ohh ohh senin şafağı görünce insanın içi açılıyor vallahi (mehtap dediğin ne oluyor cnm (
benimmmm memleketimmmmmmmmmm
yazılı kanyon harika bir yerr herkesin gidip görmesini tavsiye ederim. suyun akışı resmen büyülüyo insanı.
ben her sene giderim ve o yolda yürürümm o buz gibi suyada ayaklarımı sokmadann duramam.
harikaaaa bir yerr harikaaa şafakkk ay daha ne diyim ki darısı tüm yarenlerin başınaaaaa
son olarakk şarkıylaa bitiriyim mesajımııı
benii köyümünnn yağmurlarında yıkasınlarrrrr yıkasınlarrrrrrr
haklısın canımm rabbim çektiğimiz acının karşılığını veriyorr. bizde görcez inşallah o günlerii
Evet adaşım ee artık bende oralı sayılırım :)
Allah nasip ederse gidip göreceğim inşallah oraları :)
Rabbim bu şafakları sizede nasip eder inşallah, bekleyince geliyormuş be Yasemin
Çok güzel duygular
ohh ohh senin şafağı görünce insanın içi açılıyor vallahi (mehtap dediğin ne oluyor cnm (
kızlarrrr sizee bişey sorcammmm :44::44:
ben dün askerime mektup gönderdim aps ile istanbuldan şanlıurfaya adam bana 3 gnde gider dedi ama nette araştırıyorum 15 gnde bile gidenler var kafam karıştıı :44:
aranızda aps ile mektup gönderen varsa bilgi verebilir mi bana yaaa
Kızlar merhaba.... Ben akşam olamayacağım o yüzden şimdiden uğrayayım dedim, ama gece attırırım şafak 23.30 dan sonra
He he en yakın kavuşma günü de sen ona...Yaşasın Mehtaplar
Vallahi şehir uzaklığına göre mi değişiyor bu acaba... Ben 3 günde gönderiyorum ama aps nin kaybolma riski bile var... İnşallah erkenden gider canım
ayy nasıll yani kaybolurmu ki yaa bilekliğimide göndermiştim ben kuzumaaa sen kaç kez gönderdinn??:44:
Canım çok nadir de olsa kaybolabiliyor ama sana verilen kağıtta numara vardır, ptt nin sitesine girersen aps ni buradan takip edersin, şu an nerede, ulaştı mı falan diye, taahhütlü gönderseydin ulaşması kesin olurdu, bir de en geç 1 haftada ulaşıyor diye biliyorum taahhütlü, ama aps de gider bir haftada normalde daha az sürmesi lazım...
taahhütlü nasıl oluyor ki canım bilmyiorum ben :44: bide gönderin ulaştıktan sonra sana ulaştığını bildiren bi kağıt falan geliyomu :44:
Taahhütlü gönderseydin sana gönderildi yazısı gelirdi, alıcıya imza ile teslim ediyorlar ayrıca, ama aps de gönderildi yazısı gelmez sana... Ama dediğim gibi internetten takip edersin aps no ile...
baktım canım şimdi bu yazılar çıkmışş
SN İŞLEM / YER
BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
1.
Kabul Edildi - İSTANBUL(AVR)(YILDIRIM)
18/07/2012 16:02:19
2.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(YILDIRIM)
19/07/2012 0806
3.
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KARGO İŞ. M.)
19/07/2012 1400
He he daha bulunduğun yerden uzaklaşmamışyarın yola çıkar merak etme
inşş eheheheeeayyy bide kaybolurmuşş bak soktun şimcik aklımaaaa
YASEMİİİİİNNNNN sebebi böyle bişey iste yine yine aranızdayımmmm KURTULAMAZSINIZ BENDEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?