Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuzum benim yirim seni iyiki kk varmışki bende seni buldum bebişim.bitecek canım ömür bitiyo şafakta biter.saydığımız için zor geçiyo ama saymadanda olmuyo.iki ucu kakalı değnek

saymadan duramıyorum ki benim aklımın bi kenarında duruyo o rakamlarr

ay ayrıca çokk kibarsınnn kuzummmmmmmmmmmmmmmm ayy bendee seni yirimmmmmmmm

Ha ha evet haklısın, isim işi zor yaa hiç aklımda yok, yumurta kapıya dayanınca düşüneceğiz sanırım

Nasıl yok canım yaa valla bizim bile erkeğimizin ismi belli ama kıza daha karar vemedikkk oda olunca artık

beğenmişmi kuzumm ibrahim yemekleri nasılmışşş :44::44:

Valla canım yiyorum diyor idare ediyor heralde. ali yemiyormuki?:44:

ay haftada 3 yese geri kalan günler yemiyorr şapşirikk akşamları telden alıyolar bişeyler bazenn

ayrıca gidelimm demiştinn onun cevabını da burdann veriyimmmm babamaaa abimee ne diceğimi bilsemm 1 gün bile durmam burdaa

Son düzenleme:

Telden alıyorlar derken canım :44:
Yaa gel arkadaşımın memleketine gidicem de gidelim işte Allah kısmet ederse bayramdan sonra gitmeyi planlıyorum ben

Telden alıyorlar derken canım :44:
Yaa gel arkadaşımın memleketine gidicem de gidelim işte Allah kısmet ederse bayramdan sonra gitmeyi planlıyorum ben

canımm dışardan alıyolar gizlice.

ayy ben gidemem de allah kısmet ederse ağustos 9 da ıspartaya gitcem. eylül 1 de ali oraya gelcek bi 13 14 gün beraber olcaz inşş

canımm dışardan alıyolar gizlice.

ayy ben gidemem de allah kısmet ederse ağustos 9 da ıspartaya gitcem. eylül 1 de ali oraya gelcek bi 13 14 gün beraber olcaz inşş

Hee iyi yapıyolar canım yaa.
aaa ne güzell yaa çok sevindim canım benim hade o zaman eylül çabucakkk gelsinnn diyelimmm

Hee iyi yapıyolar canım yaa.
aaa ne güzell yaa çok sevindim canım benim hade o zaman eylül çabucakkk gelsinnn diyelimmm

ayyy inşş çabuk geçer zamn benim tek korkum şimdiden 9 eylüle kadar olan zamann.
ıspartaya gidince o heyecanla anlamam heralde bişey. onun geldiği hafta zatenn su gbi akıp geçerr

zten izinden geri dönüp teslim olduğundada 161 günümüz faln kalıyo olcakk sonraa 150yi beklerimmm . sonra çift sayırlarr sonraa plakalarrrr. sonraaa 32 ıspartaa sonra 01 adana derkenn bitti gitti işteee :119::119::119:

bugün çok mu pozitifim neyimmm

İnşallah canım benim inşallah.. Maşşallah hep böyle ol az kaldı askerine kavuşmana neden pozitif olmayasınki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…