Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabaa
Bende asker bekliyorumm
Safak atarsa 165

Hoş geldin, hadi yine iyisin az kalmış canım yaaa.....

Evet canım AOF sınavları vardı

Aman onlar nisanda olmamış mıydı? Önceden dehşet sınavlara girdim, artık sınav falan hiç kafam basmıyor girmek istemiyorum, 5 yılda bir KPDS var ona girmek mecbur....

Son düzenleme:

Nisanda vizelerdi canım şimdi finaller

Of sınavlar artık benıde yordu sınav lafı duymak istemiyorum ama biri bitiyor biri başlıyor şimdide kpss var zor valla

Allah Allah konuşamamak da ne kötü, ne dertleri varmış bu kadar çalıştıracak... Ben bir gün konuşamasam deliriyorum meraktan...

Ben sınavlar sebep sık giremiyordum.Girdiğimde sen çoktan girmiş çıkmış oluyordun karşılaşamıyorduk

Geçmiş olsun kuzum nasıl oldu iş yerindemi :26:

aynen aynen bunaldıkça insan sarıyor

geçecek bu günlerde işte ama zorlayacak bayağı

aynen canım benimde oldu bir hafta görüşemediğimm artık mektup yazıyorum bazen kızıyorum bilerek aramıyosun falan diyorum napim bende

anammm geçmiş olsun kuzumm bi rahat dur yaa naptın ayağına

Allah Allah konuşamamak da ne kötü, ne dertleri varmış bu kadar çalıştıracak... Ben bir gün konuşamasam deliriyorum meraktan...

bi yerler kazıyolar kaç metre yer açıyolar zor bitlis ömrümü yedi eskiden daha iyidi hiç degilse 2 günde bi falan görüşüyoduk ama şimdi bide şu sabah arıyolarda akşam aramayınca meraktan çatlayanlar varya onlara deli oluyorum ya beterin beteri var ben napim

:92: 04.06.2012 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

...82 nrykrkmz...

…103 og2501…

...187 acbn...

...102 bed0oykum...

…161 iwran…

...166 eti_cin...

...168 EmrEsra…

…179 seker…

...180 esraburak...

...184 celinees...

...184 romromela...

...185 gizem4191...

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...234 okyanus1...

…238 denizgzr…

...262 _CeyDa_...

…262 cerenbayram…

…262 huzursuz01…

...264 pamuksekerr32...

...264 yesim. ...

...264 p_i_n_a_r...

...267 flores…

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

…302 eliif59…

…307 cnmsın64…

…349 fatihatice03…

…350 duygum…

…350 superisiii…

…350 bOniTO…

…351 DerinSu…

…351 kubra17…

…351 aalis…

… 353 omerabia…

…353 yener_tugba…

…356 goqce…

…356 ErreS…

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

…430 H_İ_S…

…446 Kayra95..

…453 BerrakSudakiKirmiziBalik…

…445 Brrk…

...HERSEY VATAN IÇIN...

BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK

Ben sınavlar sebep sık giremiyordum.Girdiğimde sen çoktan girmiş çıkmış oluyordun karşılaşamıyorduk

Geçmiş olsun kuzum nasıl oldu iş yerindemi :26:
Evet canım ya karşılaşamadık neyse geçti sınavlar artık ben giremedim bile ya off
Sağol kuzumm yerinde değil canım bizim arabanın tekerliğe geçti babam parketmeden inmeye kalktım parketti sanıp

Sağol ceydoşum ya duramıyorum valla çekiyorum belaları zeynebe dediğim gibi işte tekerlek geçtii üstünden

Bir zamanlar bende bu listedeydim.Her aşamada bir sonraki bölüme özendim.Kendi tuttuğum listeyi hep hevesle bir gün bende olacağım diye turtardım.Vay be nerden nereye

Yinede liste için ellerine sağlık Ceydam

kızlar ben yavaştan kaçıyorum çok yorgunumm uyıyımm 2 gün tatil ettik yarın iş başı puff

arada bir oda güzel hiç dönemeyenler napsın hadi yine iyisin

Mannak.... Dönülmez akşamın ufkundayım oluyorum bazen, bazen de unutuyorum biran zaman geçmiş oluyor napalım öyle böyle derken geçip bitecek dünya halleri işte... Ama bu hiç bir zaman eşimi çok özlediğim gerçeğini değiştirmeyecek...

Nisanda vizelerdi canım şimdi finaller

Of sınavlar artık benıde yordu sınav lafı duymak istemiyorum ama biri bitiyor biri başlıyor şimdide kpss var zor valla

Açıköğretimde de mi vize final falan varmış, aman ne iyi... Nereden para kırpacaklarını şaşırmışlar... KPSS de iyice suyunu çıkardı... Girmeyen pişman, giren bin pişman... :44:

Tek farkımız dönem içi üniye gitmiyor olmamız yoksa prosedür hep aynı vizeler finaller bütler

Parayala bi alakası yok ama.Sonuçta sınav başı para vermiyoruz biz sadece senelik harcımızı yatırıyoruz o kadar başka bir ücret yok

Kpss de işte demen girmi girsen bi dert girmesen bi dert boşda durmak olmuyor oyle oyalanıyoruz

Son düzenleme:
aynen aynen bunaldıkça insan sarıyor

geçecek bu günlerde işte ama zorlayacak bayağı

yok canım zorlanmıyorum artık alıştım bazen dayanamayıp ankesörlüyü arıyorum tele çıkan askerlerle kanki olcam yakında pazarlık yapıyorum geçen aradım çocuk gitcek çağırcak tamammı dediki teli kapatalım konturunuz gitmesin diyo ben anladım tabi ben kapatınca başkasını arıcak beni sallıcak yok dedim böyle iyi ben beklerim gitsin boşver dedim o yok kapatalım dedi bende kapatma bekliyorum dedim gitti çağırdı ama bulamadı güya sonra kapattık bi kerede biriyle anlaşma yaptık ben kapattım bu birini aradı allahım kapatmakta bilmiyo deli etti beniiii

oooo bütün kızlarr toplanmışşş

Ekibi topluyoruz Biri Pınarı bulsun

Hoşgeldin canım

hahah kıs sen baya baya kapmışın işi.Hani bi gun kalksan gitsen hiç yabancılık çekmicen.

özle sen kocanı ayol özlicen tabii

oooo bütün kızlarr toplanmışşş

tortttoooommmmmmmmmmmmmmm bebeğimm sen geldin ben gidiyorumm üzgünümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…