Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Maşşallah canım şoför olucak desene ne güzel. benimkide komutanın postası olucak büyük bir ihtimal bakalm bekliyoruz

Evet bitecek ve bir daha ayrılık olmayacak... Buna inanmak gerek.... [/QUOTE]

İnan canım inann içini ferahh tut.. sen şimdiden çocuklarınızın isminin ne olucağını düşün

bnde iyiyim canım benim bu aralar vakit kolay ölüyo kuzenin düğün var bol bol göbek atıyorum vallaha gelin sizlerde stres atarız (

Geçmiş olsun canım yaa benimkinde de mide problemi var bende korkuyorum ağrıcak diye
Sagol ebru,bunun hiç yoktu saglık sorunu.
Hatta ben dalga gecerdim yaz kış hic mi hastalanmazsın sen diye
Orda yediklerinden kaynaklanmış.
Dengesiz ve düzensiz beslendigi icin olmuş.
Söyle dikkat etsin askerin,ihmal etmesin
Bizimki hep ihmal etti
İlk gittiginde az agrıyo dedi şimdi cogalmış.Yatıyo öyle
Kızlar hepiniz söyleyin askerlerinize,yediklerine içtiklerine dikkat etsinler.
Özellikle kücük ilcelerde falan askerlik yapanlar

Son düzenleme:
Maşşallah canım şoför olucak desene ne güzel. benimkide komutanın postası olucak büyük bir ihtimal bakalm bekliyoruz

inşallah olur canım evet şöför olacak inşallah ama gene sıkıntı bitmiyor eğer 5. bölük olursa kesin doğuya gidiyormuş inşallah 5. bölüğe düşmezde

üzülme canım yediği birşey dokunmuştur benm askerimde hasta öksrüyor ama herkes hasta burda diyo takma sen diyor sende takma kafana(;
Aynen canım,yediklerinden olmuş
Ya nasıl üzülüyorum böyle hastalanınca orda onlar
Kimse ilgilenmiyor,zaten üzülüyolar hasrete bi de hastalanınca daha da kötü oluyorlar yazık yaa

Evet haklısın canım ya. Benimki çok şükür yiyormuş yemeklerinide işte benimki sinirlendiğinde kafasına bişey taktığında falan ağrıyor sinirsel galiba. gerçekten çok dikkat edilmesi gerekiyor. Allah yardımcıları olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir.

İnşallah cnm benim.Kazasız belasız dönsünler çabucak hepsi
O kadar daralmış,bunalmış ki 'bi an önce şurdan kurtulmak istiyorum'diyo.
Kıyamam yavrum benim

Selam kızlar
Askerim hastalanmış,midesi ağrıyomuş

Üzülme canım bu problemler oluyor maalesef benim eşim de mideden muzdarip, revirde doğru düzgün ilaç da vermiyorlar, çarşıya çıkınca gizli saklı aldı, yoksa duramıyor ağrısından yanmasından... Aslında askerde çok iyi bakarlar derler ama yalan yani...

İnan canım inann içini ferahh tut.. sen şimdiden çocuklarınızın isminin ne olucağını düşün

Ha ha evet haklısın, isim işi zor yaa hiç aklımda yok, yumurta kapıya dayanınca düşüneceğiz sanırım

bnde iyiyim canım benim bu aralar vakit kolay ölüyo kuzenin düğün var bol bol göbek atıyorum vallaha gelin sizlerde stres atarız (

Ohh oyalanacak bir şey ne güzel... Bari çabuk geçer vakit işte ne güzel iki göbek atarsınız...

Geçmiş olsun canım yaa benimkinde de mide problemi var bende korkuyorum ağrıcak diye

Ağrıması çok yüksek olasılık, çünkü gerçekten çıkan yemekler çok iyi olmuyormuş, yazık askerlere....

H_İ_S;
Çok haklısın.İlgi alaka yok malesef.
Revir var ama dedigin gibi ilaç eksigi var.Dışardan getirtilmiş.
Çok zor Allah yardımcıları olsun

eline saglık his hayırlı olsun artık sende atıyor safaklarımız bol bol attır ne olurrrrrrr

inş canım gidersin bol bol görüşürsünüz.kavuşmalar çok güzel oluyor:) benim askerimde eylülün ilk haftası izne gelecek nişanlanacağız

ayyyyyyy ne güzeeell pınar yaaa benimki de öyle istedi ama babam yok dedi önce bir askerliğini bitirsin eli ekmek tutsun sonra gelsin dedi

İnşallah cnm benim.Kazasız belasız dönsünler çabucak hepsi
O kadar daralmış,bunalmış ki 'bi an önce şurdan kurtulmak istiyorum'diyo.
Kıyamam yavrum benim

Amni canım amin.. ayy off canım öyle diyolar ya içim gidiyor valla.. benimkide acemilikte öyle söylüyordu şimdi ustada daha yeni bişey demedi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…