Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gezdin, hasret giderdin, ayrılırken zor oldu değil mi? Kıyamam yaa... Hem sevinci hem hüznü aynı anda yaşar mı insan? Yaşatıyorlar işte

Bizim şafaklar azalırken seninki de yerinde durmuyor ya canım benim seninki de azalıyor, ne güzel işte... Diğer mehtaba kadar tez vakit geçsin inşallah.... 6 gün sonra bu saatlerde eşim gelmiş olacak ben de çok mutlu vee heyecanlıyım

430

400 lerden kurtulmaya tam bir ay kaldı.... Onun da bir kısmı izinle geçecek... Geldi gitti derken... Çabucak kurtuluruz inşallah....

Mehtap 6 - Sadece 6

Gözlerim yollarda beklerim seni
Koyu karanlıklar üzüyor beni
Saatler geçiyor gelmedin hala
Semada yıldızlar o gelmez diyor
Ruhum bu hitapla bezgin eriyor
Kalbimi acı bir şüphe bürüyor
Gördün mü sen onu doğan ay söyle
Öldürüyor beni beklemek böyle

NAZIM HİKMET

Sarılıp yatmak olası değil bende senden kalan hayale
Halbuki sen orada, şehrimde gerçekten varsın etinle kemiğinle
ve balından mahrum edildiğim kırmızı ağzın,kocaman gözlerin gerçekten var
ve asi bir su gibi teslim oluşun
ve beyazlığın ki dokunamıyorum bile...

Nazım HİKMET

İnşallah kirletmiş olmuyorumdur topiği.... Affınıza sığınaraktan... Ben uçtum yine

Son düzenleme:

Allah iyilik versinnnn mehtap az kalmışş seninn gözün aydın

Ahh ahhh az kaldı da geçmek bilmiyor zaman, bu haftayı nasıl geçireceğim bilmiyorum, ilk mehtabımız yaa çok heyecanlıyım çook.... Gerçi sanırım her mehtap aynı duyguyu uyandıracak gibi geliyor bana şimdiden....

yaşayıpta görmen lazım karmakarışık duygular oluyo mehtapta ama çok heyecanlı yaa off keşke şimdi yanımda olsada varlıgını bile düşünmek hissetmek harika bişeyy çok özledimmmmmm

…79 ehy_ea...

…80 zkanbetul…

...81 Eylemsaglam...

zeyno listene eklermisin canım 04ün şafağı

yaşayıpta görmen lazım karmakarışık duygular oluyo mehtapta ama çok heyecanlı yaa off keşke şimdi yanımda olsada varlıgını bile düşünmek hissetmek harika bişeyy çok özledimmmmmm

Onu gel bir de bana sor, 4 yıldır ilk defa bu kadar ayrı kaldık ve ben onu deli gibi özledim.... O bensiz oralarda yatamaz ki... Ben burada onsuz yapamam ki....

cevizin yaprağı dal arasında,
güzeli severler bağ arasında.
üç beş güzel bir araya gelmişler,
benim sevdiceğim yok arasında.

evlerinin önü zerdali dalı,
pencereden gördüm kınalı eli. (o nazlı yari)
benim sevdiceğim tomurcuk gülü,
sensiz lokmaları yiyemez oldum.
sensiz odalara giremez oldum.

[video=youtube;LQWAlKvESnE]http://www.youtube.com/watch?v=LQWAlKvESnE[/video]

bunları böyle düşünüp sürekli ağlamıyosundur inşallah yoksa hiç alışamazsınki koca 1 sene böyle geçirmicen dimi sabrın sonu selamet herşeyde bi hayır vardır özlemek bile çok güzel değerini artırıyor insanın..

Sürekli böyle düşünmemeye çalışıyorum günün telaşına kaptırıyorum kendimi ama akşam çökünce hüzünleniyorum, nasıl alışacağım ben bilmiyorum....

Sürekli böyle düşünmemeye çalışıyorum günün telaşına kaptırıyorum kendimi ama akşam çökünce hüzünleniyorum, nasıl alışacağım ben bilmiyorum....

benimde gündüzüm çok kolay geçiyo çok yoğun oluyo akşamları hüzün kaplıyo ona yapcak bişey yok o kadarda olcak artık ya kolaymı asker beklemek çok zor ama geçicek inşallah bugünlerde böyle sürüp gitmicek ya

Tabii ki geçecek... Ona umudumuz sonsuz Allaha şükür, yoksa hiç bekleyemezdik, hiç sabredemezdik değil mi? Günler geçecek ve biz yine eski düzenimize ve güzel günlerimize kavuşacağız... Güzel günler göreceğiz... Onun hayaliyle yaşıyoruz....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…