Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir daha ki temmuza ben de beklemede olacağım maalesef... ama az kalmış olacak heyecanla gün sayıyor olurum artık, bir aylığına tatil planları yaparım, ayyy şimdiden heyecanlandım...

Son düzenleme:
benım askerım doğuda malum kış şartları zr gecıcek askerıyeden havaalanına ulaşmak zor olur dıye yaz bıtmeden ramazan bayramında 10 gun ızın kullanalım demıstık ama oradan bı asteymen yok daha cok yenısın sana ızın vermezler demıs ..Bu ızın bızım hakkımız değilmi istersen hepsını bı anda kullanır hıc bırakmayız ıstersen sna saklar toplamdan duserız yanı komutan ne dıyıcekkı ızın kullanmak ısteyınce anlamadım varmı bi bilen kızlar yardımm :)

Bence de temmuz çok uzadı, geçse biran evvel de ağutos gelse sonra ağustosun 20 si gelse, mehtap malum

vayyyyyyyyy
herkesin mehtabı var anasını satim bizimki de gelmez erken geleyim diye
gerci daha haziran basında gönderdim de
çok özlüyorum
sanki 8 aydır hiç görmemiş gibiyim

Bir daha ki temmuza ben de beklemede olacağım maalesef... ama az kalmış olacak heyecanla gün sayıyor olurum artık, bir aylığına tatil planları yaparım, ayyy şimdiden heyecanlandım...

Benım nısanlımda askerden gelıyım ıkı gun sonra tatıle gıdıcez snrada bı ay ıcınde evlenıcez dıyo sanırımrada en cok ıhtıyacları olan şey tatıl ve bızlerız :)

Safak bana gore 312
Askerime gore 299 ah soyle 200 lere azicik gelsek azicik yavv

Evet zaten yazın geçmez diyorlar askerliğe izin alsa iyi olur, benim eşimin tertibinden bir asker gelir gelmez 23 gün izin hakkını kullanmış, normalde verirler ama komutan hayır derse bilemicem şimdi oradaki durum vaziyet nasıl? :44:

Benım nısanlımda askerden gelıyım ıkı gun sonra tatıle gıdıcez snrada bı ay ıcınde evlenıcez dıyo sanırımrada en cok ıhtıyacları olan şey tatıl ve bızlerız :)

Ayy evet yaa terhis olsun gelsin bir ay tatil yapacağız öyle planımız var ama bakalım, sağ salim gelsin de daha yıl var ayol

vayyyyyyyyy
herkesin mehtabı var anasını satim bizimki de gelmez erken geleyim diye
gerci daha haziran basında gönderdim de
çok özlüyorum
sanki 8 aydır hiç görmemiş gibiyim

Offf hiç sorma ben de 16 haziranda teslim ettim birliğine ama gel gör bana sor yıl gibi geliyor, biz izinden kullanmayacağız canım, ben gideceğim eşimi evci olarak çıkarmaya, bir de evci izni bayram izniyle birleşebiliyormuş, bu aralar onunla ilgileniyor eşim komutanı izin veririm demiş bugün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…