Zaten ya düğünü vardır, ya baba olacaktır, ya da daha senesini doldurmamış bebeği vardır, genç oldukları için böyle olma ihtimalleri yüksek, ne acı değil mi? Halbuki dağdakilerin kaybedecek hiç bir şeyi yok...
ahh ahh hele tartışında yanlış anlaşılınca zaman hiç geçmiyo
Allah belasını versin onların
iyi geceler hiscim.. arada olucak böle umutsuzluklar çaresizlikler geçiçek inş rabbim izin vericek Allah şehit ailelerine ve biz gibi asker bekleyenlere sabrın en büyügünü versin amin
aynen canım.vatan sağolsun demek artık imkansız.ciğerimiz yandı.Allah rahmet eylesin.
çok sıkıldım zeyno
bitermi hiç biri biter biri başlar sıkıntıların
huhuuuuu ben geldim kuzucuklarrr
Evet öyle canım... Ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef... Biz ne desek boş...
Allah tüm askerlerimizi korusun..Allah kavuştursun canım senide,hepimizide
Hakkari'de çatışma: 8 askerimiz şehit oldu
8 ŞEHİT, 16 ASKER YARALI, 10 PKK'LI ÖLÜ
şehit olanlardan birinin 1 temmuzda düğünü varmış
Teşekkür ederim canım, su gibi gelsin inşallah askerin. Hepimizin güzel günlere ve vuslatlara ihtiyacı var....
aminnn canım.bütün askerlerimizi Allah tez zamanda sevdiklerine kavuştursun.15 ayın acısını çıkaracağımız günler gelecek canım inşallah.yeterki Allah sağlık versin.askerin nerede askerlik yapıyor tatlım
deme yaaa offfşehit olanlardan birinin 1 temmuzda düğünü varmış
Sanırım dönem dönem böyle psikolojimiz etkilenecek, bunalmanın dibindeyiz. Sabahları otobüsle Etimesguttaki askeri birliklerin önünden geçiyorum. Her gün geçmek zorundayım Allah kahretsin lanet yerlerden. Oraları gördükçe daha kötü oluyorum, hani burnunun direği sızlamak diye bir deyim var ya, insanın gerçekten burnunun direği sızlar mı yaa, sızlıyor işte vallahi sızlıyor billahi sızlıyor... Bazen dayanamıyorum, nefessiz kalıyorum sanki....
Tabii ki çıkaracağız acısını sağ salim gelsinler de yerlerin de iyi olsunlar da gerisi teferruat. Eşim İstanbulda canım yeni gitti daha usta birliğine.... Senin askerin nerede?
deme yaaa offf
ah cnm bnm,sızlamaz mı yaa.gercekten ddgin gibi...burnumun direği sızlıyor ve kalbim burkuluyor...off off.
ŞAFAK 335...sagol ceydoşum.
güzel yerdeymiş canım eşin.inşallah yerindede hep rahat eder.benimkide izmir-gaziemirde.şükür iyi yerinde.ilk askere gittiği günler burda sümüklü sümüklü ağladım kızların kafasını şişirdim çok moral vermişlerdi bana.şimdi alıştım 7 ay oldu gideli.napalım mecbur alışmak zorundayız
...59 TEKİRDAĞ'a SELAM...
Eki Görüntüle 447960
Tekirdağ-Merkez
Sana sonsuzluk vaat edemem ama, Ömrümü ömrüne verebilirim sevdiğim...
...
Benim de eşim bir aydır İzmir-Gaziemirdeydi. İstanbul dedik iyi yere çıktı dedik, tamam gözüm arkada değil ama Kuleli Askeri Lisede olduğu için fazla sıkı bir yer, çok yasak var, askerden çok komutan var, telefon sayısı bile az, çok nadir görüşebiliyoruz, sanki Gaziemir daha iyiydi. Napalım, tam görevi belli olsun da o zaman belki rahat eder yerinde...
evet canım gaziemirde acemilik rahatmış.çarşı izinleri bile var.benim askerimde burdurda yapmıştı acemiliği.cok zorlanmıştı.gaziemire gelince ohh çekti.gaziemir zaten acemi yetiştiriyor %80.usta çok az.bide benim izmirde ablam var.gidiyorum görüşüyoruz.o yönden şanslıyız.canım beterin beteri var böyle düşün istanbula yerine şükür et.aklın eşinde kalsaydı inan dahada zorlanırdın.sağlığı iyi olsunda gelir geçer zaman
Allah sabır versin canım sana da... Gün geçtikçe azalıyor günler ama biz de mi azalıyoruz ne? Sağlığımızdan da olacağız...
Evet canım öyle yaa çarşı izni de vardı eşimin rahattı İzmirde, burada hep kitliyorlarmış izinleri, bakalım zaman gösterecek burada da alışınca rahat edecektir diye düşünüyorum. Kötü yere düşmemesine şükrediyorum, aklım kalsaydı hele de yanına gidemeseydim çıldırırdım, nasıl geçerdi 15 ay... Allaha şükür, istediğimde giderim Ankara dan İstanbul ne ki? Buna da şükür....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?