Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cok sagol cnm tesekkur ederim.telden smile zor oluyoda es geciyorum sen öptüm say:)hee tamam tatlım ben de diyorum kaydettin de ben mi görmedim listede.
Bu arada diger kısçeler selamlar ayrı ayrı bi konusma oldu k.bkmayın.ben direk konuya daldım merak edildgi icin.

Merhaba canlar nasılsınız

Hoş geldin canım, nasılsın? Nasıl gidiyor vuslat mutluluğu?

Yok canım yaa işte uzun zamandır girmediğim için kapanmış o yüzden.... Eklerim bugün...

Yaa kızlarr size birşey sormak istiyorum bilen varsa cevap verirse çok sevinirim. Benim askerim açıköğretim okucakta temmuzda falan tercihler yapılcak sonra kayıt işlemleri falan bunu askerdeyken yapabilirmi? aranızda askeri açıköğretimde okuyan varmı?

hoş buldum canım sağolasın... ya ne bilim siz en azından bu arada evlenmişsiniz falan... gerçi öyle daha zor oluyor diyorlar.... hoş biz başlayalı da çok olmadı zaten ama ne bileyim gelecek, düzgün bi iş bulacak, düzenini kuracak da............... hayal bile kuramıyorum

hoş buldum canım sağolasın...

açıköğretim konusunda bi fikrim yok ama benim arkadaşlarım kpss tercihi yaparken kolaylık tanımışlardı onda da yardımcı olurlar sanırım

:92: 03.07.2012 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

...158 acbn...

…132 iwran…

...137 eti_cin...

...139 EmrEsra…

…150 seker…

...151 esraburak...

...155 celinees...

...155 romromela...

...156 gizem4191...

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

...205 okyanus1...

…209 denizgzr…

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...233 _CeyDa_...

…233 cerenbayram…

…233 huzursuz01…

...235 pamuksekerr32...

...235 yesim. ...

...235 p_i_n_a_r...

...238 flores…

…273 eliif59…

…278 cnmsın64…

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

…320 fatihatice03…

…321 duygum…

…321 superisiii…

…321 bOniTO…

…322 DerinSu…

…322 kubra17…

…322 aalis…

… 324 omerabia…

…324 yener_tugba…

…327 goqce…

…327 ErreS…

…345 SeNLeYM…

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

…401 H_İ_S…

…413 BerrakSudakiKirmiziBalik…

…415 Brrk…

…417 Kayra95..

…417 buket1811..

...HERSEY VATAN IÇIN...

BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

…324 yener_tugba…

hahaaay 324 olduk az kaldı 200lere çok az :)) Mehtap 32

Bekle beni sevdiğim az kaldı, dayan bebeğim dayan yüreğim

Evet evliyken zor canım yaa, biz bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştik... Ama en önemli sorunu atlatıyorsunuz işte, askerden gelsin hayırlısıyla işini kurar evlenirsiniz, geç olsun güç olmasın ....

öyle, doğru diyorsun. bu ara problemler var gittiğinden beri her gün konuşuyorduk ama bi haftada sadece 2 gün konuştuk şu an hiçbir şey göremiyorum ondan karamsarlaştım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…