gelmişsin gözün aydınAtarsaaaaaaaaaa Düzceeeeeeeeeeee81
Allah kavuştursun canım, baya baya yemişsiniz askerliği
evet canım sayarken çabuk geçmiyor, çok haklısın.. ama sayıp da bittikten sonra vayy bee diyor insan.. benim askerim geleli nerdeyse 3 hafta olcak, biz askerliği unuttuk gitti.. sanki hiç gitmemiş gibi şuandaSağol canım ya teşekkür ederim Allah senide kavuştursun sevdiceğine seninde az kalmış maşallahöyle böyle geçiyo işte ama sayılı gün çabuk geçmiyormuş onu anladım
evet canım sayarken çabuk geçmiyor, çok haklısın.. ama sayıp da bittikten sonra vayy bee diyor insan.. benim askerim geleli nerdeyse 3 hafta olcak, biz askerliği unuttuk gitti.. sanki hiç gitmemiş gibi şuanda
ewet canım 11 mayısta geldi benim askerim.. ben de 460 gün burda şafak saydım, alışkanlık yaptı, o yüzden hergün buraya girmeden edemiyorumAa geldimi senin askerin stecker'ında 3 ay olarak görünce 3 ayın kalmış sandım çok sevindim gerçekten hadi bakalım darısı biz bekleyenlerin başına
ewet canım 11 mayısta geldi benim askerim.. ben de 460 gün burda şafak saydım, alışkanlık yaptı, o yüzden hergün buraya girmeden edemiyorum
tickerımdaki 3 ay düğün şafağım canım :123: darısı senin de başına inşallah
bu arada benim askerim de 11 gün fln kırklarelinde kalmıştı. senin askerin kırklareli merkezde mi?
Allah kavuştursun canım, baya baya yemişsiniz askerliği
yok yok doğru hatırlıyorsun canım. Eylülde düğünüm. Dün mutfak dolaplarımızın ve oda kapılarımızın siparişini verdik, benim çeyizim tamam sayılır zaten, ufak tefek bikaç şey eksik. sonra mobilya, buzdolabı ve ankastreler alıncak.. öyle işte, hazırlıklar tam gaz devam, ve eksikler hiç bitmiyor, sürekli bişey çıkıyor..
sen neler yapıyorsun?
oyy maşallah yasiminim yaa plakalara gelmişsin gözün aydın
canım merkez diye geçiyordu ama 55. mi 59. mu mekanize tugayıydı hatırlamıyorum çok. fazla da kalmadı ya orda, o yüzden unuttum.Çok sevindim canım ya mutluluklar dileriminşallah bizde düşünüyoruz kısmetse gelince nişan yapıcaz evet cnm merkez sayılır pınarhisar bölgesinde 55inci mekanize piyada tugayında yapıyo vatani görevini senin askerin kırklareli'de kalkdıktan sonra nereye gittiki hangi şehirde bitirip geldi?
canım benim walla zaten plakalara geldin mi bitiyor merak etmegeldim kuzum sonunda ya
bi rahatlama var bilmiyorum sanki bitmiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?