Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoş geldin canım da senin askerin geldi bir daha mı gitti, çok kafa karıştırıcı :44:
BUNDAN öncede bi erkek arkadaşım vardı oda askerdi şimdikide asker ilk okul aşkım benim çocukluk aşkıyız biz onunla yani onu bekledim şimdide mertimi bekliyorum ya frekanslar karşıyor millette
hayırlısı kuzummm yaa iyi olmuşşş özledim senii

Mertte olmasa girceğim yok buraya ama onu görene kadar bekledim kimseye bişey demedim emin oldum yayinlıyorum size dua edin bana kızçeler

Hayırlısı olsun kuzum yaa tez zamanda kavuşuruz inşallah hepimiz, burası da olmasa çekilmiyor zaten

Neyse kızlar ben kaçar, çalışmam var ona yetişmem lazım, artık gece 11 buçuktan sonra görüşürüz yine, gelirim şafakları attırmaya...

Hayırlısı olsun kuzum yaa tez zamanda kavuşuruz inşallah hepimiz, burası da olmasa çekilmiyor zaten

kimse burda benimle konuşuyor yazıyorum kimse cvp vermiyor eskisi gibi değil burası artık eskiler cvp yazıyor sosyal paylaşım sitelerinde o kişlerlede devam ediyorum konuşmaya

Of ya çift görmek istemiyorum artıkk.
Bu yüzden 7 ay boyunca zorunlu olmadıkça evden çıkmama kararı alıcam yakındaa

Of ya çift görmek istemiyorum artıkk.
Bu yüzden 7 ay boyunca zorunlu olmadıkça evden çıkmama kararı alıcam yakındaa

Kuzum 9 haziranda okul bitti ve ben o günden beri sadece 2 kere dışarı cıktım düşün.
Birisi dügün icin birisi de piknik icin..
40 gün olmuş tam
Mecburen yani,yoksa dedigin gibi ne bi cıft görmeye ne de eglenmeye tahammülüm yok.
Hiç bisey yapmak istemiyor canım..

Son düzenleme:

ayy ALLAH gani gani rahmet eylesin.acının genci yaşlısı yok dereceside..ALLAH sabırlık versin

Amin canım benim..
Üzüldük bizde mekanı cennet olsun.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahh.. ya zeynep(stillex ) i de göremiyorum.ecemin ayağı kırıktı .bunlar buranın müdavimleriydi .olmayışları dikkat çekmyor değil hani

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahh.. ya zeynep(stillex ) i de göremiyorum.ecemin ayağı kırıktı .bunlar buranın müdavimleriydi .olmayışları dikkat çekmyor değil hani

ecemin ayağı mı kırıldıııı aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çok üzüldümmm yaaa bilmiyodum ben hiççç allah şifa versinn ecemcimeee

ayrıca evt zeynep hiç gözükmüyo bu araa :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…