kuzum benim yirim seniiyiki kk varmışki bende seni buldum bebişim.bitecek canım ömür bitiyo şafakta biter.saydığımız için zor geçiyo ama saymadanda olmuyo.iki ucu kakalı değnek
evet canım acemilik yapıyor daha şu an hatayda sonra bilecik sonra dağıtım olacak usta birlik nereye düşer bilinmez 75 gün acemilik yapıyor benimki.
Selam kızlar
Askerim hastalanmış,midesi ağrıyomuş
Evet haklısın canım ya. Benimki çok şükür yiyormuş yemeklerinide işte benimki sinirlendiğinde kafasına bişey taktığında falan ağrıyor sinirsel galiba. gerçekten çok dikkat edilmesi gerekiyor. Allah yardımcıları olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir.
ay evet yaaa kendimiz için eglenelim 199 dediğinde
kara leke gibi yapıştı üzerimizi gitmiyor arkadaş
beğenmişmi kuzumm ibrahim yemekleri nasılmışşş :44::44:
Valla canım yiyorum diyor idare ediyor heralde. ali yemiyormuki?:44:
yaaaaa 199u beklemeyelimm ben 9ağustosta şehir dışına çıkıyorum net olmıcakkk ay ben burdayken eğlenelimmmm yoluurrr yolurrrr
o da olur canımm erken kutlarızzz
ay haftada 3 yese geri kalan günler yemiyorr şapşirikkakşamları telden alıyolar bişeyler bazenn
ayrıca gidelimm demiştinn onun cevabını da burdann veriyimmmmbabamaaa abimee ne diceğimi bilsemm 1 gün bile durmam burdaa
Telden alıyorlar derken canım :44:
Yaa gel arkadaşımın memleketine gidicem de gidelim işte Allah kısmet ederse bayramdan sonra gitmeyi planlıyorum ben
canımm dışardan alıyolar gizlice.
ayy ben gidemem de allah kısmet ederse ağustos 9 da ıspartaya gitcem. eylül 1 de ali oraya gelcek bi 13 14 gün beraber olcaz inşş
Hee iyi yapıyolar canım yaa.
aaa ne güzell yaa çok sevindim canım benim hade o zaman eylül çabucakkk gelsinnn diyelimmm
ayyy inşş çabuk geçer zamn benim tek korkum şimdiden 9 eylüle kadar olan zamann.
ıspartaya gidince o heyecanla anlamam heralde bişey. onun geldiği hafta zatenn su gbi akıp geçerr
zten izinden geri dönüp teslim olduğundada 161 günümüz faln kalıyo olcakk sonraa 150yi beklerimmm . sonra çift sayırlarr sonraa plakalarrrr. sonraaa 32 ıspartaa sonra 01 adana derkenn bitti gitti işteee:119::119::119:
bugün çok mu pozitifim neyimmm
İnşallah canım benim inşallah.. Maşşallah hep böyle ol az kaldı askerine kavuşmana neden pozitif olmayasınki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?