Merhabaa
Bende asker bekliyorumm
Safak atarsa 165
Evet canım AOF sınavları vardı
He he galiba, arada bir dönüyorum evet
Hoş geldin, hadi yine iyisin az kalmış canım yaaa.....
Aman onlar nisanda olmamış mıydı? Önceden dehşet sınavlara girdim, artık sınav falan hiç kafam basmıyor girmek istemiyorum, 5 yılda bir KPDS var ona girmek mecbur....
aynen çeyiz olayları falan varr ama ondan önce dişlerimde problem vardı onlar için borç yaptımm nasıl bitircem bilmiyorumyok düzelemedi askerlik bitcek biz hala kaç günde bir konusuyoruz. ya bildigin gibi degil çok çalıştırıyolarmış ya alt devre çıksa bi karakola rahatlıcaklar aslında ama işte bakalım bi kaç gün daha varmış sanırım
Geliyorum gidiyorum bizim kızların hiç biri yok :44:
Maşallah maşallah herşey iyi gidiyor desenezevklidir tabi il il gezmekk
Canım ben işe başladım ama çıktım bile ayağımı çatlattım şimdi evde yatıyorum
Öyle oldu valla herşey yolundamı canımm ? Şafaklar da azaldı baya maşallahh
aynen canım benimde oldu bir hafta görüşemediğimm artık mektup yazıyorumbazen kızıyorum bilerek aramıyosun falan diyorum napim bende
anammm geçmiş olsun kuzumm bi rahat dur yaa naptın ayağına
bi yerler kazıyolar kaç metre yer açıyolar zor bitlis ömrümü yedieskiden daha iyidi hiç degilse 2 günde bi falan görüşüyoduk ama şimdi bide şu sabah arıyolarda akşam aramayınca meraktan çatlayanlar varya onlara deli oluyorum ya beterin beteri var ben napim
Kuzum istisnalar harici,üst devre olana kadar bu sıkıntılar bitmiyor.Ama sizin şansınıza biraz daha ağır geçiyor.Senin dönemindeyken ben 8 gun felan hiç konuşamadığımı bilirdin çok lanet bişey şu askerlik altlarınız gelirde sizde rahatlarsınız inş canım
Geliyorum gidiyorum bizim kızların hiç biri yok :44:
Maşallah maşallah herşey iyi gidiyor desenezevklidir tabi il il gezmekk
Canım ben işe başladım ama çıktım bile ayağımı çatlattım şimdi evde yatıyorum
Öyle oldu valla herşey yolundamı canımm ? Şafaklar da azaldı baya maşallahh
Allah Allah konuşamamak da ne kötü, ne dertleri varmış bu kadar çalıştıracak... Ben bir gün konuşamasam deliriyorum meraktan...
Evet canım ya karşılaşamadık neyse geçti sınavlar artık ben giremedim bile ya offBen sınavlar sebep sık giremiyordum.Girdiğimde sen çoktan girmiş çıkmış oluyordun karşılaşamıyorduk
Geçmiş olsun kuzum nasıl oldu iş yerindemi :26:
aynen canım benimde oldu bir hafta görüşemediğimm artık mektup yazıyorumbazen kızıyorum bilerek aramıyosun falan diyorum napim bende
anammm geçmiş olsun kuzumm bi rahat dur yaa naptın ayağına
bi yerler kazıyolar kaç metre yer açıyolar zor bitlis ömrümü yedieskiden daha iyidi hiç degilse 2 günde bi falan görüşüyoduk ama şimdi bide şu sabah arıyolarda akşam aramayınca meraktan çatlayanlar varya onlara deli oluyorum ya beterin beteri var ben napim
kızlar ben yavaştan kaçıyorum çok yorgunumm uyıyımm 2 gün tatil ettik yarın iş başı puff
kızlar ben yavaştan kaçıyorum çok yorgunumm uyıyımm 2 gün tatil ettik yarın iş başı puff
arada bir oda güzelhiç dönemeyenler napsın hadi yine iyisin
Nisanda vizelerdi canım şimdi finaller
Of sınavlar artık benıde yordu sınav lafı duymak istemiyorum ama biri bitiyor biri başlıyor şimdide kpss varzor valla
Mannak....Dönülmez akşamın ufkundayım oluyorum bazen, bazen de unutuyorum biran zaman geçmiş oluyor napalım öyle böyle derken geçip bitecek dünya halleri işte... Ama bu hiç bir zaman eşimi çok özlediğim gerçeğini değiştirmeyecek...
Açıköğretimde de mi vize final falan varmış, aman ne iyi... Nereden para kırpacaklarını şaşırmışlar...KPSS de iyice suyunu çıkardı... Girmeyen pişman, giren bin pişman... :44:
aynen aynen bunaldıkça insan sarıyor
geçecek bu günlerde işte ama zorlayacak bayağı
oooo bütün kızlarr toplanmışşş
yok canım zorlanmıyorum artık alıştım bazen dayanamayıp ankesörlüyü arıyorum tele çıkan askerlerle kanki olcam yakında pazarlık yapıyorumgeçen aradım çocuk gitcek çağırcak tamammı dediki teli kapatalım konturunuz gitmesin diyo ben anladım tabi ben kapatınca başkasını arıcak beni sallıcak yok dedim böyle iyi ben beklerim gitsin boşver dedim o yok kapatalım dedi bende kapatma bekliyorum dedim gitti çağırdı ama bulamadı güya sonra kapattık bi kerede biriyle anlaşma yaptık ben kapattım bu birini aradı allahım kapatmakta bilmiyo deli etti beniiii
Mannak....Dönülmez akşamın ufkundayım oluyorum bazen, bazen de unutuyorum biran zaman geçmiş oluyor napalım öyle böyle derken geçip bitecek dünya halleri işte... Ama bu hiç bir zaman eşimi çok özlediğim gerçeğini değiştirmeyecek...
Açıköğretimde de mi vize final falan varmış, aman ne iyi... Nereden para kırpacaklarını şaşırmışlar...KPSS de iyice suyunu çıkardı... Girmeyen pişman, giren bin pişman... :44:
oooo bütün kızlarr toplanmışşş
özle sen kocanı ayol özlicen tabii
tortttoooommmmmmmmmmmmmmmbebeğimm sen geldin ben gidiyorumm üzgünümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?