Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neler oluyor askeriyede uygun değil o seçim.
Bence hiçbirşey verme, askeriyede sabırlar hatsafhada benimki baştan söyledi kendine ait sakın birşey gönderme diyorum ya çok kıskanç bende onu riske sokmadım.

benimkide bnden sürekli yanında taşıyabilceği bana ait ufak birey istiyor canım benimkisi öyle çok kıskanç değil de ama eğer çalınırsa kötü hissedecek kendisini bundan eminim

Merhaba canım.Ben olsaydım askerinin yerinde kullanışlı ve seni hatırlatacak bir hediye isterdim.
Mesela güzel bir havlu alabilirsin.Veya bi tokanı üzerine konunun sindiği bir badini verebilirsin.Kendi dolabında saklayabilir.

Ama ihtiyaç dahilinde bir hediye almak istersen oda spreyi ve sivrisinek kovucu gibi basit ama önemli şeyler
alabilirsin.
(benim eşim usta birliğine gittiği hafta oda spreyi, havalar ısınıncada sinek kovucu aldı)

Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Yıl = ( 0 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Ay = ( 4 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Gün = ( 134 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Saat = ( 3235 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Dakika = ( 194125 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Saniye = ( 11647510 )

benimkide bnden sürekli yanında taşıyabilceği bana ait ufak birey istiyor canım benimkisi öyle çok kıskanç değil de ama eğer çalınırsa kötü hissedecek kendisini bundan eminim

Kolye al istiyorsan canım sürekli boynunda taşısın, sanırım gözükmediği sürece kimse de bir şey demez....

KÜTAHYA'YA SELAM YOLA DEVAMMMM
Askerimin iki tane taktir almasıı şerefinee atsınn şafaklarrrrrr

İyiyim canım, sen nasılsın ?
Eveet birde tatile çıkıyorsun ne zaman dönersin acaba iki lafın belini kıralım

iyiyim canım :) sınav vardı bugün yorgunum biraz. ayy tatil denmez pek en yakın arkadaşımın düğünü var normal şartlar altında çarşamba dönebilirim ama dayımlarda orda kalırım belki. sende ne var ne yok?

Evet canım gördüm güzel geçmiş maşallah İstediğin puanlar gelsin..
Bende uykum gelsin diye bekliyorum malum İzmir sıcağı serinlemeden uyutmuyor. Bi yandan da kayınvalidemle konuşuyorum

Evet canım gördüm güzel geçmiş maşallah İstediğin puanlar gelsin..
Bende uykum gelsin diye bekliyorum malum İzmir sıcağı serinlemeden uyutmuyor. Bi yandan da kayınvalidemle konuşuyorum

yok bebeğim ya ora öyle yazdım ama alakası yok ben takmıyorum artık, kaşarlaştım kpss konusunda mehmet duymasın mehmetin babası da yatak göl oluyor kızım diyor. ben de adanada pişcem birkaç gün. ne kaynatıyorsunuz bakalım gelin kaynana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…