Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tabiki bak kendi kendini teselli edecek hale geldiysen normale dönüyosun demektir

burdayım bebeğimm sınavlar idare eder bugünküler çok zordu ama yaa resmen salladım hiçmi hiç çalışmadım geçmiş sorulara bile bakamadm kalıcam galiba bu senee sen naptınnn?

Uğramıyorsun görüşemiyoruz.Nerde eski muhabetlerimiz özlüyorum.

İyidi canım.Çalışmış olsan.Eminim verebilirdin.İktisat biraz zordu.

Kalmazsın kuzucum senin vizeler iyidi bütte verirsin kuzum

Uğramıyorsun görüşemiyoruz.Nerde eski muhabetlerimiz özlüyorum.

İyidi canım.Çalışmış olsan.Eminim verebilirdin.İktisat biraz zordu.

Kalmazsın kuzucum senin vizeler iyidi bütte verirsin kuzum

inşallah veririm canım ya bende kalmak istemem ama eve 9dan aşağı gelmiyorum gelincede yorgun argın kafam ders almıyodu kaldı öyle
burasıda aynı şekil bi ara net yoktu oldugundada giresim gelmiyodu eve geç gelince bide pcye oturmak istemiyorum sonra kalıyrum burda yatana kadar vakit geçiyo hemencik bende özledimm valla muhabbetlerimizi gelcem artık ins

İnş canım geçersin.Olmadı Büte ama belli olmaz belkide finallerden geçecek kadar alırsın.İş nasıl kuzum iyimisin şimdi

burdayım bebeğimm sınavlar idare eder bugünküler çok zordu ama yaa resmen salladım hiçmi hiç çalışmadım geçmiş sorulara bile bakamadm kalıcam galiba bu senee sen naptınnn?

Açıköğretim sınavları mı vardı? Ne sınavı bunlar?

İnş canım geçersin.Olmadı Büte ama belli olmaz belkide finallerden geçecek kadar alırsın.İş nasıl kuzum iyimisin şimdi

inşallah canım büte çalışcam artık bir senemi yiyemem boşuna ya canım işimden şu an memnunum çok şükür saatler ne kadar geç olsada hiç değilse benimki gelene kadar yada evlenene kadar kalabilirim orda nasip meselesi işte

Açıköğretim sınavları mı vardı? Ne sınavı bunlar?

aöf evet baş belası aöf

Hayırlısı canım benım.Sende sevdiceğin gelene kadar çeyizini düzersin hemde iş oyalıyor insanı.Sizin görüşme periyodlarınız düzeldimi :26:

İyiyimm canımmmm senden naber çoktandır konuşamadık yaa

Sorma kuzucum yaa.Valla arıyorum sizleri gittiniz ıssız kaldı buralar bizim buranın tayfasıda yok buralarda

İyi canım sınav felan verdik şafakları azalttık plaka sayıyoruz belirtmeden edemeyerceğim çok zevkliymiş

sen işe başladın mı :26:

Hayırlısı canım benım.Sende sevdiceğin gelene kadar çeyizini düzersin hemde iş oyalıyor insanı.Sizin görüşme periyodlarınız düzeldimi :26:

aynen çeyiz olayları falan varr ama ondan önce dişlerimde problem vardı onlar için borç yaptımm nasıl bitircem bilmiyorum yok düzelemedi askerlik bitcek biz hala kaç günde bir konusuyoruz. ya bildigin gibi degil çok çalıştırıyolarmış ya alt devre çıksa bi karakola rahatlıcaklar aslında ama işte bakalım bi kaç gün daha varmış sanırım

Kuzum istisnalar harici,üst devre olana kadar bu sıkıntılar bitmiyor.Ama sizin şansınıza biraz daha ağır geçiyor.Senin dönemindeyken ben 8 gun felan hiç konuşamadığımı bilirdin çok lanet bişey şu askerlik altlarınız gelirde sizde rahatlarsınız inş canım

Geliyorum gidiyorum bizim kızların hiç biri yok :44:
Maşallah maşallah herşey iyi gidiyor desene zevklidir tabi il il gezmekk
Canım ben işe başladım ama çıktım bile ayağımı çatlattım şimdi evde yatıyorum

aynen valla yüzümüzü gören cennetlik bizim nolsun bende aynı şafak attırcam şimdi

Öyle oldu valla herşey yolundamı canımm ? Şafaklar da azaldı baya maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…