Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr bakın esrada öyle diyo 300ler lanetlimidir nedir bnmde hep kavgayla geçtii çok kötüydü o günler dikkat edinnn

Sayın üst devrem hatırlarsın tabi çömez esra'yı
neydi o günler ya sizin ticker'larınıza özenmeler falan gerçi hala özeniyoruz da yani hani işte gideceksiniz tek özenilecek şafak ve tıcker bizimkiler olacak

valla arkadaşım senin 17 şafağını görünce ben bile heycanlanıyorum, gerçekten,
seni tahmin bile edemiyorum ..
mükemmel bir heycan içince olmalısın..

hee anladım canım..şimdiden hayırlı olsun tatlım

ahh ah valla içime su serpiyosunuz canım inanki...ne güzel yaa ben de o rakamlarda olmak için neler vermezdim

Telden giriyorum kizlar dli ediyo agar vasita ya. Benim askerimde ankarada phonix henuz ne oldugu hala muamma ne olacagida safak desen bilmiypm kac var iste baya 300 lete az kaldi sanirsam

Belirlenmedi mi canım henüz ne olacağı?Yoksa sizin de bizim gibi acemilik uzun mu?
Geçiyor geçiyor bu gece benim moral gecem olsun sizlere bak topiğimize girip geçmişe baksanız ki ben cesaret edemiyorum çok gözyaşı var
Ama ne oldu bak güzelleşti sayılar.Az kaldı sizlerin de sayıları güzelleşecek.

ayy evt esra çok süslü atıyordu şafağı çok istiyodum bnde öylee olsunn. kıskandımm yaptım oldu

Pamukşeker evet bende fark ettim onu bazen baktığımda karıştırıyor gibi oluyorum süslü kızlar sizi....
Şafak bizim gönlümüzce attıralım zaten avutan şey de bu,plakaların sırrı da buymuş fotoğraf bak et derken insan keyifleniyor.

Evet canım dört yılı yenilerde bitirdik... Evlenmeden önce yani 2 yıl nişanlı kaldık biz, o zaman gitseydi iyiydi, biz dedik ki ne olacak kısa dönem gider gelir evlendikten sonra dedik, 6 yıl sınırına takıldı, tecil hakkı bitti, aniden devre kaybı olarak uzun dönem gitti, zorunlu olarak yani. Evdeki hesap bazen çarşıya uymuyor maalesef... Ki zaten kısa dönemde gitseymiş aynı hasretliği çekecekmişiz evliyken, sadece daha kısa bir hasretlik ama aynı acı... Neyse vadır bunda hayır dedik belki kısa olsaydı kötü yere düşecekti, başladı bitecek inşallah...

kızlarr bakın esrada öyle diyo 300ler lanetlimidir nedir bnmde hep kavgayla geçtii çok kötüydü o günler dikkat edinnn

evet yasemin 300lerde ben çok umutsuzdum mutsuzdum gelmesine çok var diyodum zaman geçmiyor diyordum mutsuz oluncada hiç bişey güzel gitmiyordu..
ama Rabbime çok şükür yılmadan yıkılmadan bu günlere geldik..
devamı da gelir ve askerliği bitirmek nasip olur CÜMLEMİZE inşaAllah..

hee anladım canım..şimdiden hayırlı olsun tatlım

ahh ah valla içime su serpiyosunuz canım inanki...ne güzel yaa ben de o rakamlarda olmak için neler vermezdim

Canımmmm yaaa az kaldı sende bu şafaklarda olacaksın geçmişi hatırlayıp vay be diyeceksin, vay! :)

erreesss senin agır vasıta yollamıyomu acepppayy bende yarından sonra telefonla girmeye çalışıcam ama girmicek sinir olucam off off.errese diyene bak

Vallahi ben yeni başladım daha 300 lere, topiğin en bahtsız 200leri bekleyen asker yareniyim Zamanla göreceğiz ak mı kara mı? Geçsin de nasıl geçerse geçsin modundayım şu an... :44:

Esracım bizde aynı yoldan geçtik şimdi burada olmayan arkadaşlarımızın tickerlarına bakıp bakıp iç geçirdik,şimdi sizler böyle deyince sıra bizlerdeymiş bak. Geliyor o sıra yalnız çok da uzaklarda değil.
Sorma bende heyecanlanıyorum buluşma anımızı düşünüyorum yeni bir başlangıç gibi olacak.
Biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz bir de of of.

ayyy napimm çok kıskandım o zamnlar yeni süslü birşeylerr bulana kadar buna devammm

şimdide plakaları kıskanıyorum vallaaa söliyimmm

aman maşallah de canımmm.

ben kendi 300lerimi hatırlıyorum da hergün kavga hergün kavgaaa allah göstermesin bi daha öyle kavgalarıı
amann amannn etmeyin bi daha kavga mavga inş..en kötü kavganız yarım dk küslük olsun:))

canım gel öpim kızhepiniz güç veriyosunuz bize yaa...

Aslinda sofor ilarak secildi izne glmeden bir iki gun yerleri ogrenmk icin cikti izinden sonra baslayamafi hala oda bilmiyor ne zamn baslayacagini sanirim tezkerecilerin gitmesini bekliyorlar suan yazici olarak takiliyor. Yazici olarsk kalmakta istiyor amnnn yazarkn yoruldum valla. Bizmde 300 az kaldi cnm
[/B
erreesss senin agır vasıta yollamıyomu acepppayy bende yarından sonra telefonla girmeye çalışıcam ama girmicek sinir olucam off off.errese diyene bak
Cakicam olmayan beynine onu istiyor bak siddete yoneltiyo bni

canım insan mutsuz olunca devamlı kavga ediyorr
elhamdülillahh atlattık o günleri çok şükür rabbimeee

yaa bu kk da bişy var hee gizli güçler falan..senden önce gönderdigim msjım senden sonra nasın çıktı esra bu çok oluyo yaa :26:

Vallahi ben yeni başladım daha 300 lere, topiğin en bahtsız 200leri bekleyen asker yareniyim Zamanla göreceğiz ak mı kara mı? Geçsin de nasıl geçerse geçsin modundayım şu an... :44:

amann canım kavgayla geçmesinde sen bizim gbi yapma mutsuz oldukça askerinin başının etini yeme

düşünüyorumda şahsen ben öyle yapmışımmm

ayyy napimm çok kıskandım o zamnlar yeni süslü birşeylerr bulana kadar buna devammm

şimdide plakaları kıskanıyorum vallaaa söliyimmm

kızlar ben plakalara bomba gibi gelmeyi düşünüyorum acayip süslü bişeyler hazırlamak istiyorum ama bakalım
neler yapabilirim diye düşünüyorum, eeee ne de olsa ömrümde bi kere askerim için plaka sayacam şöyle şatafatlı olsun

yaa bu kk da bişy var hee gizli güçler falan..senden önce gönderdigim msjım senden sonra nasın çıktı esra bu çok oluyo yaa :26:

Derinsu bilmiyorum niye oluyo oyle ama arada hep oluyo takmıyorum ben

aaaaaaaaaa canım sizdemi ayrı şehirlerdesinizz bilmiyordum bende öyleyimmm malesefff çok kötü bi durum buu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…