Evet canım ya karşılaşamadık neyse geçti sınavlar artık ben giremedim bile ya off
Sağol kuzumm yerinde değil canım bizim arabanın tekerliğe geçtibabam parketmeden inmeye kalktım parketti sanıp
Sağol ceydoşum ya duramıyorum valla çekiyorum belaları zeynebe dediğim gibi işte tekerlek geçtii üstünden
kızlar ben yavaştan kaçıyorum çok yorgunumm uyıyımm 2 gün tatil ettik yarın iş başı puff
aatarsa 331öff çok sıkıldımm yaa bu askerliktenn vallahi şu hayatta kolay olan ne var bilemedim ben.kendini bilmeye başladığn zamandan bu yana oku oku oku sonra okulunu stres sıkıntı içinde bitir.sonrasında gel gör ki herkes herkesin işini yapsın okuyan okuduğuyla kalsın açlıkta okuyanın cebine kalsın.ardından aman memur olayım dersin çalışır çaba edersin aynı stresi yetmiyormus gibi tekrar yaşarsın olmazsa geçirdiğin zaman boşa geçer hayallerin yıklır depresyona girersin ee bir yandan okul iş dışında birde aşk var bide askerlik orada onu idare edersinn sorarım kızlarr size ben bu işin neresindeyimm ? boğuluyorumm
aatarsa 331öff çok sıkıldımm yaa bu askerliktenn vallahi şu hayatta kolay olan ne var bilemedim ben.kendini bilmeye başladığn zamandan bu yana oku oku oku sonra okulunu stres sıkıntı içinde bitir.sonrasında gel gör ki herkes herkesin işini yapsın okuyan okuduğuyla kalsın açlıkta okuyanın cebine kalsın.ardından aman memur olayım dersin çalışır çaba edersin aynı stresi yetmiyormus gibi tekrar yaşarsın olmazsa geçirdiğin zaman boşa geçer hayallerin yıklır depresyona girersin ee bir yandan okul iş dışında birde aşk var bide askerlik orada onu idare edersinn sorarım kızlarr size ben bu işin neresindeyimm ? boğuluyorumm
Aaaa büyük geçmiş olsun kuzum ya.
Şimdi nasılsın :26:
Evet canım ya karşılaşamadık neyse geçti sınavlar artık ben giremedim bile ya off
Sağol kuzumm yerinde değil canım bizim arabanın tekerliğe geçtibabam parketmeden inmeye kalktım parketti sanıp
Sağol ceydoşum ya duramıyorum valla çekiyorum belaları zeynebe dediğim gibi işte tekerlek geçtii üstünden
Ekibi topluyoruzBiri Pınarı bulsun
Hoşgeldin canım
hahah kıs sen baya baya kapmışın işi.Hani bi gun kalksan gitsen hiç yabancılık çekmicen.
İyi geceler canım, inşallah yarın bol bol konuşursun sevdiceğinle, bol bol dua edeceğim sana, iyi geceler, tatlı rüyalar....
ecem seni bravonasıl başardın bu işi
yok benim aşkımı kızdıranlarda var onlara geçirim iki tane
imtihan dünyası işte
ayy sağoll canım beniiimm
Az çok hepimiz aynı durumdayız canım.
Birimizin sıkıntısı diğerimizden az veya fazla değil
Ve anlattıkların hayatın ta gerçeği.Mutluluk bu koşuşturmacanın arasına sıkıştırdığın güzel anlarda.
Teşekkür ederim canım şimdi iyiyim büyük ihtimal perşembe alçım çıkıcak onu bekliyorum :26:
Erreciim bunalmışsın sen çok haklısın ama sabretmen lazım çık dolaş biraz havalar güzel kafanı dağıtmaya çalış komik bir film falan izle geçecek hepsii kuzum
ecem seni bravonasıl başardın bu işi
yok benim aşkımı kızdıranlarda var onlara geçirim iki tane
imtihan dünyası işte
ayy sağoll canım beniiimm
özle sen kocanı ayol özlicen tabii
tortttoooommmmmmmmmmmmmmmbebeğimm sen geldin ben gidiyorumm üzgünümmmm
Tek farkımız dönem içi üniye gitmiyor olmamız yoksa prosedür hep aynı vizeler finaller bütler
Parayala bi alakası yok ama.Sonuçta sınav başı para vermiyoruz biz sadece senelik harcımızı yatırıyoruz o kadar başka bir ücret yok
Kpss de işte demen girmi girsen bi dert girmesen bi dert boşda durmak olmuyor oyle oyalanıyoruz
Kızlarr benimde çıkmam gerek artık bir ara gündüzde toplanalım amaaa
Hepinizi öpüyorumm iyi gecelerrr
Kızlarr benimde çıkmam gerek artık bir ara gündüzde toplanalım amaaa
Hepinizi öpüyorumm iyi gecelerrr
ya hiç gidesim yok gitmemmm gerekk
mutlulukmu yok ki nerdeyse gelsin fazlasını istemyiorumm ben olduğu kadarıylada yetinirdimm
ya hiç gidesim yok gitmemmm gerekk
hatırası batsın ! hepsi bizim için evet canımm bu kadar şey arasında ayakta kalmaya çalışıyoruz işte kalabilirsek tabi.Canııım çok dolmuşsun seen.Haklısın da canım işte bütün bunların hepsi bizim için sınav.
Sen içini ferah tut canım askerlik geçiip gidicek.Anı olarak kalıcak hepimizin hatrında.
Erreciim bunalmışsın sen çok haklısın ama sabretmen lazım çık dolaş biraz havalar güzel kafanı dağıtmaya çalış komik bir film falan izle geçecek hepsii kuzum
Amin canım amin hayat zor bi şekilde bir yerinden tutunmaya çalışıyoruzÖzlicem tabiii o benim bitanem, başka kimi özleyebilirim ki
Allah kolaylık versin, inşallah her şey gönlünüze göre olur... Okumak da zor, iş bulmak da...
Amanın felaketBenden beter olanlar varmış, çok sorgulama canım benim, sorguladıkça dibe batıyoruz, geçecek bitecek, azcık dişimizi sıkmamız gerekiyor maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?