Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
CEYDOŞŞŞdogum gunun kutlu olsun tatlımmm.nice mutlu yıllara.bidahakı d.gununde evli olursun inş aşkınla;-)

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:269

Plakalara gelme şafağı:188

100'lere gelme şafağı:70

Yarılama şafağı:39

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

Kız siz ne zaman yarıladınız şafağıııı azcık kalmışşşşşş ayy zaman geçiyorr galibaaaa

Günaydın şafak güzelleriii

Günaydın Sayın Hürgeneralimmmm Nasılsınızz :)

.

Kız siz ne zaman yarıladınız şafağıııı azcık kalmışşşşşş ayy zaman geçiyorr galibaaaa

Günaydın Sayın Hürgeneralimmmm Nasılsınızz :)

.
iyiym tatlım sen nasılsın? bizim hatunlar uyuyor heralde, ben de gelip dükkanı açayım dedim

kuzuuu gördüm fotoğrafları allah ayırmasın bir ömür mutlu olun inşallah..özelden mesaj atamadım mesaj kutun dolmuş

kızçeler tanıdık tanımadık herkese sevgiler
uzun zamandır uğrayamıyordum buralara...yasemin bakıyorum nerdeyse yarılamışsın şafağı maşallah
asker beklerken geçmek bilmeyen zaman döndükten sonra sular seller gibi akıp geçiyor bazen ne kadar hızlı geçtiğine bile inanamıyorum...keşke tam tersi olsa

Son düzenleme:
selammm tatlım nasılsın?
walla gerçekten şimdi zaman çok çabuk geçiyor...
meğer 15 ay boyunca zaman durmuş da haberim yokmuş
şimdi sivilliğe çok alıştık, sanki hiç gitmemiş gibi hissediyoruz, ne garip

selam canımmm...iyiyim sağol sen nasılsın tatlım???
bizde aynen yaa askerlik rüya gibi geliyor bazen
sen hazırlık yapıyordun düğün için di mi nasıl gidiyor??? yanlış hatırlıyorsam da özür şimdiden

Atarsaaaaaaaaaa Düzceeeeeeeeeeee 81

91/3 - KIRKLARElİ
Şafak: 169
Allah kavuştursun canım, baya baya yemişsiniz askerliği

yok yok doğru hatırlıyorsun canım. Eylülde düğünüm. Dün mutfak dolaplarımızın ve oda kapılarımızın siparişini verdik, benim çeyizim tamam sayılır zaten, ufak tefek bikaç şey eksik. sonra mobilya, buzdolabı ve ankastreler alıncak.. öyle işte, hazırlıklar tam gaz devam, ve eksikler hiç bitmiyor, sürekli bişey çıkıyor..
sen neler yapıyorsun?

Atarsaaaaaaaaaa Düzceeeeeeeeeeee 81

oyy maşallah yasiminim yaa plakalara gelmişsin gözün aydın

Sağol canım ya teşekkür ederim Allah senide kavuştursun sevdiceğine seninde az kalmış maşallah öyle böyle geçiyo işte ama sayılı gün çabuk geçmiyormuş onu anladım
evet canım sayarken çabuk geçmiyor, çok haklısın.. ama sayıp da bittikten sonra vayy bee diyor insan.. benim askerim geleli nerdeyse 3 hafta olcak, biz askerliği unuttuk gitti.. sanki hiç gitmemiş gibi şuanda

evet canım sayarken çabuk geçmiyor, çok haklısın.. ama sayıp da bittikten sonra vayy bee diyor insan.. benim askerim geleli nerdeyse 3 hafta olcak, biz askerliği unuttuk gitti.. sanki hiç gitmemiş gibi şuanda

Aa geldimi senin askerin stecker'ında 3 ay olarak görünce 3 ayın kalmış sandım çok sevindim gerçekten hadi bakalım darısı biz bekleyenlerin başına

Aa geldimi senin askerin stecker'ında 3 ay olarak görünce 3 ayın kalmış sandım çok sevindim gerçekten hadi bakalım darısı biz bekleyenlerin başına
ewet canım 11 mayısta geldi benim askerim.. ben de 460 gün burda şafak saydım, alışkanlık yaptı, o yüzden hergün buraya girmeden edemiyorum
tickerımdaki 3 ay düğün şafağım canım :123: darısı senin de başına inşallah
bu arada benim askerim de 11 gün fln kırklarelinde kalmıştı. senin askerin kırklareli merkezde mi?

Çok sevindim canım ya mutluluklar dilerim inşallah bizde düşünüyoruz kısmetse gelince nişan yapıcaz evet cnm merkez sayılır pınarhisar bölgesinde 55inci mekanize piyada tugayında yapıyo vatani görevini senin askerin kırklareli'de kalkdıktan sonra nereye gittiki hangi şehirde bitirip geldi?

geldim kuzum sonunda ya
bi rahatlama var bilmiyorum sanki bitmiş gibi

canım merkez diye geçiyordu ama 55. mi 59. mu mekanize tugayıydı hatırlamıyorum çok. fazla da kalmadı ya orda, o yüzden unuttum.
sadece ben hiç sevememiştim orayı, nişanlım da hiç sevmemişti. orda mülakata girdi, seçildi ve istanbula geldi. istanbuldan da terhis oldu canım. istanbulda çok güzel biyerdeydi, cennet gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…