- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Kizim var 2 tane buyuk 8 yasinda gecen biz baska bisey konusurken geldi anneme ne alsak baba anneler gunu geliyo dedi :) oda senle sonra konusalimda duymasin surpriz olsun dedi ya her sene dandik hayatta giymicegim seylere razi oldum ama bu sefer aldirtmak istiyorum ama biraz tuhaf biriyim ne para isteyebilirim ne bisey al bana diyebilirim
limoncu seviyorum seni sitede sana kızsalar da valla çoğu zaman haklısınbu olay yuzunden aurılmıcana gore hediyeni aldr hatta en pahalısını hangisiyse onu aldır hic acıma cnm erkekler hediyeden enlamaz ben hediyemi hep kendim beyenir esime aldırırım erkeklere bırakırsan bı lokma bi hırka olur bosverrrrrrrrrr
para kolay kazanılmıyor neden sevmeyeceği almaktan mutlu olmayacağı bir hediyeye sahip olsun.sevgililikle evlilik başkadır.evlilikte pek te tabi ki ihtiyaç duyulan ya da çok begenılen hediye eşe söylenebilir.Esinizin annesi siz degilsiniz ki
Dogum gununuz icin hediye alabilir belki esiniz ama kendisine birakin bence,siparisle hediye olmaz. Bana sunu al dersiniz alir o ayri bir sey hediye ayri bir sey. Boyle siparis vermek de cok ayip. Ha bir de begendigini adamin gozune sokacak yerlere koyanlar yazanlar var. Onlar da 0-3 yas seviyesi. 5 numara cocuk bezi tavsiye ediyorum ben onlara da
Aynen, bana da çok garip ve absürd geldi 'hediye benim hakkım' kısmı. Hediyeyi hak olarak görünce olay anlamını yitiriyor bence.Bu konu bir tek beni mi bu kadar şaşırttı. Üstüne tün yorumlar da aynı yönde. Ben evlilik işlerine yabancıyım hickimseye hicbir zaman "benim hakkım hadi bana hediye al" diyemeyecegim herhalde.
Valla bu durumda kendini dusuneceksin... Durumunuz iyiyse herhangi bir sorununuz yoksa maddi olarak , yüzsüz ol aldir eşin degil mi? Cekinecek ne var, ben bu yüzüğü begendim bana alir misin dersin tepkisini görürsün bakalimMalum anneler gunu geldi ve bir hafta sonrasida dogum gunum bi yuzuk begendim cok icime sindi ama esime bunu bana al demek benim icin cok zor hani hic bir zaman agziyla istemeyen alinana razi olan bi tipim
Neyse bu yuzuk atasayin yuzugu yani bilindik bisey bende telefonuma resmini indirdimbi sekilde esime citlatcaktim taki dunku gereksiz tartisma olana kadar..
Bizim surekli haftalik sut aldigimiz bi yer var is yerinden bi arkadasiyla birlikte gidip sut aliyirlar dun aksam yine sut gunuydu ve esim isten cikinca oraya gidip sutu alip gelicekti bende aradim telefon zor cekiyodu yarim saate gelirim diye bisey dedi bende cay demledim sofrayi kurdum saat 7 de
Bekle bekle yok bende onu beklemeden yemem ki bi sofra duzenimiz olsun diye bide deseki gecikcem yerim yani biseyde demedi geldiginde saat 9 du kapiyi actim hemen mutfaga girip yemegime oturdum sonrada ne kadar dusuncesizsin insan bi arar gecikcem siz yeyin diye dedim demesin mi beklemeseydin..iyice sinirlendim bekledikte hata mi ettil bi daha beklemem zaten sap gibi kendin ye dedim
Sonra geldi hadi barisak haklisin filan..bende barismadim erkenden gittim yattim oda bu sefer tavir aldi derken simdi limoniyiz ve bana bu yuzugu al demek suan hic olmaz ama yillardir hic kendim icin bisey aldirmadim o yuzuk benim hakkim ve cok begendim istiyorum yani nasill halletsem ki
hakkım biraz tuhaf bir ifade olmuş bence. ama kocamdan herşeyi isteyebilirim ben. o alır almaz sorun etmem. geçen çok paran olursa kendi kendini parkeden arabalardan al bana dedim. bakarız zaten 1-2 seneye sıradanlaşır ucuzlar dedi. almaz bence ama ben söylerim.Bu konu bir tek beni mi bu kadar şaşırttı. Üstüne tün yorumlar da aynı yönde. Ben evlilik işlerine yabancıyım hickimseye hicbir zaman "benim hakkım hadi bana hediye al" diyemeyecegim herhalde.
Soylenir de soyleyince onun adi hediye olmuyorpara kolay kazanılmıyor neden sevmeyeceği almaktan mutlu olmayacağı bir hediyeye sahip olsun.sevgililikle evlilik başkadır.evlilikte pek te tabi ki ihtiyaç duyulan ya da çok begenılen hediye eşe söylenebilir.
Size, sizin isteginizle bir sey almasındansa kendi düsüncesiyle bir sey alması daha hos olurdu sanki.. Yok illa bu yüzügü alsın diyorsanız, aranız düzelince açıkça "cok begendim, durumumuz müsait oldugunda alalım mı" diyebilirsinizMalum anneler gunu geldi ve bir hafta sonrasida dogum gunum bi yuzuk begendim cok icime sindi ama esime bunu bana al demek benim icin cok zor hani hic bir zaman agziyla istemeyen alinana razi olan bi tipim
Neyse bu yuzuk atasayin yuzugu yani bilindik bisey bende telefonuma resmini indirdimbi sekilde esime citlatcaktim taki dunku gereksiz tartisma olana kadar..
Bizim surekli haftalik sut aldigimiz bi yer var is yerinden bi arkadasiyla birlikte gidip sut aliyirlar dun aksam yine sut gunuydu ve esim isten cikinca oraya gidip sutu alip gelicekti bende aradim telefon zor cekiyodu yarim saate gelirim diye bisey dedi bende cay demledim sofrayi kurdum saat 7 de
Bekle bekle yok bende onu beklemeden yemem ki bi sofra duzenimiz olsun diye bide deseki gecikcem yerim yani biseyde demedi geldiginde saat 9 du kapiyi actim hemen mutfaga girip yemegime oturdum sonrada ne kadar dusuncesizsin insan bi arar gecikcem siz yeyin diye dedim demesin mi beklemeseydin..iyice sinirlendim bekledikte hata mi ettil bi daha beklemem zaten sap gibi kendin ye dedim
Sonra geldi hadi barisak haklisin filan..bende barismadim erkenden gittim yattim oda bu sefer tavir aldi derken simdi limoniyiz ve bana bu yuzugu al demek suan hic olmaz ama yillardir hic kendim icin bisey aldirmadim o yuzuk benim hakkim ve cok begendim istiyorum yani nasill halletsem ki
eşiniz de sizi iki kere anne yapmış:)
babalar gununde size bunu söylesin o halde.
Eşim bana "en iyi hediyen bana birşey almamandır" der.eşiniz de sizi iki kere anne yapmış:)
babalar gununde size bunu söylesin o halde.
Sen bizim gırgır muhabbetini bilmiyosun galibaMalum anneler gunu geldi ve bir hafta sonrasida dogum gunum bi yuzuk begendim cok icime sindi ama esime bunu bana al demek benim icin cok zor hani hic bir zaman agziyla istemeyen alinana razi olan bi tipim
Ay bende anneyim dimi :)) hiiic üstüme alınmıyorum bende. Direk kv ve anneme gitme hediye alma planları var kafamda. Şu an da kendimi fark ettim :)) esim hediye alir mi acaba.. Sanmiyorum ya bilmem :) kosturmaca olacak o anne bu anne..Malum anneler gunu geldi ve bir hafta sonrasida dogum gunum bi yuzuk begendim cok icime sindi ama esime bunu bana al demek benim icin cok zor hani hic bir zaman agziyla istemeyen alinana razi olan bi tipim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?