Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
konuştum şimdi canım bi problem yokmuş orda arar merak etme tatlım. ben de çıkıyorum gelirimn ynee

Bu son ayrı özel gününüz olsun,
Rabbim sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin size..

H_İ_S

yıldönümünüz kutlu olsun canımmm daha nice beraber yıllaraaa inşş.

darısı da bizim başımızaa

Teşekkür ederim arkadaşlar, inşallah sizler de yaşarsınız böyle özel ve güzel günleri, ayrı gayrı olmadan yaşarsınız inşallah....

Selam kızlar bu arada...

ŞAFAK 44 MALATYA SELAM OLSUN

darende gürpınar şelalesi

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:231

Plakalara gelme şafağı:150

100'lere gelme şafağı:32

Yarılama şafağı:1

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

kızlar bana yardımcı olun, askerim ağustosun 5 de dağıtım iznine gelcek ve usta birliğine giderken ona güzel bi hediye vermek istiyorum acaba ne olabilir bn resimli yastıklardan düşündüm sizce nasıl olur yada başka neler olabilir yardımcı olurmusunuz*

Merhaba canım, usta birliğine giderken diyorsun fotoğraflı yastıklar uygun olmaz ki be tatlım askeriyede,, en azından benim askerim böyle bir hediyeyi sokmaz askeriyeye kendisi normalinden çok fazla kıskanç..

Uygun değil bence fakat baska önerimde yok aklıma gelmiyor

oda doğru cnm ya bide çalınırsa yastık fena olur askerim. kendimden birşey vermek istiyorum da aklımada birşey gelmiyor

şafak 412

askerimi görmeme son 27 gün kala

300 leri sayamaya son 12 gün kala

elbet güneş birgün bizim için doğacak....

oda doğru cnm ya bide çalınırsa yastık fena olur askerim. kendimden birşey vermek istiyorum da aklımada birşey gelmiyor

Neler oluyor askeriyede uygun değil o seçim.
Bence hiçbirşey verme, askeriyede sabırlar hatsafhada benimki baştan söyledi kendine ait sakın birşey gönderme diyorum ya çok kıskanç bende onu riske sokmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…