Hoşgeldin aramıza..
Askerin Yozgattaydı değil mi ? Adın ne bu arada?
hoş buldum canım, sağolasın... Yozgatta evet 220 km var aramızdaadım da Nilüfer, senin???
Senin Şafak Kaç Canım?
.
Az kaldı da bende inanamıyorum kiKorkuttu bizi bu askerlik. Sanki bi anda o rakamlar devleşecek gibi..
1 aydan düştüğümde belki gerçekten inanabilirim. Şimdi gel gitler içerisindeyiz hepimiz.
Plakalara bi gel, su gibi akıp geçecek..
ben de memnun oldumben ankaradyım o da normalde izmirde aslında askere gitmeden önce daha uzaktık bi de mızmızlanıyorum 24ünde yanındaydım haftaiçi de o buraya gelecek... sizinki gerçekten uzakmış bana noluyorsa sen nerdesin? askerin nerde?
Benim adım da Ezgi, memnun oldum.
Mesafelerin pek önemi olmuyor aslında, gidemedikçe özlem aynı özlem.. Bizimde 1627 km var aramızda
Sen nerdensin ?
Çok Korkuttu..
Hala Daha Korkutuyor..
Ama Şöyle Bir Geriye Bakınca Vay be Diyorum..
Ama Önüme Bakınca Geçmeyecek Gibi Geliyor..
Aklım Almıyor Sizler Gideceksini ve Bizze Sıra Gelecek..
Allah'ım bu nasıl bir Duygudur :)
Hedefim Plakalar Şu Ramazanı Bi Atlatalım Zaten Plakalara Gelicez Allah Nasip Ederse
.
Selam kızlarrrr
aslında yozgatlıyım ben de ama doğma büyüme ankara erkek arkadaşım karşıyakalı biz baya akraba olduk böyle
Ooooo hemşerimmmBende Ankaralıyım, İzmirde oturuyoruz..
Askerimde Bitliste
Görüşebilmek ne büyük şans ya ne kadar güzeel..
Selam kızlarrrr
aslında yozgatlıyım ben de ama doğma büyüme ankara erkek arkadaşım karşıyakalı biz baya akraba olduk böyle
ezgi yaş kaç canım senin? benim 25 e 1 ay kaldı...
Çoğu rakamları bıraktık geride, bende geçmişe bakınca mutlu oluyorum. Bir daha gelmeyecek o günler.
Ramazan ayını çok severim, şimdi daha bi çok sevdim. Desene hepimize çok iyi gelecek..
20 yaşındayım bende
canım otobüsle gitti benim sevgilim valla gttiiği gün çok üzgündüm sonrada sormadım aslında merkezle uzaklığı canım ama fazla olduğunu zannetmiyorumm
telefonda dediğim gibi hiç ama hiç korkma konuşmadığımız günü hatırlmaıyorum zaten yardımlaşıyolarr
aslında çarşıyla alay arasındaki uzaklığıda bilmiyorummama şöyle söyliyim 3te teslim olcağı zaman 2 de çıkıyo yemek yiyo falan sonra gidip teslim oluyo en fazla yarım saat diye düşünüyorumm:44::44:
ilk gttikleri zaman askerlerin bir kısmını diyarbakıra gönderme mevzusu vardı hatta korkuyodum ben ama sevgilim seçilmedi. daha sonradan da kimse gitmedi sanırımm
maaş olayıda göreve göre değişyio canım benim askerim çavuş ona göre maaş alıyo meselaa.
ayrıca istediğin zaman soru sorabilrsin canım yardımcı olmaya çalışırımmm
Çok teşekkür ederim canım yerleşti benimkide çok şükür rahatmış fazla kişi falanda yok dedi bugün hiç aramadı belki seçimler falan olur dedi bakalım nolucak merakla telefonun çalmasını bekliyorum. diyarbakırmı dedin :| İnşallah şimdide öyle bişey yapmazlar yaa Allahım korusun inşallah göndermezlertekrardan herşey için teşekkür ederim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?