- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
evet.ALLAH gercekten plakalara gectgmız gnlerıde gostersn ıns.sagol deryacımmm.
amin cnm ya.ama saatler gectıkce uzuntum artıyo.dun gezdık.bugun de gezdık dinlenıyoruz şuan.kocis uyuyakaldı kıyamam:)alıstılar tabı erken yat erken kalk.mumkun oldugunca dolu dolu gecırıyoruz cnm ama yarını dusunmeden edemıyorum.durup durup aglıyorum..sizin mehtabada az kaldı cnm şmdiden gozunaydın:)
sagol tatlım.hersey cok guzel.ama şu benım derin dusuncelerım,şimdiden uzulmelerım olmasa.
haklısın zeynepcım.şuan yoldayım dönuyorum.cok zor ayrıldım cok koydu.ama yapacak hiçbşey yok
selam kızlar,sınava giren herkese hayırlı sonuclar diliyorum.
Şafaklarınızı azalmıs gordukce icim ferahlıo kzlar ya MAŞALLAH hepinize.
Ben yoldayım,dônuyorum.hersey cok guzeldi ama bitti malesef...cok zor cokkk
selam kızlarrr nasılsınızz?
İç güveysinden hallice işte ne olsun....Zaman geçsin diye bakıyoruz.....
Allah iyilik versinnnn mehtap az kalmışş seninn gözün aydın
Ahh ahhh az kaldı da geçmek bilmiyor zaman, bu haftayı nasıl geçireceğim bilmiyorum, ilk mehtabımız yaa çok heyecanlıyım çook.... Gerçi sanırım her mehtap aynı duyguyu uyandıracak gibi geliyor bana şimdiden....
yaşayıpta görmen lazım karmakarışık duygular oluyo mehtaptaama çok heyecanlı yaa off keşke şimdi yanımda olsada varlıgını bile düşünmek hissetmek harika bişeyy çok özledimmmmmm
Onu gel bir de bana sor, 4 yıldır ilk defa bu kadar ayrı kaldık ve ben onu deli gibi özledim.... O bensiz oralarda yatamaz ki... Ben burada onsuz yapamam ki....
cevizin yaprağı dal arasında,
güzeli severler bağ arasında.
üç beş güzel bir araya gelmişler,
benim sevdiceğim yok arasında.
evlerinin önü zerdali dalı,
pencereden gördüm kınalı eli. (o nazlı yari)
benim sevdiceğim tomurcuk gülü,
sensiz lokmaları yiyemez oldum.
sensiz odalara giremez oldum.
[video=youtube;LQWAlKvESnE]http://www.youtube.com/watch?v=LQWAlKvESnE[/video]
bunları böyle düşünüp sürekli ağlamıyosundur inşallah yoksa hiç alışamazsınki koca 1 sene böyle geçirmicen dimi sabrın sonu selamet herşeyde bi hayır vardır özlemek bile çok güzel değerini artırıyor insanın..
Sürekli böyle düşünmemeye çalışıyorum günün telaşına kaptırıyorum kendimi ama akşam çökünce hüzünleniyorum, nasıl alışacağım ben bilmiyorum....
79 ehy_ea...
80 zkanbetul
...81 Eylemsaglam...
zeyno listene eklermisin canım 04ün şafağı
Ceydam nerdesin bacım sen
sınavlar nasıldı
benimde gündüzüm çok kolay geçiyo çok yoğun oluyo akşamları hüzün kaplıyo ona yapcak bişey yok o kadarda olcak artık ya kolaymı asker beklemek çok zor ama geçicek inşallah bugünlerde böyle sürüp gitmicek ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?