neler oluyor askeriyede uygun değil o seçim.
Bence hiçbirşey verme, askeriyede sabırlar hatsafhada benimki baştan söyledi kendine ait sakın birşey gönderme diyorum ya çok kıskanç bende onu riske sokmadım.
kızlar bana yardımcı olun, askerim ağustosun 5 de dağıtım iznine gelcek ve usta birliğine giderken ona güzel bi hediye vermek istiyorum acaba ne olabilir bn resimli yastıklardan düşündüm sizce nasıl olur yada başka neler olabilir yardımcı olurmusunuz*
Senin şafağın kaç mytz askerin nerde?
hayalimdeki şafak bu iştee sevdiceğimle memleketimizin plakasıı ahhh ahh gelirmiyim ki o günleree
bizim memleketimizde 01
bir geleydik o güne ahh ahh
benimkide bnden sürekli yanında taşıyabilceği bana ait ufak birey istiyor canım benimkisi öyle çok kıskanç değil de ama eğer çalınırsa kötü hissedecek kendisini bundan eminim
Kesinlikle canım benim
nasılsın ezgim??? konuşamıyoruz ne zamandır
İyiyim canım, sen nasılsın ?
Eveet birde tatile çıkıyorsun ne zaman dönersin acaba iki lafın belini kıralım
iyiyim canım :) sınav vardı bugün yorgunum biraz. ayy tatil denmez pek en yakın arkadaşımın düğünü var normal şartlar altında çarşamba dönebilirim ama dayımlarda orda kalırım belki. sende ne var ne yok?
Evet canım gördüm güzel geçmiş maşallahİstediğin puanlar gelsin..
Bende uykum gelsin diye bekliyorum malum İzmir sıcağı serinlemeden uyutmuyor. Bi yandan da kayınvalidemle konuşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?