İyi akşamlar canım nasılsın?
Evet 41 kere maşallah gerçekten şafağına canım, Allah 41 leri de göstersin.... Siz isteyin ben sabahtan attırırım şafakları fark etmez yani
iyiyim canım sen nasılsın çeyizime bişeyler alıcamda netten araştırma yapıyorum
Ne güzel yaaa ben de bugün katalogtan bir sürü ciciler beğendim mutfak için, ben evliyim ama pek bir çeyizim yoktu evlenirken, o yüzden özeniyorum böyle, eşim askerden gelince ev alacağız inşallah ozaman yeni yeni ciciler alacağım ben de evime... İnsan baktıkça hevesleniyor yaa, içinden ne geçiyorsa al canım yaa bu günler bir daha geri gelmiyor....
benimde çok hevesim vardır çeyiz yapmaya ama bi türlü sıra gelmiyo bakıyorum ama peşin almak istiyorum taksit istemiyorum bunun içinde para biriktirmem lazıminşallah seninde herşey gönlünce olur canım en önemlisi huzur huzur olsunda çeyiz olmasın demi ama bak sence hangi ütü bana fikir ver
Philips GC3560 2400W Buharlı Ütü - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com bumu
Philips Azur GC-4845 2400 Watt Buharlı Ütü - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com yoksa bumu
-17-
...::: ÇANAKKALE'YE SELAM OLSUN :::...
Dur yolcu, bilmeden gelip bastığın,
Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın,
Bir vatan kalbinin attığı yerdir!.
Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda,
Gördüğün bu tümsek Anadolu'nda
İstiklal uğrunda, namus yolunda,
Can veren Mehmed'in yattığı yerdir!
Bu tümsek, koparken büyük zelzele,
Son vatan parçası geçerken ele,
Mehmed'in düşmanı boğduğu sele,
Mübarek kanını kattığı yerdir!...
Düşün ki haşrolan kan, kemik, etin
Yaptığı bu tümsek, amansız, çetin,
Bir harbin sonunda bütün milletin,
Hürriyet zevkini tattığı yerdir!...
Askerliğimizin büyük kısmının geçtiği ve sonlanacağı şehire ÇANAKKALE'ye selam gönderiyorum bugün.
Canım sevgilim askerliğini, askerlik yapılabilecek en güzel yerlerden birinde yapıyorsun bir devrin battığı yerdesin.
selammben geldimmm...kim dedi muhabbet yokkk aaa errescim bak biz burdayız ama şimdide sen yoksun cnm.
şafaklar attırılmış ohh şafak 313 ahh ahhhhhhhhhhhhhhhh yaktı beniiii yaktı beniiiiiiiiii
Millet nereye kaçtı bakayım?Hoş geldin Derinsu... erres canım biz varız burda
Millet nereye kaçtı bakayım?Hoş geldin Derinsu... erres canım biz varız burda
Burdayim sekerler. Ya ilk geldigim zamanlar geldi aklima sayfalar akar giderdi simdi ne o muhabbetler ne de o kisiler vr onlari kast ettm tabiki sizler varsinizbu safaklari saymayin bu kadar yav saydikca uzuyor bna
Burdayim sekerler. Ya ilk geldigim zamanlar geldi aklima sayfalar akar giderdi simdi ne o muhabbetler ne de o kisiler vr onlari kast ettm tabiki sizler varsinizbu safaklari saymayin bu kadar yav saydikca uzuyor bna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?