şafak:431
yat kalk , yat kalk düşmüyo yahu
evet sen has torunumuzsun.
Bizim topiğe herkes uğruyor canım
canım bnimde yaş 19 ama nişanlım 26 ve 92 lilerle gitti askere bizde geç kaldık askerliğe...))):
Bizde 1 yıl geç kaldık, lakin o bile heryerde önümüze çıktı.. Sizi düşünemiyorum bile..
bizdede çok sorun oldu canım askerim çok zorlanıyor yani düşünsene kendisinden 6 yaş küçüklerle askerlik yapıyor, ama artık yapcak birşey yok
asker yolu bekleyenlerin çoğu 20 ya da 20den küçük benim gibi sevgilisi tecilli olanlar büyük her şeye çok mu geç kaldık ne:44::44:
evet canım orası fazla kalabalık biyer değil. tabi bi yandan iyi bi yandanda kötü bu durumm
diyarbakır olayı inşallah olmaz canımm düşünme sen onuu
İnşallah olmaz canım. daha iyi yada kötü durumunu bilmiyorum da benimki hala aramadı onun derdindeyim dün kontürü bitmişti alamadımı arıyamadımı anlamadım valla hala bekliyorum bi arasa sorucam ona beni burda merakta bıraktı
Herkese selamlar iyi aksamlar kızlar...öncelikle hepinizden özur dilerim merak ettırdigim icin...HUZURSUZ cnm merak etme iyiyim.
Kızlar onları yazdıgım gun ablamdaydım kalmaya gitmişm,ama netin kopma yapacagı ve bidaha gelmeyecegi hiç aklıma gelmedi...yegenimin telden bikac defa giriş yaptm ama sonra attı üye girişi yaptm ama diger sayfaya gecince normal girişe döndu...orda bikacgun kaldım geldım.kendime de yenı kontur aldım da anca girdim...eşime bikac kere sordum ne oldugunu,ısrarla anlatmadı iyiyim merak etme dedi hep.simdi de konu kapandı artık faceden yazarım demişti unuttu demekki.bende ustelemedım.iyi ama cok şükür.dün de dogum gunuydu hatta ama ben ilk defa yanında yoktum o yuzden kötu oldum dün.sağlık olsn napalım.bende haberler böyle.
Yeni bir arkadasımız gelmıs,niluferdı galıba,hosgeldın cnm.
ŞAFAK 322...
İnşallah canım ya bir telefon soksa içeri daha rahat edicez inşallah :)canımm benim merak etme fırsatı olmamıştır. şu ilk günleri bi atlatsın yerine alışsın rahatlarsınızz
İnşallah canım ya bir telefon soksa içeri daha rahat edicez inşallah :)
Canım benim paylaşmadığına göre önemsiz bir şey demek ki, senin de canını sıkmak istememiştir, şimdi morali iyiyse problem yok zaten, doğum günlerimiz ayrı geçiyor maalesef dediğin gibi, sağlık olsun da gerisi önemli değil.... 4 gün sonra da bizim 4. evlilik yıl dönümümüz, dün bu konu hakkında konuştu benle eşim, üzgündü epey ama elden gelen bir şey yok, ömrümüzden çalıyorlar, özel günlerimizden mi çalmasınlar?
canım 1 2 ay sabret hemen sokmayın bnce
aynen öyle his'im önemsz bşy sanırım.konusurken arkada asker dolu oluyor rahat anlatamaz diye anlatmadı telde galiba.hani birine sinir olduysa ayıp gelmıstr onlarn yanında anlatmak...diimi cnm ya ömrumuzden gidio bu ne kievlilik yıldönumunz demek 4gun snra ne gzl.ALLAHIM nicelerini gormek nasip etsn.benim de 16temmuz d.gunum ama aşkım yanımda olamayacak.seneye inş
Neden canım birşey olurmuki? :S
canım benim bildiğim ilk başlarda yasak sizin alt devreniz geldiğinde serbest oluyo. biz alt devre gelmesini bekledikk.
valla ben tam olarak bilmiyorum canım sokmam fazla sürmez dedi :S şimdi aradı birini telefonundan sesi iyi geliyordu çok şükür diskodalarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?