Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen canım.vatan sağolsun demek artık imkansız.ciğerimiz yandı.Allah rahmet eylesin.

ahh ahh hele tartışında yanlış anlaşılınca zaman hiç geçmiyo

Allah belasını versin onların

iyi geceler hiscim.. arada olucak böle umutsuzluklar çaresizlikler geçiçek inş rabbim izin vericek Allah şehit ailelerine ve biz gibi asker bekleyenlere sabrın en büyügünü versin amin

Tartışınca tabii daha zor, istediğin zaman arayıp gönül de alamıyorsun, yanlış anlaşıldığını da ifade edemiyorsun, iletişim olmadan ilişkiyi sürdürebilmek çok zor

aynen canım.vatan sağolsun demek artık imkansız.ciğerimiz yandı.Allah rahmet eylesin.

Evet öyle canım... Ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef... Biz ne desek boş...

Hakkari'de çatışma: 8 askerimiz şehit oldu
8 ŞEHİT, 16 ASKER YARALI, 10 PKK'LI ÖLÜ

şehit olanlardan birinin 1 temmuzda düğünü varmış

8 ŞEHİT,8 HAYAT,8 HAYAL,8 GELECEK,8 AİLE,8 OĞUL ,8 DAMAT,8 EŞ,8 SEVGİLİ,8 BABA,8 DOST,8 ABİ ...!!!

BAŞIMIZ SAĞOLSUN off çok kötü oldum ya aaskerm o kanıbozuklara çok yakın

kızlar hepiniz dua edin askerlerimize Allah korusun

Teşekkür ederim canım, su gibi gelsin inşallah askerin. Hepimizin güzel günlere ve vuslatlara ihtiyacı var....

aminnn canım.bütün askerlerimizi Allah tez zamanda sevdiklerine kavuştursun.15 ayın acısını çıkaracağımız günler gelecek canım inşallah.yeterki Allah sağlık versin.askerin nerede askerlik yapıyor tatlım

Tabii ki çıkaracağız acısını sağ salim gelsinler de yerlerin de iyi olsunlar da gerisi teferruat. Eşim İstanbulda canım yeni gitti daha usta birliğine.... Senin askerin nerede?

şehit olanlardan birinin 1 temmuzda düğünü varmış
deme yaaa offf

ah cnm bnm,sızlamaz mı yaa.gercekten ddgin gibi...burnumun direği sızlıyor ve kalbim burkuluyor...off off.
ŞAFAK 335...sagol ceydoşum.

Tabii ki çıkaracağız acısını sağ salim gelsinler de yerlerin de iyi olsunlar da gerisi teferruat. Eşim İstanbulda canım yeni gitti daha usta birliğine.... Senin askerin nerede?

güzel yerdeymiş canım eşin.inşallah yerindede hep rahat eder.benimkide izmir-gaziemirde.şükür iyi yerinde.ilk askere gittiği günler burda sümüklü sümüklü ağladım kızların kafasını şişirdim çok moral vermişlerdi bana.şimdi alıştım 7 ay oldu gideli.napalım mecbur alışmak zorundayız

deme yaaa offf

ah cnm bnm,sızlamaz mı yaa.gercekten ddgin gibi...burnumun direği sızlıyor ve kalbim burkuluyor...off off.
ŞAFAK 335...sagol ceydoşum.

Allah sabır versin canım sana da... Gün geçtikçe azalıyor günler ama biz de mi azalıyoruz ne? Sağlığımızdan da olacağız...

Benim de eşim bir aydır İzmir-Gaziemirdeydi. İstanbul dedik iyi yere çıktı dedik, tamam gözüm arkada değil ama Kuleli Askeri Lisede olduğu için fazla sıkı bir yer, çok yasak var, askerden çok komutan var, telefon sayısı bile az, çok nadir görüşebiliyoruz, sanki Gaziemir daha iyiydi. Napalım, tam görevi belli olsun da o zaman belki rahat eder yerinde...

evet canım gaziemirde acemilik rahatmış.çarşı izinleri bile var.benim askerimde burdurda yapmıştı acemiliği.cok zorlanmıştı.gaziemire gelince ohh çekti.gaziemir zaten acemi yetiştiriyor %80.usta çok az.bide benim izmirde ablam var.gidiyorum görüşüyoruz.o yönden şanslıyız.canım beterin beteri var böyle düşün istanbula yerine şükür et.aklın eşinde kalsaydı inan dahada zorlanırdın.sağlığı iyi olsunda gelir geçer zaman

Evet canım öyle yaa çarşı izni de vardı eşimin rahattı İzmirde, burada hep kitliyorlarmış izinleri, bakalım zaman gösterecek burada da alışınca rahat edecektir diye düşünüyorum. Kötü yere düşmemesine şükrediyorum, aklım kalsaydı hele de yanına gidemeseydim çıldırırdım, nasıl geçerdi 15 ay... Allaha şükür, istediğimde giderim Ankara dan İstanbul ne ki? Buna da şükür....

Allah sabır versin canım sana da... Gün geçtikçe azalıyor günler ama biz de mi azalıyoruz ne? Sağlığımızdan da olacağız...

amin cnm hepimize versin inş...aynen öyle hergun bas agrısı cekıyorum.carpıntılarım cogaldı.pazartesı kbb doktoruna gidiyorum kulaklarım tıkanıo sureklı ve şiddetlı bas agrısı yapıyor...of of daha 11 ay var nasl geçecek yarabbim
Hisim;sen de takma kafaya cnm.dedıgın gbı gorevı bı bellı olsun otursn yerine de bakarsn daha rahat gorusursnuz.

canım izmirdede usta askerlere bazen çarşı kitlenip duruyo bende sinir oluyorum.bu ay sadece 2 kez çarşı var bizim.önceden haftada çıkıyordu.düzelecekmiş zamanla bekliyoruz bakalım..inşallah şafak azaldıkca eşinde rahat eder canım.o zaman biraz daha serbest bırakırlar.biz hep şükür edelim Allah yardım eder bize tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…