Evet Esra ben hatırlıyorum seni ilk zamanları..
Şafağını da süslü süslü atıyorsun dikkatimi çekiyor takip ediyorum,nasıl da azalttın değil mi?
Geçiyor işte gün gelecek sayılar çok çok küçülecek.
Depük dedikçe heyecan basıyor beni yaaaaaa
hee anladım canım..şimdiden hayırlı olsun tatlımÇıkartmaya çalışıyoruz sabırsızlanarak işte,darısı bütün bekleyen arkadaşlarımın başına.
Biz nişanlı değiliz canım yani merasimleri askerlik sonrasına bıraktık gönülden nişanlıyız,gelince resmiyete binecek inşallah.
evet canım sen geldiğinde bende 300'lerden düşme sınırlarındaydım..
arada eser hasret rüzgarı içini buruklaştırır hasretine yenisini ekler..
ama sen asla kapılma o rüzgara:116:
hep içimizi sevinçli neşeli tutmalıyız, öyle olunca her güne umutla başlayınca moralin de güzel oluyor askerine de güzel yansıyor kavga da olmuyor bişey de olmuşyor şafakta atıyor zaman geçiyor
benim 300ler kötü geçmişti o dönemler moral sıfır tabi askerime yansıyodu kavga küs bilmem neyani ama suan çok şükür rabbime atlattık
bir an once plakalara da gelirsek moralimiz tavan yapacak inşaallah
Telden giriyorum kizlar dli ediyo agar vasita ya. Benim askerimde ankarada phonix henuz ne oldugu hala muamma ne olacagidasafak desen bilmiypm kac var iste baya 300 lete az kaldi sanirsam
ayy evt esra çok süslü atıyordu şafağı çok istiyodum bnde öylee olsunn. kıskandımm yaptım oldu
Oy oy 4 yıllık bide maşallaahhhh
Son ayrılığınız olsun.
Şimdi sizin 15 ay mı askerliğiniz?Kısa dönem yapar dedik diyorsun 12 ay mı yoksa uzun dönem mi çıktı? Kısa olsaymış iyimiş benim sevdiğimde okuyordu kalınca bıraktı gitti kısa dönem olsun istedim ama böyleymiş hayırlısı bitiyor işte 14 ay.
kızlarr bakın esrada öyle diyo 300ler lanetlimidir nedir bnmde hep kavgayla geçtii çok kötüydü o günler dikkat edinnn
yok kıss ben 300 leri çabuk indirdim sankiama bazen hakikatten zaman duruyor sanki yaaaa
kızlarr bakın esrada öyle diyo 300ler lanetlimidir nedir bnmde hep kavgayla geçtii çok kötüydü o günler dikkat edinnn
hee anladım canım..şimdiden hayırlı olsun tatlım
ahh ah valla içime su serpiyosunuz canım inanki...ne güzel yaa ben de o rakamlarda olmak için neler vermezdim
amann amannn etmeyin bi daha kavga mavga inş..en kötü kavganız yarım dk küslük olsun:))
canım gel öpim kızhepiniz güç veriyosunuz bize yaa...
Sayın üst devrem hatırlarsın tabi çömez esra'yı
neydi o günler ya sizin ticker'larınıza özenmeler falan gerçi hala özeniyoruz da yani haniişte gideceksiniz tek özenilecek şafak ve tıcker bizimkiler olacak
valla arkadaşım senin 17 şafağını görünce ben bile heycanlanıyorum, gerçekten,
seni tahmin bile edemiyorum ..
mükemmel bir heycan içince olmalısın..
Pamukşeker evet bende fark ettim onu bazen baktığımda karıştırıyor gibi oluyorum süslü kızlar sizi....
Şafak bizim gönlümüzce attıralım zaten avutan şey de bu,plakaların sırrı da buymuş fotoğraf bak et derken insan keyifleniyor.
aman maşallah de canımmm.
ben kendi 300lerimi hatırlıyorum da hergün kavga hergün kavgaaa allah göstermesin bi daha öyle kavgalarıı
evet yasemin 300lerde ben çok umutsuzdum mutsuzdum gelmesine çok var diyodum zaman geçmiyor diyordum mutsuz oluncada hiç bişey güzel gitmiyordu..
ama Rabbime çok şükür yılmadan yıkılmadan bu günlere geldik..
devamı da gelir ve askerliği bitirmek nasip olur CÜMLEMİZE inşaAllah..
Canımmmm yaaa az kaldı sende bu şafaklarda olacaksın geçmişi hatırlayıp vay be diyeceksin, vay! :)
Aslinda sofor ilarak secildi izne glmeden bir iki gun yerleri ogrenmk icin cikti izinden sonra baslayamafi hala oda bilmiyor ne zamn baslayacagini sanirim tezkerecilerin gitmesini bekliyorlar suan yazici olarak takiliyor. Yazici olarsk kalmakta istiyor amnnn yazarkn yoruldum valla. Bizmde 300 az kaldi cnmBelirlenmedi mi canım henüz ne olacağı?Yoksa sizin de bizim gibi acemilik uzun mu?
Geçiyor geçiyor bu gece benim moral gecem olsun sizlere bak topiğimize girip geçmişe baksanız ki ben cesaret edemiyorum çok gözyaşı var
Ama ne oldu bak güzelleşti sayılar.Az kaldı sizlerin de sayıları güzelleşecek.
Pamukşeker evet bende fark ettim onu bazen baktığımda karıştırıyor gibi oluyorum süslü kızlar sizi....
Şafak bizim gönlümüzce attıralım zaten avutan şey de bu,plakaların sırrı da buymuş fotoğraf bak et derken insan keyifleniyor.
Cakicam olmayan beynine onu istiyor bak siddete yoneltiyo bnierreesss senin agır vasıta yollamıyomu acepppayy bende yarından sonra telefonla girmeye çalışıcam ama girmicek sinir olucam off off.errese diyene bak
evet yasemin 300lerde ben çok umutsuzdum mutsuzdum gelmesine çok var diyodum zaman geçmiyor diyordum mutsuz oluncada hiç bişey güzel gitmiyordu..
ama Rabbime çok şükür yılmadan yıkılmadan bu günlere geldik..
devamı da gelir ve askerliği bitirmek nasip olur CÜMLEMİZE inşaAllah..
Vallahi ben yeni başladım daha 300 lere, topiğin en bahtsız 200leri bekleyen asker yareniyimZamanla göreceğiz ak mı kara mı? Geçsin de nasıl geçerse geçsin modundayım şu an... :44:
ayyy napimm çok kıskandım o zamnlar yeni süslü birşeylerr bulana kadar buna devammm
şimdide plakaları kıskanıyorum vallaaa söliyimmm
yaa bu kk da bişy var hee gizli güçler falan..senden önce gönderdigim msjım senden sonra nasın çıktı esra bu çok oluyo yaa :26:
Esracım bizde aynı yoldan geçtik şimdi burada olmayan arkadaşlarımızın tickerlarına bakıp bakıp iç geçirdik,şimdi sizler böyle deyince sıra bizlerdeymiş bak.Geliyor o sıra yalnız çok da uzaklarda değil.
Sorma bende heyecanlanıyorum buluşma anımızı düşünüyorum yeni bir başlangıç gibi olacak.
Biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz bir de of of.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?