asker yolu bekleyenlerin çoğu 20 ya da 20den küçük benim gibi sevgilisi tecilli olanlar büyük her şeye çok mu geç kaldık ne:44::44:
sanada merhaba((
Ben Ceren.Nasılsın? Yeni katıldın galiba aramıza.
asker yolu bekleyenlerin çoğu 20 ya da 20den küçük benim gibi sevgilisi tecilli olanlar büyük her şeye çok mu geç kaldık ne:44::44:
bnde esra canım memnun oldum(evet yeniyim ben buralarda ama kimse beni arasına almadı valla (
Sende hoşgeldin.. Yeni yeni kişiler geliyor ne güzel. Kim almadı seni
bnde esra canım memnun oldum(evet yeniyim ben buralarda ama kimse beni arasına almadı valla (
Bizde 1 yıl geç kaldık, lakin o bile heryerde önümüze çıktı.. Sizi düşünemiyorum bile..
hepiniz almadınızbir aydrı fln buralardayım bn, bu arada hoşbuldum canım
bende memnun oldum canım :) yaz geldi pek kimse uğramıyo buralara.geçmişe baktımda herkes yeni nerdyse :)
evet canım pek kimse uğramıyor buralaraa hep durgun vallahi,
hiç görmedim. Sen bizim topiğe uğramamışsın da ondann..
sizin topik hangi topik canım(burası değilmi valla bn burda şafak sayıyorum hep nasıl uğramam (
Valla ne yalan söylym bende kaç aydr girmedm yani.Askern nerde şafağnız kaç oldu?
91/2'lerdeyiz biz genelde..
Kime sorsan gösterir
evet canım doğru çünki bn seni ilk kez gördüm burda((askerim hatay serinyolda canım daha acemiliğini yapıyor şafakda 416 daha çokk yolumuz var yani ( senin kaç şfk bide askerin nerde
ama bn 91\2 değilimki tatlım 92\2 yim yani öyle oluyordur demi çünki şafak 416 daha bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?