H_İ_S ve iboebru sizinle daha önce sohbet etmedim o yüzden tanımıyorum sizlerii
Tanısmak isterim
Nerede yasıyorsunuz
Yaslarınız kac safak ne durumda
Geldim canım benim geldim, gelir gelmez de pc attım kendimi özlemişim valla.
Nasılsınız bakalımmm?
18' ÇANKIRI'dayız
Bende seni özledim vallahiii
Ben iyiyim sen nasılsın,tatil nasıldıı?
Evet canım tanışmamıştık. ben daha yeniyim şafak karanlık 409istanbulda yaşıyorum 19 yaşındayım.. Sen canım?
Ben de sevmiyorum canım yaa boş versene, el mahkum... Ama bu devirde bilmek gerek...
Aynen öyle canım valla lazım olduğu için öğrenmeye çalışıyorum biraz biraz
Bende istanbulda yasıyorumm
Yasım 20
İst neresi cnm
askerin nerede askerr
Ankarada yaşıyorum canım ben İngilizce Öğretmeniyim, 29 yaşındayım, dört yıllık evliyiz, eşim 2 ay oldu gideli, ani bir gidiş oldu, devre kaybı olarak 3 günde apar topar gitti... Maalesef şafak daha çok karanlık bugün atarsa 392Eşim de İstanbul - üsküdar Kuleli askeri Lisesinde askerlik yapıyor....
Eşini buraya gönderdin desenee
3 günde apar topar gitmesii ani ve sasırtıcı olmuşturr eminim
Allah kavustursun diyelim
hmm.. Bu msjdan evli oldugunu anlıyorumm.
Gercekten zor olmalıı yaa
Sevgili beklemekte zor ama eşi beklemek daha farklı bir duygu olsa gerek
Cocuk varmı pekii??
18' ÇANKIRI'dayız
Canım Maşşallah yaa aman nazar deymesin yemiş bitirmişsin tütütü 41 kere Maşşallah
Özlemler karşılıklı tatlımmm
İyiyim bende işte ne olsun tatil de güzel di 20 gün dinlendim kafa dağıttım tam sıkılmaya başlamıştım ki bitti döndük.
Öyle işte azıcık kalan şafağımızı evde attırarak keyfini yaşayayım diyorum..
Evet çok zor ama katlanıyoruz başka yolu yok, uzun dönem olması bizi çok etkiledi, çünkü kısa dönem için çabalıyorduk... Henüz çocuk yok canım, askerden sonra inşallah... Bir de o olsaydı, daha da zor olacaktı...
Ohh yenmiş bitirilmiş, pamuk helva gibi şafak... Maşallah canım... Biz de böyle canına okuyacağız inşallah şafağın...
Özgeee inanmıyorum yaa 18 diyorsunnn 18
Masallah yaa seni gördükçe kendime güvenim geliyor vallahiii
Bende atarsaa 39 diyorum özgee
Takipteyimmm
Bitti sayılır arkadaşım artık,zorlu yollardan geçip sonuna geldik işte..Darısı sizlerin başınaaa
Yasım 20
İst neresi cnm
askerin nerede askerr
Bakırköyde canım. askerim urfa-siverekte asker. sen ist. neresinde oturuyorsun? askerin nerde?
kızlar nasılsınız bakalım keyifler nasıl askerlik nasıl gidiyor asker yarenleri ((
Hayırlısı uzun dönemmişş napalımm Zorda olsa bitecek
Yakınmışızz canım bende Bağcılarda oturuyorumm
Her cumartesi Bakırköye gidiyordum kurslarım oldugu icinnn
Otobüsle 4o dk mesafemiz varr
Evet biz de öyle diyoruz hayırlısı olsun diye, belki kısa dönem olsaydı doğuya çıkacaktı daha zor olacaktı bizim için... Napalım, başlayınca biter....
İyi olmaya çalışıyoruz canım. Çok şükür iyiler yoruluyorlar biraz ama olucak o kadarr.. bekliyoruz işte.. sen nasılsın.. askerin nasıl?
kızlar nasılsınız bakalım keyifler nasıl askerlik nasıl gidiyor asker yarenleri ((
Biticek canım biticek.. Döndüğünde de vay be 15 ay nasıl geçti diceksiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?