- 19 Mayıs 2016
- 968
- 863
- 53
- 40
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Benimki böyle şeylerden anlamadığı için direk fotoğrafı indirip whatsup dan atmıştım beğendiğim yüzüğün resminiMalum anneler gunu geldi ve bir hafta sonrasida dogum gunum bi yuzuk begendim cok icime sindi ama esime bunu bana al demek benim icin cok zor hani hic bir zaman agziyla istemeyen alinana razi olan bi tipim
Neyse bu yuzuk atasayin yuzugu yani bilindik bisey bende telefonuma resmini indirdimbi sekilde esime citlatcaktim taki dunku gereksiz tartisma olana kadar..
Bizim surekli haftalik sut aldigimiz bi yer var is yerinden bi arkadasiyla birlikte gidip sut aliyirlar dun aksam yine sut gunuydu ve esim isten cikinca oraya gidip sutu alip gelicekti bende aradim telefon zor cekiyodu yarim saate gelirim diye bisey dedi bende cay demledim sofrayi kurdum saat 7 de
Bekle bekle yok bende onu beklemeden yemem ki bi sofra duzenimiz olsun diye bide deseki gecikcem yerim yani biseyde demedi geldiginde saat 9 du kapiyi actim hemen mutfaga girip yemegime oturdum sonrada ne kadar dusuncesizsin insan bi arar gecikcem siz yeyin diye dedim demesin mi beklemeseydin..iyice sinirlendim bekledikte hata mi ettil bi daha beklemem zaten sap gibi kendin ye dedim
Sonra geldi hadi barisak haklisin filan..bende barismadim erkenden gittim yattim oda bu sefer tavir aldi derken simdi limoniyiz ve bana bu yuzugu al demek suan hic olmaz ama yillardir hic kendim icin bisey aldirmadim o yuzuk benim hakkim ve cok begendim istiyorum yani nasill halletsem ki
Aynı fikir önce sizden gelmiş görsen yazmazdım:)Ben olsam direkt yüzüğün fotoğrafını atıp, "barışmak için hediye aramana gerek yok bak ben buldum bunu alabilirsin :)" derdim. Hem aramız yumuşardı hemde istediğimi bilirdi :)
Esinizin annesi siz degilsiniz ki
Dogum gununuz icin hediye alabilir belki esiniz ama kendisine birakin bence,siparisle hediye olmaz. Bana sunu al dersiniz alir o ayri bir sey hediye ayri bir sey. Boyle siparis vermek de cok ayip. Ha bir de begendigini adamin gozune sokacak yerlere koyanlar yazanlar var. Onlar da 0-3 yas seviyesi. 5 numara cocuk bezi tavsiye ediyorum ben onlara da
eşiniz de sizi iki kere anne yapmış:)Anneler gününe daha var. O zamana kadar barışırsınız. Ayrıca yüzüğün resmini göster çok beğendim de. Ben öyle yapıyorum.
Hatta biraz önce anneler günü geliyor seni iki kere baba yaptım :) diyip güldüm. Ben diyince yapıyor benim ormantik kocam
Aklın yolu bir :)Aynı fikir önce sizden gelmiş görsen yazmazdım:)
Napak söylemeyek de aynı eften püften hediyelere mi kalak, alla alla ya.
Ben yıllar sonra bu sene doğumgünüm için sipariş verdim, yine de içimde bir acaba var, kutunun içine gene beğenmeyeceğim bir şey ekleyebilir. Hadi hayırlısı
Farzet ki o gun ben klozet fircasi baktim internette, veya sanal marketten bicak takimi. Adam tutup onu alir gelirse bana napicaz? İstedigin seyi dogrudan soylersin ama hediye diye olmaz o. Sunu begendim bana al olur.
Ha bak arabani yenilerken yapabilirsin ama bu taktigiŞunu beğendim bana hediye al oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?