diskoda mı:44::44::44:
Evet benim eşimde bu yeni yerinde rahat konuşamıyor, telefonlar dip dibe ve duyuluyor konuşulanlar, o da bu yüzden rahat rahat anlatamamıştır derdini,
Şimdiden doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın hayırlara vesile olsun, biz de bu sene kutlayamayacağız evlilik yıldönümümüzü ama seneye evci izni kullanarak kutlamayı düşünüyoruz ama bakalım, seneye kim öle kim kala, Allah nasip ederse....
Bu arada msn kapanmış, yeni bir msn açtım, seni kaydedeceğim canım, mesaj da atarım sana...
Yaa kantin gibi birşey canım televizyon falan varmış işte
Merhaba canlar nasılsınız
cok sagol cnm tesekkur ederim.telden smile zor oluyoda es geciyorum sen öptüm say:)hee tamam tatlım ben de diyorum kaydettin de ben mi görmedim listede.
Bu arada diger kısçeler selamlar ayrı ayrı bi konusma oldu k.bkmayın.ben direk konuya daldım merak edildgi icin.
canım senn sevgilin hangi bölüktee askerim soruyoo
Hoş geldin canım, nasılsın? Nasıl gidiyor vuslat mutluluğu?
Yok canım yaa işte uzun zamandır girmediğim için kapanmış o yüzden.... Eklerim bugün...
tamam cnmbenım msn acık şuanda,ç.dısı görunüom.
Hoş geldin canım aramıza... Bence hiç de geç değil, benim eşim de 26 yaşında ve yeni gitti askere, üstelik 4 yıllık evliyiz, eşimin devresinde 35 yaşında olup da 2 çocuğu olanlar bile vardı acemilikte.... Ne yapalım, düzenleme yapılır diye bekledik, askerlik geldi çattı, ani bir gidiş oldu bizimki....
Herkese selamlar iyi aksamlar kızlar...öncelikle hepinizden özur dilerim merak ettırdigim icin...HUZURSUZ cnm merak etme iyiyim.
Kızlar onları yazdıgım gun ablamdaydım kalmaya gitmişm,ama netin kopma yapacagı ve bidaha gelmeyecegi hiç aklıma gelmedi...yegenimin telden bikac defa giriş yaptm ama sonra attı üye girişi yaptm ama diger sayfaya gecince normal girişe döndu...orda bikacgun kaldım geldım.kendime de yenı kontur aldım da anca girdim...eşime bikac kere sordum ne oldugunu,ısrarla anlatmadı iyiyim merak etme dedi hep.simdi de konu kapandı artık faceden yazarım demişti unuttu demekki.bende ustelemedım.iyi ama cok şükür.dün de dogum gunuydu hatta ama ben ilk defa yanında yoktum o yuzden kötu oldum dün.sağlık olsn napalım.bende haberler böyle.
Yeni bir arkadasımız gelmıs,niluferdı galıba,hosgeldın cnm.
ŞAFAK 322...
Yaa kızlarr size birşey sormak istiyorum bilen varsa cevap verirse çok sevinirim. Benim askerim açıköğretim okucakta temmuzda falan tercihler yapılcak sonra kayıt işlemleri falan bunu askerdeyken yapabilirmi? aranızda askeri açıköğretimde okuyan varmı?
hoş buldum canım sağolasın... ya ne bilim siz en azından bu arada evlenmişsiniz falan... gerçi öyle daha zor oluyor diyorlar.... hoş biz başlayalı da çok olmadı zaten ama ne bileyim gelecek, düzgün bi iş bulacak, düzenini kuracak da............... hayal bile kuramıyorum
Evet evliyken zor canım yaa, biz bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştik... Ama en önemli sorunu atlatıyorsunuz işte, askerden gelsin hayırlısıyla işini kurar evlenirsiniz, geç olsun güç olmasın ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?