Sabret birazdaha canım bunca bunalmışsın sen rahatlayacağın günlerde gelecek.
Safakların atmasına az kaldııııııı
Zeyzey şafağına maşallah diyoruummmve o 2 aydan bende istiyoruum canıım
sizin devreden değilim ama valla ben bile sohbetlerinizi özledim
bir tek şey olsun istiyorum kafamda zeynepp 1 tanecikk .zormu çok
Terommmmsende benım gibi 12 yi bekliyorsun
Kuzumm selam verdim ama görmedin sanırım.
Olacak tatlım oalcak sizinde çok az kaldıilk 400 ler nerde.
hepimiizin hayatı yoluna girsin inşallah hakkımızda hayırlı olan olsun.şu sınavlar bitsede muhabbet etsek.hepinize teşekkürler sağ olun
Kuzum benım bizim devre ayrımımız hiç olmadıki.hepimiz karışıktık üst devreler alt devreler,yine toplanacağız eminim
Olacaktır canım.Bazen insan herşeyin üstüne üstüne geldiğini düşünür.Gleceği göremez.Ama bir silkelenirsin hayatının nasıl yoluna girdiğini görürsün.Sadece sabırlı olmak gerek böyle zamanlarda olacaktır istediklerin
hiss beterin beteri var haline şükret dostumya tek bir şey düşünmek isterdim mesela şuanda tek derdim askeri beklemek olsa yirdimm o askerliği yir yirrr
Kusura bakma canım görmemişim valla.
Valla canım şaka maka bizimde yarılamaya bişey kalmadıı.
kızlarr hepinize iyi geceler.sınavlara git gel çok yorduu beni.öptüm hepinizii
Sayfaların hızlı ilerlemesini unuttuk bende kaçırıyorum bazen yazılanları
Yarıladıktan sonra zaten 100 lere düşüyorsun şudur budur derken bi bakmışsın plakalardasın
Sizin yakında mehtap varmı
öyle oluyo canım biraz kalabalık olunca .
Ay vallaa hedefim 199 zatenn
Bu ayın 8inde ben gidicektim aşkımın yanına ama.Çok bunaldım ben geleyim dedi kociş.O gelcek bu ay tarihi henüz belli değil canım ama sanırım haziranın 2. yarısında gelirr
inşallahh canım inşallahhh :)Rica ederim canım sınavlar insanı çok bunaltıyor.Bitince daha iyi olacaksın.Bol bol kaynatırız yine
Hiç kimsenin aklında tek bir sorun yok ki canım benim, tek derdimiz askerimizi beklemek değil ki, hayat hepimize sunuyor farklı oyunlarını, ben evliyken asker bekliyorum, madden manen çökeceğim bir yandan onu düşünüyorum, maddi durumum iyi değil, bir yandan tüm düzenim alt üst oldu onu düşünüyorum, bir yandan işimle evim arası çok uzak günde 4 buçuk saat yol çekiyorum acaba bu yıl da tayin açarlar mı diye dört gözle bekliyorum, bir yandan ailemin farklı sorunları var onları kafama takıyorum bir yandan eşimi deli gibi özlüyorum merak ediyorum diken üstündeyim... Daha saymak istemiyorum, çok da kafamda problem var deyip kendini bitirme... Sonuçta hepiciği geçecek inşallah Allah bize dayanma gücü verecektir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?