Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asker yolu bekleyenlerin çoğu 20 ya da 20den küçük benim gibi sevgilisi tecilli olanlar büyük her şeye çok mu geç kaldık ne:44::44:

canım bnimde yaş 19 ama nişanlım 26 ve 92 lilerle gitti askere bizde geç kaldık askerliğe...))):

asker yolu bekleyenlerin çoğu 20 ya da 20den küçük benim gibi sevgilisi tecilli olanlar büyük her şeye çok mu geç kaldık ne:44::44:

Bizde 1 yıl geç kaldık, lakin o bile heryerde önümüze çıktı.. Sizi düşünemiyorum bile..

Valla ne yalan söylym bende kaç aydr girmedm yani.Askern nerde şafağnız kaç oldu?

evet canım doğru çünki bn seni ilk kez gördüm burda(( askerim hatay serinyolda canım daha acemiliğini yapıyor şafakda 416 daha çokk yolumuz var yani ( senin kaç şfk bide askerin nerde

evet canım doğru çünki bn seni ilk kez gördüm burda(( askerim hatay serinyolda canım daha acemiliğini yapıyor şafakda 416 daha çokk yolumuz var yani ( senin kaç şfk bide askerin nerde

Allah kavuştursun canım inş. su gibi geçip gider.Bnm askerm Sivas Şarkışla da şafak 234.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…