istedigim hediye ve nasil soylicem mevzusu

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.754
133
36
Malum anneler gunu geldi ve bir hafta sonrasida dogum gunum bi yuzuk begendim cok icime sindi ama esime bunu bana al demek benim icin cok zor hani hic bir zaman agziyla istemeyen alinana razi olan bi tipim
Neyse bu yuzuk atasayin yuzugu yani bilindik bisey bende telefonuma resmini indirdimbi sekilde esime citlatcaktim taki dunku gereksiz tartisma olana kadar..
Bizim surekli haftalik sut aldigimiz bi yer var is yerinden bi arkadasiyla birlikte gidip sut aliyirlar dun aksam yine sut gunuydu ve esim isten cikinca oraya gidip sutu alip gelicekti bende aradim telefon zor cekiyodu yarim saate gelirim diye bisey dedi bende cay demledim sofrayi kurdum saat 7 de
Bekle bekle yok bende onu beklemeden yemem ki bi sofra duzenimiz olsun diye bide deseki gecikcem yerim yani biseyde demedi geldiginde saat 9 du kapiyi actim hemen mutfaga girip yemegime oturdum sonrada ne kadar dusuncesizsin insan bi arar gecikcem siz yeyin diye dedim demesin mi beklemeseydin..iyice sinirlendim bekledikte hata mi ettil bi daha beklemem zaten sap gibi kendin ye dedim
Sonra geldi hadi barisak haklisin filan..bende barismadim erkenden gittim yattim oda bu sefer tavir aldi derken simdi limoniyiz ve bana bu yuzugu al demek suan hic olmaz ama yillardir hic kendim icin bisey aldirmadim o yuzuk benim hakkim ve cok begendim istiyorum yani nasill halletsem ki

seni iki kere baba yaptım iyiymiş.

Gereksiz yere bir tartışma olmuş sizde uzatmasaymışsınız iyiymiş aslında bu kadar küçük şeyler için tabi bu biraz mizacla alakalı ben söyleyebilen gruptayim vallahi ben bunu çok beğendim bi alıver sana zahmet derim denmesi gerekir bence eşimiz sonuçta eh malum anneler günüde geliyor başka birşey alacağına onu al.diyebilirim tabi sizi bilemem çocuğunuz varmı ona söyletebilirsiniz annem bu yüzüğü çok beğendi diye

Yuzugu cok begendiysen kendine alabilirsin . Bu bekleme olayini da azicik abartmissin sanki

Beğendiğinizi söyleyin. Hediye bunu istiyorum demek bana tuhaf geliyor ama beğendim demek o kadar irite edici değil.

gereksiz gerilmissiniz. Ben olsaydim hemde o gun beni beklettigi icin birde kokye isterdim. bende merak ettim nasıl bir yuzukmus bu

bu olay yuzunden aurılmıcana gore hediyeni aldr hatta en pahalısını hangisiyse onu aldır hic acıma cnm erkekler hediyeden enlamaz ben hediyemi hep kendim beyenir esime aldırırım erkeklere bırakırsan bı lokma bi hırka olur bosverrrrrrrrrr

Kizim var 2 tane buyuk 8 yasinda gecen biz baska bisey konusurken geldi anneme ne alsak baba anneler gunu geliyo dedi :) oda senle sonra konusalimda duymasin surpriz olsun dedi ya her sene dandik hayatta giymicegim seylere razi oldum ama bu sefer aldirtmak istiyorum ama biraz tuhaf biriyim ne para isteyebilirim ne bisey al bana diyebilirim

Anneler gününde hediyeyi çocuğunuz alması gerekmez mi? Yani çocuğunuza söyleyin o da gitsin eşinize desin bence. Daha sağlıklı olur. Bir de ben çok beğendiğim şeyi hemen kendim alıyorum :)
Ben de merak ettim yüzüğü, fotosunu koyar mısınız?

Hediye icin yuzuk yerine tavir almis daha ne istiyorsun.

Sorun beklemek degil ki yarim saate gelicem deyip bekletmek. Haber vermeyen insanlara bende gicik olurum.

Istedigini soyleyeceksin erkeklerin hediye anlama kitligi sifir ama aradan bir kac gun gecsin.

kızına söyleteceksin o zaman annem bu yüzüğü çok beğendi diye..

Neden direk ben bunu istiyorum demiyorsunuz ki ?
Kocanız o sizin... madem hakkınız olduğunu düşünüyorsunuz ozaman söyleyeceksiniz..
Ben bişey beğendiysem bunu bana al diyorum valla zaten alabilecek durumdaysa alıyor yoksa zaten almıyor :)

Aynen oyle yapcam artik yaa cok spor biiyim klasik seyleri sevmem ama saatimla takim olacak ondan kafaya taktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…