bitsin şu temmuz artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
çok uzadı
bitsin şu temmuz artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
çok uzadı
Bence de temmuz çok uzadı, geçse biran evvel de ağutos gelse sonra ağustosun 20 si gelse, mehtap malum
Bir daha ki temmuza ben de beklemede olacağım maalesef... ama az kalmış olacak heyecanla gün sayıyor olurum artık, bir aylığına tatil planları yaparım, ayyy şimdiden heyecanlandım...
Merhaba güzel yarenlerim nasıllarmış bakalım
Merhaba güzel yarenlerim nasıllarmış bakalım
allah yardımcın olsun canım benim yaaaa
biz şubatta kavusacaz allah ömür verirse inşallah
Temmuz bıtsın dıye bende cok ıstıyorum ama bı daha kı temmuzda bile beklemede olucam halen offff
benım askerım doğuda malum kış şartları zr gecıcek askerıyeden havaalanına ulaşmak zor olur dıye yaz bıtmeden ramazan bayramında 10 gun ızın kullanalım demıstık ama oradan bı asteymen yok daha cok yenısın sana ızın vermezler demıs ..Bu ızın bızım hakkımız değilmi istersen hepsını bı anda kullanır hıc bırakmayız ıstersen sna saklar toplamdan duserız yanı komutan ne dıyıcekkı ızın kullanmak ısteyınce anlamadım varmı bi bilen kızlar yardımm :)
Benım nısanlımda askerden gelıyım ıkı gun sonra tatıle gıdıcez snrada bı ay ıcınde evlenıcez dıyo sanırımrada en cok ıhtıyacları olan şey tatıl ve bızlerız :)
vayyyyyyyyy
herkesin mehtabı var anasını satim bizimki de gelmez erken geleyim diye
gerci daha haziran basında gönderdim de
çok özlüyorum
sanki 8 aydır hiç görmemiş gibiyim
ahhh tatlım benim yaaa
ilk kez biri benim gitmemi istedi
yani sona yaklasıyorum demek ki
sevdim seni
İnşallah canım şubat bı gelse sızın gıttığınız gunlerı bız bı gorsek bende bıtıceğine ınandırıcam kendımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?