Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H_İ_S ve iboebru sizinle daha önce sohbet etmedim o yüzden tanımıyorum sizlerii
Tanısmak isterim
Nerede yasıyorsunuz
Yaslarınız kac safak ne durumda

Ankarada yaşıyorum canım ben İngilizce Öğretmeniyim, 29 yaşındayım, dört yıllık evliyiz, eşim 2 ay oldu gideli, ani bir gidiş oldu, devre kaybı olarak 3 günde apar topar gitti... Maalesef şafak daha çok karanlık bugün atarsa 392 Eşim de İstanbul - üsküdar Kuleli askeri Lisesinde askerlik yapıyor....

Bende seni özledim vallahiii
Ben iyiyim sen nasılsın,tatil nasıldıı?

Özlemler karşılıklı tatlımmm
İyiyim bende işte ne olsun tatil de güzel di 20 gün dinlendim kafa dağıttım tam sıkılmaya başlamıştım ki bitti döndük.
Öyle işte azıcık kalan şafağımızı evde attırarak keyfini yaşayayım diyorum..

kızlar nasılsınız bakalım keyifler nasıl askerlik nasıl gidiyor asker yarenleri ((

hmm.. Bu msjdan evli oldugunu anlıyorumm.
Gercekten zor olmalıı yaa
Sevgili beklemekte zor ama eşi beklemek daha farklı bir duygu olsa gerek
Cocuk varmı pekii??

Evet çok zor ama katlanıyoruz başka yolu yok, uzun dönem olması bizi çok etkiledi, çünkü kısa dönem için çabalıyorduk... Henüz çocuk yok canım, askerden sonra inşallah... Bir de o olsaydı, daha da zor olacaktı...

18' ÇANKIRI'dayız

Ohh yenmiş bitirilmiş, pamuk helva gibi şafak... Maşallah canım... Biz de böyle canına okuyacağız inşallah şafağın...

Son düzenleme:

Özgeee inanmıyorum yaa 18 diyorsunnn 18
Masallah yaa seni gördükçe kendime güvenim geliyor vallahiii
Bende atarsaa 39 diyorum özgee
Takipteyimmm

Hayırlısı uzun dönemmişş napalımm Zorda olsa bitecek

Bende istanbulda yasıyorumm
Yasım 20
İst neresi cnm
askerin nerede askerr

Bakırköyde canım. askerim urfa-siverekte asker. sen ist. neresinde oturuyorsun? askerin nerde?

Özgeee inanmıyorum yaa 18 diyorsunnn 18
Masallah yaa seni gördükçe kendime güvenim geliyor vallahiii
Bende atarsaa 39 diyorum özgee
Takipteyimmm

17 Çanakkale diyeceğim,yarimin olduğu yere selam yollayacağız bu gece inşallah.
Gelsin canım benim güvenin gelsin aramızda çok yol yok ki...Yakın takiptesinnn

Bende istanbulda yasıyorumm
Yasım 20
İst neresi cnm
askerin nerede askerr

Bakırköyde canım. askerim urfa-siverekte asker. sen ist. neresinde oturuyorsun? askerin nerde?

Yakınmışızz canım bende Bağcılarda oturuyorumm
Her cumartesi Bakırköye gidiyordum kurslarım oldugu icinnn
Otobüsle 4o dk mesafemiz varr

Hayırlısı uzun dönemmişş napalımm Zorda olsa bitecek

Evet biz de öyle diyoruz hayırlısı olsun diye, belki kısa dönem olsaydı doğuya çıkacaktı daha zor olacaktı bizim için... Napalım, başlayınca biter....

Yakınmışızz canım bende Bağcılarda oturuyorumm
Her cumartesi Bakırköye gidiyordum kurslarım oldugu icinnn
Otobüsle 4o dk mesafemiz varr

Evet canım yakınmışız gerçekten ben bağcılara hiç gelmedim ama ark.larım orda oturuyordu :) ne kursuna geliyorsun canım?

İyi olmaya çalışıyoruz canım. Çok şükür iyiler yoruluyorlar biraz ama olucak o kadarr.. bekliyoruz işte.. sen nasılsın.. askerin nasıl?

bnde iyi olmaya çalışıyorum canım özlem dorukta ama dayanıyoruz işte. askerimde çok iyi rahat bu aralar ama ayın ondördünde şöför eğitimi almak için bileciğe gidecek bakalım orada nasıl olacak kader artık (

kızlar nasılsınız bakalım keyifler nasıl askerlik nasıl gidiyor asker yarenleri ((

Görmemişim canım kusura bakma, iyiyz ne yapalım vakit öldürmeye çalışıyoruz... Sen nasılsın?

Biticek canım biticek.. Döndüğünde de vay be 15 ay nasıl geçti diceksiniz...

Evet bitecek ve bir daha ayrılık olmayacak... Buna inanmak gerek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…