canım benim walla zaten plakalara geldin mi bitiyor merak etme
ee hadi kutlamıyor muyuz
Yaseminnnnn canımm gözün aydınnn sende geçmişsin plakalar artık bitti say askerliği
öyle walla, hiç anlamadım ben plakaları kuzumayyyy herkes öyle söylüyor canım ya plakalardan sonra akıp gidiyormus bizim özge 60 oldu
kutlayalım oleeeeeeeeeeeey
Kıdemli hürgenerelimmmmYaseminnnnn canımm gözün aydınnn sende geçmişsin plakalar artık bitti say askerliği
Evet canım atarsa düzcedeyim
Ay valla bitiyor mu ne
öyle walla, hiç anlamadım ben plakaları kuzum
Kıdemli hürgenerelimmmm
iyiyim ecemcim sen nasılsın? tabiki, ben hürgeneral olduğuma göre, senin kıdemli olman lazımKıdemlide olduk hee
Nasılsın canımmm nasıl gidiyor sivil hayat?
iyiyim ecemcim sen nasılsın? tabiki, ben hürgeneral olduğuma göre, senin kıdemli olman lazımKıdemlide olduk hee
Nasılsın canımmm nasıl gidiyor sivil hayat?
iyiyim ecemcim sen nasılsın? tabiki, ben hürgeneral olduğuma göre, senin kıdemli olman lazım
sivil hayat süpermiş, yeni yeni anlamaya başladım. ilk 2 hafta sanki hala askermiş, gitcekmiş gibi geliyordu da, artık yavaş yavaş anladım askerliğin bittiğini
o da aynı şekilde..
şimdi iş durumlarını halletmeye çalışıyoruz, bi yandan da evin içini yaptırıyoruz.. öyle işte hazırlıklara devam..
sen nasılsın tatlım? işin nasıl memnun musun?
aaaaaaaa çok geçmiş olsun tatlımm, hayırdır nasıl oldu? hiç haberim olmadı yaa.. işi neden bıraktın?Ahh evettt ama sende kıdemli olucaksın yakındaArtık geride kaldı askerlikk..
Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda halledersiniz iş olayını.Kendi eviniz dimi ay ne güzel uğraşlar ya
Bende iyi olmaya çalışıyorum işte ayağımı çatlattım evde yatıyorum işi bıraktım malesef
aaaaaaaa çok geçmiş olsun tatlımm, hayırdır nasıl oldu? hiç haberim olmadı yaa.. işi neden bıraktın?
benimki de eski işine başlayacaktı, görüşmeye çağırdılar, ama vazgeçti, çünkü o gelse ben çıkmak zorunda kalacaktım... başka iş arıyor şimdi..
evet tatlım kendi evimiz. dün mutfak dolaplarıyla oda kapılarının siparişini verdik işte
çok güzel heyecanlar bunlar, insanın yuvasını şekillendirmesi çok hoş bir duygu, en kısa zamanda sen de yaşarsın inşallah kuzum :123:
Ecemcim çok geçmiş olsun canım dikkat et benimde aynı şekil basıma geliyordu bi sefer
ayyy görünmez kaza işte, çok geçmiş olsun tatlımmmAmin inşallahhh
Sağol canım yeni oldu zaten pazar günü daha..Arabadan inerken babam parketti sandım adımımı attım babamda tel.le konuşuyordu oda beni farketmemiş ayağımın üzerinde geçti tekerlek
İş konusuda ben grafiker olarak başlamıştım adam bana tasarım yapıcağımı söyledi meğer hep hazır işler varmış direk baskıya yolluyormuşumn falan bende istemedim hayalgücümü köreltmek.
Şımarıklık yapmak istemedim hazır iş bulmuşken ama ailem ve altuğda destekleyince ayrıldım bende.Zaten ayrılmasamda gidemicektim işe
Eniştede çabuk iş bulur inşallahh yakında düğün var malum
ayyy görünmez kaza işte, çok geçmiş olsun tatlımmm
iş için de hayırlısı olsun canım, inşallah Allah sana da aşkıma da gönlüne göre işler verir... tüm iş arayanlara da tabi
benimki biraz rahat o konuda, her işi beğenmiyor, acelesi yok yani düğün olcak fln die telaş etmiyo hiç, ama benim içim içimi yiyor, 1 gün bile kaybetsin istemiyorum
Kız siz ne zaman yarıladınız şafağıııı azcık kalmışşşşşş ayy zaman geçiyorr galibaaaa
Ahh evettt ama sende kıdemli olucaksın yakındaArtık geride kaldı askerlikk..
Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda halledersiniz iş olayını.Kendi eviniz dimi ay ne güzel uğraşlar ya
Bende iyi olmaya çalışıyorum işte ayağımı çatlattım evde yatıyorum işi bıraktım malesef
adaşımmmmmmmmmgözün aydınn kuzumm yaaaa Rabbim şafak doğan güneş demeyide nasip etsin inşşşş
kesin olacak olan bi yer var, orayı cepte tutuyor.. daha iyi olan bir kaç yere başvurdu haber bekliyor, eğer olumlu haber gelmezse en kötü ihtmalle o cepteki yere başlarım diye güveniyor canım, o yüzden benim gibi paralamıyor kendini:26:Teşekkür ederim deryacımm
Amin inşallah herkes istediği gibi bir iş bulur.
Çok haklısın canım ya biran önce girse iyi olur neden böyle rahat ki güvendiği birşeymi var acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?