istedigim hediye ve nasil soylicem mevzusu

Kızına göster yüzüğü ver eline telefonu o da babasına göstersin baba annem bunu çok beğendi desin
Konu kapansın:)

Son gelisme
Arayi duzelttik ka dilya bugun uzatmayalim dedik ve gecti gitti hediyeyi soyleme isine gelince ben yapamicam yaa
Eger sana ne alalim aklimda su bu var derse soylerim kendi hic bisey dusunmezse bende soylemem benim icin hediyeden cok dusunmesi ve icinden bisey gelmesi fikir aramasi onemli
Onuda kesin yapar zaten saolsun yalniz esim dogum gunumle hafta sonunu birlestirip 4 gin izin almis ve biyerlere gezmeye goturmeyi planliyo umarim hediyesi bu olmaz ben kalici bisey isterdim bi gezi degil...

limoncu seviyorum seni sitede sana kızsalar da valla çoğu zaman haklısın

para kolay kazanılmıyor neden sevmeyeceği almaktan mutlu olmayacağı bir hediyeye sahip olsun.sevgililikle evlilik başkadır.evlilikte pek te tabi ki ihtiyaç duyulan ya da çok begenılen hediye eşe söylenebilir.

Bu konu bir tek beni mi bu kadar şaşırttı. Üstüne tün yorumlar da aynı yönde. Ben evlilik işlerine yabancıyım hickimseye hicbir zaman "benim hakkım hadi bana hediye al" diyemeyecegim herhalde.
Aynen, bana da çok garip ve absürd geldi 'hediye benim hakkım' kısmı. Hediyeyi hak olarak görünce olay anlamını yitiriyor bence.
Hele de hanımefendinin kendisinin almaya parasının yetmeyeceğini söylediği bir şeyi karşıdan istemesi de hoş değil.
Bence bir şeyi çok istiyorsa insan kendi para biriktirip almalı.

Şahsi fikrim anneler gününde en uygun ve güzel hediye çocukların harçlıklarıyla alabileceği miktarda ufak bir hediye ya da kendi elişleridir. Neyse, zaten ben özel günlerin içi boşaltılmış alışveriş festivallerine döndüğünü düşünenlerdenim.

Valla bu durumda kendini dusuneceksin... Durumunuz iyiyse herhangi bir sorununuz yoksa maddi olarak , yüzsüz ol aldir eşin degil mi? Cekinecek ne var, ben bu yüzüğü begendim bana alir misin dersin tepkisini görürsün bakalim

Bu konu bir tek beni mi bu kadar şaşırttı. Üstüne tün yorumlar da aynı yönde. Ben evlilik işlerine yabancıyım hickimseye hicbir zaman "benim hakkım hadi bana hediye al" diyemeyecegim herhalde.
hakkım biraz tuhaf bir ifade olmuş bence. ama kocamdan herşeyi isteyebilirim ben. o alır almaz sorun etmem. geçen çok paran olursa kendi kendini parkeden arabalardan al bana dedim. bakarız zaten 1-2 seneye sıradanlaşır ucuzlar dedi. almaz bence ama ben söylerim.

Çok beğendiysen git al. Eşinde ne isterse onu alsın. O yüzük benim hakkım kısmı komik bence:)

Eşim iş seyahatinde, akşamüstü istediğim parfümün resmini attım, altına da yazdım, Ayşecim istediğim parfüm bu işte diye, sonra da ayy yanlışlıkla sana yollamışım aşkım yazdım. İki tane de gözkırpan ikon koydum sonuna, işlem tamamdır. Mesaj yerine ulaştı bile
İşte bu kadar basit, kasma hiç

para kolay kazanılmıyor neden sevmeyeceği almaktan mutlu olmayacağı bir hediyeye sahip olsun.sevgililikle evlilik başkadır.evlilikte pek te tabi ki ihtiyaç duyulan ya da çok begenılen hediye eşe söylenebilir.
Soylenir de soyleyince onun adi hediye olmuyor para kolay kazanilmiyor mevzuuna hic girmeyelim o zaman hediye hic alinmasin ekmek degil su degil zorunlu ihtiyac degil neticede

Size, sizin isteginizle bir sey almasındansa kendi düsüncesiyle bir sey alması daha hos olurdu sanki.. Yok illa bu yüzügü alsın diyorsanız, aranız düzelince açıkça "cok begendim, durumumuz müsait oldugunda alalım mı" diyebilirsiniz

Ben begendiysem şu kadar fiyati derim imkanı varsa alir. .almazsa ben alırım zaten:)) boşuna kasma kendini. ..ben dün bileklik ayirttim üstüne de eşimin kartını koydurttum gelir alır diye gelince de söyledim :))zaten yer belli sıkıntı olmaz. ..yok alamayaksan da kendin aç söyle dedim ki hep işe yaradı bu yöntem :))

Direk soylemek lazim bazen.
Ben 2 ay once dogum yaptim esime de artik bi hediye alirsin cocuk vercem sana dedim. Yaklasik 500 defa da su bestas yuzukleri cok begendigimi soyledim. Gitmis bilezik almis. Cok bilezik takan biri degil ama o aldi diye takarim da icimde kaldi o bestas
Simdi de ilk anneler gunum bak bunun sonrasi da babalar gunu diyorum ama yuzugu gostermeye cekiniyorum artik :)

Sen de git sirinlik yaparak kocamla barisirim ama bana bu yuzugu alirsa falan de. Belki ise yarar

Tartışma basit.Yarın bişey kalmaz.Belki o da sana ne alsam diye kara kara düşünüyodur.Sen söyleyince işine gelecek belkide.Yarın yada öbürgün laf arasına sıkıştırırsın.

Vallahi ben ne istiyorsam onun parasıyla veya kartıyla gidip alıyorum
adam hicbirseyden habersiz eve geliyor askimmmm ne gerek vardiiii çok teşekkür ederimmm diyorum adam bi şaşırıyor tabi doğum günüm için senin adına kendime sunu aldım bak güzel mi diyorum o da gülüyor
işi bilmek lazım valla yoksa benim odun dusunecekteee gidip akacaktaaa çok zor

Dünkü mesajım alınmış Sabaha karşı geldi eşim, almış istediğimi

Sen bizim gırgır muhabbetini bilmiyosun galiba
Böyle şeyleri normalde isteyemiyorsan ,gece leoparlı daytını giyip gırgır yapacaksın

Ay bende anneyim dimi :)) hiiic üstüme alınmıyorum bende. Direk kv ve anneme gitme hediye alma planları var kafamda. Şu an da kendimi fark ettim :)) esim hediye alir mi acaba.. Sanmiyorum ya bilmem :) kosturmaca olacak o anne bu anne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…