bilemicemm artık soktun aklımaa napim ben şimdi seniiiiiiHeeee o kadar ki kötüyümdür
YASEMİİİİİNNNNN sebebi böyle bişey iste yine yine aranızdayımmmm KURTULAMAZSINIZ BENDEN
BUNDAN öncede bi erkek arkadaşım vardı oda askerdi şimdikide asker ilk okul aşkım benim çocukluk aşkıyız biz onunla yani onu bekledim şimdide mertimi bekliyorum ya frekanslar karşıyor milletteHoş geldin canım da senin askerin geldi bir daha mı gitti, çok kafa karıştırıcı :44:
hayırlısı kuzummm yaa iyi olmuşşş özledim senii
bilemicemm artık soktun aklımaa napim ben şimdi seniiiiii
BUNDAN öncede bi erkek arkadaşım vardı oda askerdi şimdikide asker ilk okul aşkım benim çocukluk aşkıyız biz onunla yani onu bekledim şimdide mertimi bekliyorum ya frekanslar karşıyor millette
Mertte olmasa girceğim yok burayaama onu görene kadar bekledim kimseye bişey demedim emin oldum yayinlıyorum size dua edin bana kızçeler
Haaa bir de ciddi ciddi kayboluyormuş amanııııınnnn:83:
ptt ve senin aranda işbirliği olduğunu düşünmeye başlarımmm
Hayırlısı olsun kuzum yaa tez zamanda kavuşuruz inşallah hepimiz, burası da olmasa çekilmiyor zaten
Hıh PTT ile işbirliği yapacak çapta mıyım hıh
kimse burda benimle konuşuyor yazıyorum kimse cvp vermiyor eskisi gibi değil burası artık eskiler cvp yazıyor sosyal paylaşım sitelerinde o kişlerlede devam ediyorum konuşmaya
Of ya çift görmek istemiyorum artıkk.
Bu yüzden 7 ay boyunca zorunlu olmadıkça evden çıkmama kararı alıcam yakındaa
allahım korusun askerlerimizi canım kötü düşünmee bir şey olmaz allahın iznyle sag salim dönecek sana üzülme sen iyi düşünelim iyi olsun
Of ya çift görmek istemiyorum artıkk.
Bu yüzden 7 ay boyunca zorunlu olmadıkça evden çıkmama kararı alıcam yakındaa
Oynatalım arkadaşım..
Ay kötü bir haber aldım şuan çok üzüldüm ya..
Kübra(mylovem) iki gündür şafak attırmadı şimdi mesaj attım kendisine iyi misin diye babanneciği vefat etmiş Sinop'a gitmişler apar topar.
Çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin.
ayy ALLAH gani gani rahmet eylesin.acının genci yaşlısı yok dereceside..ALLAH sabırlık versin
Amin canım benim..
Üzüldük bizde mekanı cennet olsun.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahh.. ya zeynep(stillex ) i de göremiyorum.ecemin ayağı kırıktı .bunlar buranın müdavimleriydi .olmayışları dikkat çekmyor değil hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?