Tabii ki geçecek... Ona umudumuz sonsuz Allaha şükür, yoksa hiç bekleyemezdik, hiç sabredemezdik değil mi? Günler geçecek ve biz yine eski düzenimize ve güzel günlerimize kavuşacağız... Güzel günler göreceğiz... Onun hayaliyle yaşıyoruz....
burdayım bebeğimm sınavlar idare eder bugünküler çok zordu ama yaa resmen salladım hiçmi hiç çalışmadım geçmiş sorulara bile bakamadm kalıcam galiba bu seneesen naptınnn?
Uğramıyorsun görüşemiyoruz.Nerde eski muhabetlerimiz özlüyorum.
İyidi canım.Çalışmış olsan.Eminim verebilirdin.İktisat biraz zordu.
Kalmazsın kuzucum senin vizeler iyidi bütte verirsin kuzum
inşallah veririm canım ya bende kalmak istemem ama eve 9dan aşağı gelmiyorum gelincede yorgun argın kafam ders almıyodu kaldı öyle
burasıda aynı şekil bi ara net yoktu oldugundada giresim gelmiyodu eve geç gelince bide pcye oturmak istemiyorum sonra kalıyrum burda yatana kadar vakit geçiyo hemencik bende özledimm valla muhabbetlerimizi gelcem artık ins
burdayım bebeğimm sınavlar idare eder bugünküler çok zordu ama yaa resmen salladım hiçmi hiç çalışmadım geçmiş sorulara bile bakamadm kalıcam galiba bu seneesen naptınnn?
Kızlarrrrr
Merhabaa
Bende asker bekliyorumm
Safak atarsa 165
Açıköğretim sınavları mı vardı? Ne sınavı bunlar?
Ecemmm kuzummm hoşgeldinnnnasılsınn bacımm
Merhaba hoşgeldin.
Az kalmış
İnş canım geçersin.Olmadı Büte ama belli olmaz belkide finallerden geçecek kadar alırsın.İş nasıl kuzum iyimisin şimdi
Açıköğretim sınavları mı vardı? Ne sınavı bunlar?
kimleri görüyorummm hürgeneraliimmm naberrrrr
inşallah canım büte çalışcam artık bir senemi yiyemem boşuna yacanım işimden şu an memnunum çok şükür saatler ne kadar geç olsada hiç değilse benimki gelene kadar yada evlenene kadar kalabilirim orda nasip meselesi işte
aöf evet baş belası aöf
İyiyimm canımmmm senden naber çoktandır konuşamadık yaa
tabiki bak kendi kendini teselli edecek hale geldiysen normale dönüyosun demektir
Hayırlısı canım benım.Sende sevdiceğin gelene kadar çeyizini düzersinhemde iş oyalıyor insanı.Sizin görüşme periyodlarınız düzeldimi :26:
aynen çeyiz olayları falan varr ama ondan önce dişlerimde problem vardı onlar için borç yaptımm nasıl bitircem bilmiyorumyok düzelemedi askerlik bitcek biz hala kaç günde bir konusuyoruz. ya bildigin gibi degil çok çalıştırıyolarmış ya alt devre çıksa bi karakola rahatlıcaklar aslında ama işte bakalım bi kaç gün daha varmış sanırım
Sorma kuzucum yaa.Valla arıyorum sizleri gittiniz ıssız kaldı buralar bizim buranın tayfasıda yok buralarda
İyi canım sınav felan verdik şafakları azalttık plaka sayıyoruz belirtmeden edemeyerceğim çok zevkliymiş
sen işe başladın mı :26:
aynen valla yüzümüzü gören cennetlik bizimnolsun bende aynı şafak attırcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?