bende özledim ama sana pınara kırgınım
Merhaba asker yarenlerii
Ben burada sohbete pek gelemiyorum ama bugün vaktim varken tanışalım istersiniz.
Askerleriniz nerede?Sizler neler yapıyorsunuz?Günleri ittirmece nasıl gidiyor?
hoşgeldin cnm..benim askerim canım kocişim ankara genelkurmayda şöför...ne yapalım valla geçmiyo günler sanki ahh ahh ...
Hoşbuldum..
Evlisiniz öyle mi ah böylesi daha da zor değil mi,günler bir şekilde geçiyor bu kk sayfalarında ne yakarışlarımız var ama bak 17 dedim.Sıra size de gelecek tez zamanda.
Hoşbuldum..
Evlisiniz öyle mi ah böylesi daha da zor değil mi,günler bir şekilde geçiyor bu kk sayfalarında ne yakarışlarımız var ama bak 17 dedim.Sıra size de gelecek tez zamanda.
Evet zor ve dayanılmaz bir şey canım yaa... Benim de eşim İstanbul - Üsküdarda ben de Ankara da kalıyorum... Daha şafak 392Sana da az kalmış, maşallah şafağına, bizler de gün gelecek düşeceğiz böyle, sabrın meyvesini alacağız inşallah...
sen yedin canım MAŞALLAH YAbizimde geçecek inş ama zor yani çok zor
sen yedin canım MAŞALLAH YAbizimde geçecek inş ama zor yani çok zor
İyi geceler kızlar, uyuku tutmadı şafak atayım dedim..
DerinSu inan ki zaman çabuk geçiyor aslında..
Ya inanmazsın ama daha dün geldim buralarda salya sümük ağlıyordum..
şuan sanki 300lerden yeni kurtulmuş 250lerdeymişim gibi hissediyorum ama şafağa bi bakıyorum ki 136
allah'ıma binlerce şükür olsun, Özgeyi depüklediğimiz gün biz tezkereci devre olacağız..
bu günleri görebileceğim asla aklıma gelmezdi..
tezkereci devre olmamıza sadece 17 gün kaldı
acayip heycanlıyım..
Önce 3'aya düşücem onun heycanını yaşayacağım,
sonra Özge'yi depükleyeceğiz ve tezkereci devre olacağız onun heycanını yaşayacağız,
sonrada gelsin plakalar
valla esram geçiyo bazen 300lerden çabuk düştüm gibi geldi nedense.ama gün içinde hasret boguyor.rakamlara bakınca bazen geçiyo diyorum amann karmakarış bişy işte canım anlarsın....evet yaaaa ben geldigimde sen benim rakamlardaydın sanki:)baya geçti kızz
İyi geceler kızlar, uyuku tutmadı şafak atayım dedim..
DerinSu inan ki zaman çabuk geçiyor aslında..
Ya inanmazsın ama daha dün geldim buralarda salya sümük ağlıyordum..
şuan sanki 300lerden yeni kurtulmuş 250lerdeymişim gibi hissediyorum ama şafağa bi bakıyorum ki 136
allah'ıma binlerce şükür olsun, Özgeyi depüklediğimiz gün biz tezkereci devre olacağız..
bu günleri görebileceğim asla aklıma gelmezdi..
tezkereci devre olmamıza sadece 17 gün kaldı
acayip heycanlıyım..
Önce 3'aydan düşücem onun heycanını yaşayacağım,
sonra Özge'yi depükleyeceğiz ve tezkereci devre olacağız onun heycanını yaşayacağız,
sonrada gelsin plakalar
Öyle yaptık gün gün yedik bitirdik,kendimi büyük zafer kazanmış gibi hissetmem bundan.
Of kolay olmadığını oraya teslim olup,ilk sesini duyduğunda anladım..Hiç de unutmam.
Kolay zamanlar geçirmedim bende.Telefon dahi kullanamadık askerlik boyunca ah ah..
Oy sizde mi evlisinizz
İyi yerdeymiş eşleriniz neyse ki,dediğin gibi sabrın sonu güzel oluyor hepimizin olsun inşallah.
Geçiyor ya 300 lü rakamlar beni de çok zorlamıştı çok kavga etmiştik kendileriyle ama geçtiler.
diimi canım yaaa.olsun bak gün sizin gününz tadını çıkar tatlım..sen nişanlısın dimi?
Evet Esra ben hatırlıyorum seni ilk zamanları..
Şafağını da süslü süslü atıyorsun dikkatimi çekiyor takip ediyorum,nasıl da azalttın değil mi?
Geçiyor işte gün gelecek sayılar çok çok küçülecek.
Depük dedikçe heyecan basıyor beni yaaaaaa
valla esram geçiyo bazen 300lerden çabuk düştüm gibi geldi nedense.ama gün içinde hasret boguyor.rakamlara bakınca bazen geçiyo diyorum amann karmakarış bişy işte canım anlarsın....evet yaaaa ben geldigimde sen benim rakamlardaydın sanki:)baya geçti kızz
Evet canım gider gelir ne olacak olmadı kısa dönem yapar dedik, evlendik, 4 yıldan sonra gitti işte, biz hiç bu kadar zorlanacağımızı düşünmemiştik, evliyken gerçekten çok zormuş, o yüzden şanslısınız... Rakamlarla benim de aram iyi değil maalesef... Kavga dövüş indiriyoruz bakalım şafakları, sanki günler 24 saat değil de 48 saat Allahım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?