Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizdede çok sorun oldu canım askerim çok zorlanıyor yani düşünsene kendisinden 6 yaş küçüklerle askerlik yapıyor, ama artık yapcak birşey yok

benimki pek zorlanmıyor zaten çocuksudur kendisini sevdirmeyi bilir, her ortama hemen ayak uydurur, işini bilir ama yine de bu kadar zaman beklediği için kızıyor kendine

asker yolu bekleyenlerin çoğu 20 ya da 20den küçük benim gibi sevgilisi tecilli olanlar büyük her şeye çok mu geç kaldık ne:44::44:

Hoş geldin canım aramıza... Bence hiç de geç değil, benim eşim de 26 yaşında ve yeni gitti askere, üstelik 4 yıllık evliyiz, eşimin devresinde 35 yaşında olup da 2 çocuğu olanlar bile vardı acemilikte.... Ne yapalım, düzenleme yapılır diye bekledik, askerlik geldi çattı, ani bir gidiş oldu bizimki....

evet canım orası fazla kalabalık biyer değil. tabi bi yandan iyi bi yandanda kötü bu durumm

diyarbakır olayı inşallah olmaz canımm düşünme sen onuu

İnşallah olmaz canım. daha iyi yada kötü durumunu bilmiyorum da benimki hala aramadı onun derdindeyim dün kontürü bitmişti alamadımı arıyamadımı anlamadım valla hala bekliyorum bi arasa sorucam ona beni burda merakta bıraktı

Şafak 401
Bir kurtulamadık şu 400 lerden, o da neyse de daha çok var çok, arada yokluyor acı acı

canımm benim merak etme fırsatı olmamıştır. şu ilk günleri bi atlatsın yerine alışsın rahatlarsınızz

Herkese selamlar iyi aksamlar kızlar...öncelikle hepinizden özur dilerim merak ettırdigim icin...HUZURSUZ cnm merak etme iyiyim.
Kızlar onları yazdıgım gun ablamdaydım kalmaya gitmişm,ama netin kopma yapacagı ve bidaha gelmeyecegi hiç aklıma gelmedi...yegenimin telden bikac defa giriş yaptm ama sonra attı üye girişi yaptm ama diger sayfaya gecince normal girişe döndu...orda bikacgun kaldım geldım.kendime de yenı kontur aldım da anca girdim...eşime bikac kere sordum ne oldugunu,ısrarla anlatmadı iyiyim merak etme dedi hep.simdi de konu kapandı artık faceden yazarım demişti unuttu demekki.bende ustelemedım.iyi ama cok şükür.dün de dogum gunuydu hatta ama ben ilk defa yanında yoktum o yuzden kötu oldum dün.sağlık olsn napalım.bende haberler böyle.
Yeni bir arkadasımız gelmıs,niluferdı galıba,hosgeldın cnm.
ŞAFAK 322...

Canım benim paylaşmadığına göre önemsiz bir şey demek ki, senin de canını sıkmak istememiştir, şimdi morali iyiyse problem yok zaten, doğum günlerimiz ayrı geçiyor maalesef dediğin gibi, sağlık olsun da gerisi önemli değil.... 4 gün sonra da bizim 4. evlilik yıl dönümümüz, dün bu konu hakkında konuştu benle eşim, üzgündü epey ama elden gelen bir şey yok, ömrümüzden çalıyorlar, özel günlerimizden mi çalmasınlar?

aynen öyle his'im önemsz bşy sanırım.konusurken arkada asker dolu oluyor rahat anlatamaz diye anlatmadı telde galiba.hani birine sinir olduysa ayıp gelmıstr onlarn yanında anlatmak...diimi cnm ya ömrumuzden gidio bu ne kievlilik yıldönumunz demek 4gun snra ne gzl.ALLAHIM nicelerini gormek nasip etsn.benim de 16temmuz d.gunum ama aşkım yanımda olamayacak.seneye inş

Evet benim eşimde bu yeni yerinde rahat konuşamıyor, telefonlar dip dibe ve duyuluyor konuşulanlar, o da bu yüzden rahat rahat anlatamamıştır derdini,

Şimdiden doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın hayırlara vesile olsun, biz de bu sene kutlayamayacağız evlilik yıldönümümüzü ama seneye evci izni kullanarak kutlamayı düşünüyoruz ama bakalım, seneye kim öle kim kala, Allah nasip ederse....

Bu arada msn kapanmış, yeni bir msn açtım, seni kaydedeceğim canım, mesaj da atarım sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…