Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yihuuuuuuuuu şu listede nerelerden nereye geldimm şimdii gözüm plakaları saymayı bekleyenlerdeee oda olcakk inşşş son 20 günnnn sonraaaaaaa beklee beniiii plaka bekleyenler listesii

aaaaaaaa çokk üzüldümm yaaa allah rahmet eylesinn geride kalanlara sabır versin rabbimmm

Hem gelin gideceğim yer, hemde ikinci memleketim olan ISPARTA'ya selam yola devam

-yazılı kanyon-
.. aşkımla gideceğimiz yerlerden birtanesi ..​

benimmmm memleketimmmmmmmmmm

yazılı kanyon harika bir yerr herkesin gidip görmesini tavsiye ederim. suyun akışı resmen büyülüyo insanı.

ben her sene giderim ve o yolda yürürümm o buz gibi suyada ayaklarımı sokmadann duramam.

harikaaaa bir yerr harikaaa şafakkk ay daha ne diyim ki darısı tüm yarenlerin başınaaaaa

son olarakk şarkıylaa bitiriyim mesajımııı

benii köyümünnn yağmurlarında yıkasınlarrrrr yıkasınlarrrrrrr

inan aynı şeyi bnde yaşadımm ali ıspartada ben istanbuldaydım senede 1 1 buçuk ay beraber olma fırsatımız oluyodu. diyodum ben alışkınım özlemeye rahat geçer diyodum ama bu özlem bu hasret bambaşka birşeyyy

inan aynı şeyi bnde yaşadımm ali ıspartada ben istanbuldaydım senede 1, 1 buçuk ay beraber olma fırsatımız oluyodu. diyodum ben alışkınım özlemeye rahat geçer diyodum ama bu özlem bu hasret bambaşka birşeyyy

Son düzenleme:
400 biterrrr şafak 399 yaşasınnn

süperr süperrr süperr askerliğin en güzel yanları bunlarr 400ler 300lere inme 300lerden 200 lere sanırım her yüzlük kısımda dahada zevk alıyo insann ben 100lere geliceğimi düşndükçe kalbim yerinden çıkıcakmış gibi oluyoo

vallaha bn şu anda yüzlere geleceğimi hayal bile edemiyorum yaa ama inşallah olacak inanmak lazım inanmak sadece (

Allah rahmet eylesin, geride kalanlara uzun ömürler versin..
Ölüm hangi yaşta gelirse gelsin hep acı..

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:219

Plakalara gelme şafağı:138

Mehtap:44

100'lere gelme şafağı:20

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

200lerr bitinn artıkk yaaa çok sıktınızzzz

ohh ohh senin şafağı görünce insanın içi açılıyor vallahi ( mehtap dediğin ne oluyor cnm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…